poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Για scissor type πληκτρολόγια αθόρυβα, το καλύτερο στην Ελλάδα είναι της Apple. Για πραγματικά πληκτρολόγια και όχι τις μεμβράνες παπαριές (Microsoft,Logitech και λοιποί κουβάδες με ελάχιστες εξαιρέσεις) που πουλάνε οι τυρέμπορες και τα supermarket εδώ στην Ελλάδα και για όποιον εκτιμάει fast typing, λίγο εως πολύ θόρυβο και MTBF απο 20 εως 50.000.000 clicks (10-20 χρόνια), τα ακόλουθα είναι και παραμένουν Class. 1. Unicomp Customizer 2. CVT Avant Prime 3. Das Keyboard 4. Happy Hacking 5. Cherry Cymotion Expert & G8x-300 σειρά Point Of Sales. Και για gaming. 6. Steelseries 7G Όποιος δεν είχε στην κατοχή του IBM Model M ή παράγωγο (Lexmark) απλά δεν έχει ιδέα τι εστί PC Keyboard. Κατασκευή σοβιετικού τανκ, αποσπώμενα πλήκτρα για καθαρισμό, μεταλλική βάση,και πρακτικά αθάνατα με λίγη περιποίηση. Για σοβαρό illuminated keyboard και οχι ψευτοπαπαριά, μόνο σε industrial κατηγορία στο 1/3 της τιμής σε σχέση με την απάτη που λέγετε Ultimus Maximus. μπορει να ειναι σωστα ολα αυτα που γραφεις αλλα εγω προσωπικα δεν σκοπευω να κρατησω πληκτρολογιο για 20 χρονια ακομα και αν πλενετε στο πλυντιριο οποτε το να αντεξει 2002020202020202 strokes ειναι αδιαφορο.οσα εχω παρει παντα τα αλλαζα πριν παθουν οτιδηποτε.και δεν θα βρισω την logitech γιατι απλα βγαζει πληκτρολογια για ολα τα γουστα.αν ειναι να δωσω 1000 ευρω για πληκτρολογιο τανκ να μου λειπει.προσωπικα ακομα και τα illuminated που εχω δει κατα καιρους ειναι μια χαρα για αυτο που ειναι.δεν θελω προβολες απλα να φωτιζει λιγακι.μην φεγουμε και πηγαινουμε σε Hign end με τρελα λεφτα ειδικα για ενα keyboard.
grimpr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Κανένα απο τα παραπάνω δεν είναι "highend" πληκτρολόγια, οι τιμές τους με ελάχιστες εξαιρέσεις ειναι εξαιρετικές και δικαιολογούν απόλυτα την σχέση κόστος/ποιότητας που παρέχουν. Τα περισσότερα διαφέρουν μεταξύ τους στο θέμα μηχανισμού και θορύβου, αλλα όλα μα όλα ειναι έτη φώτος μακριά απο οποιοδήποτε πληκτρολόγιο της Microsoft και της Logitech μιας και απευθύνονται για ανθρώπους που έχουνε απαιτήσεις από ένα keyboard και αυτό δεν ειναι μόνο η αξιοπιστία τους αλλα οι άριστοι μηχανισμοί τους για ξεκούραστη και γρήγορη πληκτρολόγηση πολύ πάνω απο τον μέσο όρο των μεμβρανών που υπάρχουν στο εμπόριο. Μιας και προφανώς δεν έχεις δουλέψει σε πληκτρολόγια άνω του μέσου όρου για να υπερασπίζεσαι των επιλογών σου και απελπίζεσαι όταν στο 6μηνο χαλάει το escape/space, τα πλήκτρα βουλιάζουν,χάνουν την απόκριση τους και γιαυτό τα αλλάζεις πρόωρα πηγαίνοντας στο επόμενο μοντέλο με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά απλά με πιο πολλά multimedia πλήκτρα και φωτισμό. Για να καταλάβεις για τι μιλάμε σου προτείνω για την επόμενη αγορά σου ενα Cherry Cymotion Expert.
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 καταρχην τα μισα απο αυτα που δειχνεις εχοθν χοντρα πληκτρα που δεν βολευουν.εγω πχ μαρεσουν τα πληκτρολογια αλλα με κουμπια σαν του laptop που ειναι λεφτα.και παρολο που γραφω ατελειωτα στο msn δεν μου εχει χαλασει ποτε κανενα.ειδικα αυτον τον καιρο γραφω τρελα απο το λαπτοπ και ολα μια χαρα.βεβεα ειναι αναλογως τι βολευει τον καθενα παντα.
koprodogis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Εγω παλι πρεπει να ειμαι πολυ καγκουρας που παιρνω πληκτρολογιο με βαση την εμφανιση ε?? ολα ρε παιδια θεμα συνηθειας ειναι και απαιτησεων. Πολλοι θελουν μεγαλο enter, θελουν να εχει multimedia Κουμπια,... Οσο για την αντοχη οσο ειναι εντος εγγυησης σημαινει οτι εχει σχεδιαστει για τοσο, τικανετε μαχη δινετε ή συνεχεια εχετε νευρα??? Το συγκεκριμενο ομως φαινεται ομορφο αλλα ακριβο
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 ενταξει το illuminated πληρωνεις οχι το keyboard.
