Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με κάρτα γραφικών

nkats_99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρίν 1 βδομάδα έκεί που εργαζόμουν στον υπολογιστή ξαφνικά χάνοτε οι drivers από την κάρτα γραφικών!!!!!!! Ψάχνω να δω τι συμβαίνει και πηγαίνοντας μέσω των ρυθμίσεων να δώ τον προσαρμογέα βλέπω στις πληροφορίες του προσαρμογές οτι ουτε το chip αλλά ούτε καμία άλλη πληροφορία είναι διαθέσιμη

Πηγαίνοντας να ελένξω τους πόρους διαπιστώνω οτι υπάρχει διένεξη και βλέπω το ακόλουθω:

Περιοχή εισόδου/εξόδου 03B0 - 03BB χρησιμοποιήθηκε από:

Mobile Intel® 915GM/PM Express PCI Express Root Port - 2591

Περιοχή εισόδου/εξόδου 03C0 - 03DF χρησιμοποιήθηκε από:

Περιοχή μνήμης 000A0000 - 000BFFFF χρησιμοποιήθηκε από:

Η κάρτα γραφικών που έχω είναι η nvidia geforce go 6600 128mb, kai tο chipset είναι Mobile Intel 915GM/GMS/PM express chipset family με memory contriller 82915GM/GMS/PM

Απεγκατέστησα και Ξαναεγκατέστησα τους drivers τόσο για το chipset όσο και για την κάρτα γραφικών αλλά τίποτε! Επίσης παρατείρησα οτι στην αρχή, όταν διαβάζει την μνήμη, γράφει Video bios Shadowed! Μέσα από το bios δεν μου δίνει δυνατότητα να το αλλάξω αυτό!

Μήπως έχετε καμιά άλλη λύση!!! HELP

Παρακαλώ βοηθείστε γιατί χάνομαι!!!

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Πρίν 1 βδομάδα έκεί που εργαζόμουν στον υπολογιστή ξαφνικά χάνοτε οι drivers από την κάρτα γραφικών!!!!!!! Ψάχνω να δω τι συμβαίνει και πηγαίνοντας μέσω των ρυθμίσεων να δώ τον προσαρμογέα βλέπω στις πληροφορίες του προσαρμογές οτι ουτε το chip αλλά ούτε καμία άλλη πληροφορία είναι διαθέσιμη

Πηγαίνοντας να ελένξω τους πόρους διαπιστώνω οτι υπάρχει διένεξη και βλέπω το ακόλουθω:

Περιοχή εισόδου/εξόδου 03B0 - 03BB χρησιμοποιήθηκε από:

Περιοχή εισόδου/εξόδου 03C0 - 03DF χρησιμοποιήθηκε από:

Περιοχή μνήμης 000A0000 - 000BFFFF χρησιμοποιήθηκε από:

Η κάρτα γραφικών που έχω είναι η nvidia geforce go 6600 128mb, kai tο chipset είναι Mobile Intel 915GM/GMS/PM express chipset family με memory contriller 82915GM/GMS/PM

Απεγκατέστησα και Ξαναεγκατέστησα τους drivers τόσο για το chipset όσο και για την κάρτα γραφικών αλλά τίποτε! Επίσης παρατείρησα οτι στην αρχή, όταν διαβάζει την μνήμη, γράφει Video bios Shadowed! Μέσα από το bios δεν μου δίνει δυνατότητα να το αλλάξω αυτό!

Μήπως έχετε καμιά άλλη λύση!!! HELP

Παρακαλώ βοηθείστε γιατί χάνομαι!!!

Ευχαριστώ

Δοκιμασε με αλλη καρτα γραφικων,δανεισου απο κανα φιλο!Τι ακριβως προβλημα εχεις?Δεν εχεις εικονα?Δεν σου παιζει κατι?Γινε πιο συγκεκριμενος!

Δημοσ.

Μήπως άλλαξες το καλώδιο της vga?

Μήπως πίσω από το pc σου έχει δύο βύσματα vga ένα πάνω στη μητρική και ένα άλλο της nvidia κάρτας?

Δημοσ.

Έχω laptop και δεν μπορώ να βγάλω την καρτα γραφικών γιατί είναι onboard.

Το βασικό πρόβλημα είναι οτι δεν μου αναγνωρίζει οτι υπάρχει κάρτα της nvidia και λειτουργεί με την VGA κάρτα του laptop με χαμηλή ανάλυση!

Αυτό που δεν έχω κάνει, και το μοναδικό πιστεύω, είναι ένα reset στο bios αλλά δεν μπορώ να βρώ που είναι η μπαταρία του bios! Το laptop μου είναι ένα clevo M38AW με nvidia geforce go 6600 128mb. Μήπως έχει κανένας κανένα σχεδιο μπας και βρω που είναι η μπαταρία; Εχω ανοιξει σχεδόν όλο το laptop και δεν βρηκα τίποτέ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...