Προς το περιεχόμενο

Μαύρη οθόνη + vista

androu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μόλις με πήραν τηλέφωνο δεν το είδα ακόμα, για ένα φορητό ότι, μόλις μπεί στα vista μαυρίζει η οθόνη και φαίνεται μόνο το ποντίκι και τίποτα άλλο. Μπορεί να εμφανίσει με alt+ctlr+del το task manager αλλά τίποτα άλλο. Ούτε εικονίδια ούτε start ...

Επίσης δοκίμασε και με safe mode και η διαφορά είναι οτι του εμφανίζει "ασφαλής λειτουργία" στο desktop.

Έχει τύχει σε κανένα γιατί μου φαίνεται περίεργο...

Δημοσ.

Το εχω παθει ακριβως το ιδιο στο λαπτοπ οπου χρησιμοποιω vista.

Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα αναγκαστηκα να κανω format.

Δημοσ.

Δε νομίζω και μου φαίνεται πολύ απίθανο να χάνει το laptop την εγγύηση λόγω format. Αν δε βρεις λύση με το πρόβλημα σου προχώρα σε format όπως σου είπαν τα παιδιά πιο πάνω και καλή τύχη με το πρόβλημά σου. :-)

Δημοσ.

αν δεν βρώ λύση θα τον βάλω να πάρει την dell το onsite support και βλέπουμε ;)

τεχνική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου.. με το run explorer.exe εμφανίστηκαν τα πάντα!

το spybot βρίσκει ένα ιΟ Lsass.exe στο c:\windows οχι στο system32.. τι το κάνω αυτό?

edit

Λοιπόν κοίταξα διάφορες περιπτώσεις ... κολούσε και στο κλείσιμο και στο άνοιγμα έβγαζε αυτή την μαύρη οθόνη. Επίσης πρόβλημα στην εγκατάσταση antivirus δεν συνέχιζε οπότε έκανα επαναφορά image της dell απο το cd και σε 10' ήταν όπως τον πήρε!

Η επαναφορά συστήματος μέσα απο τα windows κολούσε και δεν μπορούσα να το πάω σε περασμένες ημερομηνίες.

Οπότε ολα οΚ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το 2ο φορητό το φτιάξανε και ξαναχάλασε.

Επίσης το ίδιο πρόβλημα σε μένα μόνο που δεν κρατιόταν σταθερός ο 'explorer.exe' για να κάνω κάνα scan.. κάθε 10sec ανοιγόκλεινε !

Δημοσ.

Η κλασική λύση για κάτι τέτοια είναι να μπεις σε safe mode και να ξεσκίσεις από τη registry κάθε ύποπτο πρόγραμμα που υπάρχει στο startup.

Και μετά να βάλεις ένα καλό anti-virus κι ένα καλό firewall :P

Δημοσ.

Λογικά θα πρόκειται για παρτίδα laptops με τις προβληματικές nvidia onboard κάρτες γραφικών. Στην θέση σου θα απαιτούσα αλλαγή του laptop. Ψάξτο καλά το θέμα.

Δημοσ.

και τα 2 έχουν Intel κάρτες γραφικών ένα είναι Dell και το άλλο TurboX

και απο safe mode πάλι δεν φορτώνει τον explorer πρέπει να τρέχεις το explorer.exe αλλά με scan με nod και με spybot S+D πάλι δεν εντόπισε τίποτα ύποπτο!

===

στην δικιά μου περίπτωση έχω dual boot με vista και αμα πατήσω f8 ανοίγει το safe mode για τα vista, για τα xp τίποτα! Και έτσι δεν μπορούσα να τρέξω τίποτα γιατί ότι και να έτρεχα κάθε 10'' μου έκανε Kill τον explorer...

Δημοσ.

Ακριβως το ιδιο σκηνικο μπορω να αναφερω και εγω. Εψαξα σε ξενα forum, το προβλημα υπαρχει και σε πολλους αλλους που εχουν Vista home.

Tι κανουμε?Το παω πισω απο εκει που το πηρα?Το πειραζω μονος?Format?Εχω φρικαρει λιγακι γιατι μεσα εχω πολυ δουλεια.

Υ.Γ1 To recovery disc δεν κανει τιποτα εως τωρα, το βραδι ειναι μεγαλο

Υ.Γ2 Ουτε task manager, μονο μαυρη οθονη και movable mouse

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...