MINDER Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 ζητησε πιο πανω καποιος φιλος να ανεβασει καποιος βιντεο απο το logitech απο οτι καταλαβα και το επομενο μυνημα ηταν του πουλινος οποτε πατισα και εγω τα βιντεο που εχει περιμενοντας να δω καποιο απο τα πληκτρολογια και αρχισε να δειχνη κοτοπουλα να τα παιζουν μπαλα και γουρουνια να τρωνε ξυλο ... λεω στην αρχη μπας και ειναι καμια παραξενη διαφημιση αλλα οσο πηγαινε χειροτερεβε χαχαχαχααχαχαχαχαχα
Angeldust Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Κάτι σαν αυτό το logitech (με αίσθηση πλήκτρων σαν τα laptop) αλλά ΧΩΡΙΣ φωτισμούς και @@ υπάρχει ? Εχω αλλάξει του κόσμου τα keyboards αλλά αίσθηση σαν το laptop μου δε μπορώ να βρω....
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 ego microsoft εχο kai μαρεσει πολυ το touch.optical desktop 2000 πχ.
Karnov Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Κανένα απο τα παραπάνω δεν είναι "highend" πληκτρολόγια, οι τιμές τους με ελάχιστες εξαιρέσεις ειναι εξαιρετικές και δικαιολογούν απόλυτα την σχέση κόστος/ποιότητας που παρέχουν. Τα περισσότερα διαφέρουν μεταξύ τους στο θέμα μηχανισμού και θορύβου, αλλα όλα μα όλα ειναι έτη φώτος μακριά απο οποιοδήποτε πληκτρολόγιο της Microsoft και της Logitech μιας και απευθύνονται για ανθρώπους που έχουνε απαιτήσεις από ένα keyboard και αυτό δεν ειναι μόνο η αξιοπιστία τους αλλα οι άριστοι μηχανισμοί τους για ξεκούραστη και γρήγορη πληκτρολόγηση πολύ πάνω απο τον μέσο όρο των μεμβρανών που υπάρχουν στο εμπόριο. Μιας και προφανώς δεν έχεις δουλέψει σε πληκτρολόγια άνω του μέσου όρου για να υπερασπίζεσαι των επιλογών σου και απελπίζεσαι όταν στο 6μηνο χαλάει το escape/space, τα πλήκτρα βουλιάζουν,χάνουν την απόκριση τους και γιαυτό τα αλλάζεις πρόωρα πηγαίνοντας στο επόμενο μοντέλο με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά απλά με πιο πολλά multimedia πλήκτρα και φωτισμό. Για να καταλάβεις για τι μιλάμε σου προτείνω για την επόμενη αγορά σου ενα Cherry Cymotion Expert. Συμφωνώ απόλυτα. Για κάποιον που γράφει στο pc αυτά τα πληκτρολόγια είναι απόλαυση. Βέβαια όντας κάτοχος DasKeyboard 3 Pro πρέπει να πώ ότι ο ήχος είναι τόσο γλυκός που η πληκτρολόγηση γίνεται απόλαυση.. Το συγκεκριμένο keyboard είναι tank αλλά θα ήθελα λίγο πιο σκληρά πλήκτρα. Και να ήταν λίγο πιο σοβαρή η εταιρεία. 2 φορές ελαττωματικό μοντέλο μου είχαν στείλει.. Αν και υπάρχουν καλύτερα πληκτρολόγια (και σε εργονομία και σε αίσθηση) το DasKeyboard είναι πολύ όμορφο εξωτερικά (γυαλιστερό και στιβαρό) και έχει και 2 USB ports. Όταν βρώ το καλύτερο πληκτρολόγιο στον κόσμο θα σας ενημερώσω. Το ψάχνω.
MayMeye Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ το αθόρυβο πληκτρολόγιο που περιγράφει το παλικάρι πιο κάτω? (το Thanko Silent Keyboard 2.0). Και αν έχετε και καμια πρόταση για αθόρυβο mouse...! Ευχαριστώ πολύ! Λοιπόν κάποτε είχα ένα πληκτρολόγιο το πιο απλό της microsoft και άμα γράφεις γρήγορα κάνει θόρυβο δεν μιλάω να πατάω ένα κουμπί και να κάνει θόρυβο. Απλά το να γράφεις γρήγορα ο συνολικός ήχος είναι αρκετός σε απλά πληκτρολόγια. Μετά από αυτό αγόρασα ένα μέσω νετ από ιαπωνία. Το πιο αθόρυβο πληκτρολόγιο του κόσμου ίσως δεν έχει ελατήρια αλλά έχει κάτι σαν σιλικόνη, πρέπει να κοιτάς το πληκτρολόγιο γι ανα δεις αν ο άλλος γράφει ή όχι. Απλά ήταν διαφορετική αίσθηση των πλήκτρων, περίεργη λίγο. Τώρα με αυτό εδώ είσαι αρκετά μικρός ο θόρυβος και μου χρησιμεύει ο φωτισμός αρκετά. Επίσης πολύ άνετο στο γράψιμο. Το αθόρυβο πληκτρολόγιο που ανέφερα είναι αυτό εδώ: http://gizmodo.com/gadgets/sssh/thankos-silent-keyboard-only-makes-6db-266953.php απλά σαν αίσθηση πλήκτρων είναι λίγο περίεργη και έχει και κάποια ιαπωνικά πλήκτρα που σε μας δεν κάνουν κάποια λειτουργία. Επίσης όταν λέω λίγο θόρυβο εννοώ να μπορεί να κοιμάται άνθρωπος στο ίδιο δωμάτιο ενώ γράφω.
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ το αθόρυβο πληκτρολόγιο που περιγράφει το παλικάρι πιο κάτω? (το Thanko Silent Keyboard 2.0). Και αν έχετε και καμια πρόταση για αθόρυβο mouse...! Ευχαριστώ πολύ! κοιτα σε ebay και καπου θα υπαρχει σε εξωτερικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.