Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 345
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η πρώτη επαφή έγινε το 2003 με ένα ibook G3 12" του αδελφού μου (χρησιμοποιείτε ακόμα καθημερινά για παρουσιάσεις)

2003-11-11-ibook-g3.jpg

κάπου στο 2005 πήρα το ipod mini 6gb (silver) που καθημερινά βρίσκετε στην τσέπη μου από τότε (με έχει συντροφέψει παντού από τότε)

9.jpg

2006 και γνώρισα τον ερωτα... ένα κάτασπρο ibook G4 14". 2 μιση χρονια τώρα ξεζουμίζω τον 1.33 επεξεργαστή του και το μονο που μου ζήτησε ήταν λίγα ram πριν κάνα χρόνο (1.25gb ram). δεν νομίζω να τον αποχωριστώ για όσο λειτουργεί...

MyiBookG4.JPG

Δεκέμβριος 2007 φτάνει το iphone 8gb από αμέρικα! πέρασε πολλά... updates, ξεκλειδώματα μέσο ssh, consoles κτλ (fw 1.1.1 τότε)

apple-iphone-8gb.jpgΓια το μέλλον ζαχαρώνω ένα imac 2.4 20", απλά περιμένω την ανανέωση...

Δημοσ.

Ξεκίνησα με ένα Mac Mini G4 και τον Ιανουάριο o uncle Sam μου έστειλε ένα iPhone 8GB.

Από τον Απρίλιο κάνω την δουλιά μου πλέον με ένα ημίαιμο (hackintosh), ενώ το Mac Mini έχει εγκατασταθεί μόνιμα στο σαλόνι, κάτω από την τηλεόραση, και εξυπηρετεί πλέον σκοπούς ψυχαγωγίας και κατεβάσματος. :-D

Δημοσ.

1) Macintosh Classic (τώρα σε ένα ράφι, μαζεύει σκόνη, μαζί με έναν εκτυπωτή Stylewriter II), νομίζω γύρω στο 1992 αγορασμένο καινούριο. Μοντέλο με 1 Μβ Ram, χωρίς σκληρό δίσκο, μετά έβαλα έναν 20 Mb. Δουλέυει κανονικά ακομά.

2) iMac 20" Intel C2D 2,16 Ghz αγορασμένο το 2007(αγόρασα επιπλέον μνήμη άμεσα, τώρα έχω 2,50 Gb)

3) iPhone 2G 8Gb, 2008 (κανά 5μηνο)

Δημοσ.

Δυστυχώς μόλις το 2006 έγινα Apple fun γι'αυτό δεν έχω να επιδείξω πολλά :-(

1) Macbook Pro 2.16 Ghz Core Duo

2) Macbook 2.0 Ghz Aluminum

3) iBook 1.2 PowerPC G4 ( μου το χάρισαν ! )

4) iPhone 8Gb 2G

5) iPod Nano 8gb 4G

6) iPod Shuffle 1gb 2G

Πάντοτε όμως ήθελα iMac G4, αφού αυτό ήταν που με έκανε να ενδιαφερθώ για τα Apple !

Apple_Imac_G4_1_25ghz.jpg

YES !! <3 :-D

.. Ίσως να μου το αγοράσω φέτος για χριστουγεννιάτικο δώρο ! :P

Δημοσ.

εγώ να ρωτήσω κάτι offtopic καθώς δεν θα παραθέσω την συλλογή μου (αφου ενα shuffle είχα και αυτό τα έφτυσε)

Βλέπω μερικά άτομα που λένε ε εντάξει δεν έχω και πολλά στην συλλογή μου και μου αραδιάζουν μετά από κάτω κανα 2 ipod nano ,2-3 touch-shuffle,iphονε 2-3 macbook.δηλαδή οχι και μικρή συλλογή.τι θα επρεπε να έχετε στην κατοχή σας για να είναι πλήρης.

μια απλή απορία μου διατυπώνω.

</απορια offtopic>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...