ChrisRX-8 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα παιδες...πριν 2 εβδομαδες καθως τοποθετουσα μια ασυρματη καρτα δικτυου...καταλαθος εσπασα ενα απο τα 6 πυκνωτακια που βρισκονται διπλα απο τις PCi στην Mοbo.Η Mobo μου ειναι Gigabyte P35C-DS3R.Ρωτησα να μαθω αν θα εχω καποιο προβλημα..κ μου ειπαν πως αν δω πως δεν μου κανει προβληματα κατα την διαρκεια στα windows καποια κολληματα η τιποτα αλλο...λογικα ειμαι οκ.Απο χθες κ σημερα κυριως κ πριν απο λιγο 2 φορες ξαφνικα μου βγαζει για κλασματα δευτερολεπτου μια μπλε οθονη με γραμματα που δεν προλαβαινω να δω τι λεει...κ υστερα κλεινει ο υπολογιστης κ ξανα ξεκιναει...φοβαμαι πολυ πως δεν με βγαζει..τι λετε εσεις?Παω τελικα για αλλη Mobo?Ευχαριστω πολυ για οποια πληροφορια.
caution Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Άλλαξε τον πυκνωτή με έναν ίδιο. Αν δεν ξέρεις από κολλήσεις απευθύνσου σε ένα φίλο. Ντροπή να πετάξεις ολόκληρο το mainboard για ένα εξάρτημα που κάνει 20cents
ChrisRX-8 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Άλλαξε τον πυκνωτή με έναν ίδιο. Αν δεν ξέρεις από κολλήσεις απευθύνσου σε ένα φίλο. Ντροπή να πετάξεις ολόκληρο το mainboard για ένα εξάρτημα που κάνει 20cents Φιλε Caution το σκεφτηκα απο την πρωτη στιγμη αυτο που μου λες να κανω κολληση...αλλα ρωτησα ενα γνωστο μου οταν εγινε το συμβαν κ μου ειπε τα παραπανω που αναφερω αν δεν κολλαει το pc κτλ κτλ...κ τον ρωτησα επισης για να κανω κολληση τον πυκνωτη κ μου ειπε το εξης... οτι οι mobo εχουν 2 -3 στρωσεις κ αν παω να κανω κολληση μονο χειροτερη ζημια μπορει να γινει..Δεν ξερω τελικα τι να κανω ? ? ? Εσυ εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει προβλημα αν κανω κολληση ? Πρεπει να παρω αλλον πυκνωτη η τον ιδιο που εχω κρατησει ?
notios7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 προσπαθησε να την φτιαξεις φιλε,αμαρτια ειναι.αν την πεταξεις πεσμου να περιμενω κατω στον καδο!
caution Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Εσυ εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει προβλημα αν κανω κολληση ? Πρεπει να παρω αλλον πυκνωτη η τον ιδιο που εχω κρατησει ? Πράγματι οι μητρικές έχουν πολλές "στρώσεις" αλλά με ένα σχετικά μικρό ( ~ 20 Watt ) κολλητήρι και με σύντομες κινήσεις ( να μην θερμαίνεις το ίδιο σημείο για πολλή ώρα ) θα έχεις 100% επιτυχία. Αγόρασε έναν ίδιο πυκτωτή ( ίδιο voltage και capacity ( volt και farad αντίστοιχα ) ) και χώσου Δεν τίποτα δύσκολο, honestly
Vatos_locos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Φιλε Caution το σκεφτηκα απο την πρωτη στιγμη αυτο που μου λες να κανω κολληση...αλλα ρωτησα ενα γνωστο μου οταν εγινε το συμβαν κ μου ειπε τα παραπανω που αναφερω αν δεν κολλαει το pc κτλ κτλ...κ τον ρωτησα επισης για να κανω κολληση τον πυκνωτη κ μου ειπε το εξης... οτι οι mobo εχουν 2 -3 στρωσεις κ αν παω να κανω κολληση μονο χειροτερη ζημια μπορει να γινει..Δεν ξερω τελικα τι να κανω ? ? ? Εσυ εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει προβλημα αν κανω κολληση ? Πρεπει να παρω αλλον πυκνωτη η τον ιδιο που εχω κρατησει ? σορρυ αλλά μαλακία σου είπε ναι έχουν στρώσεις αλλά όλες οι κολλήσεις είναι στις 2 επιφανειακές μπροστά και πίσω μάλλον ή δεν ξέρει να κολλάει ή βαριέται ασχέτως βέβαια το board έπρεπε ν δουλεύει κανωνικά
ChrisRX-8 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Παιδες σας ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες σας...την ειχα σχεδον τελειωμενη την mobo..τωρα οσον αφορα θα ψαχτω για κανενα φιλο - γνωστο αν ξερει απο κολλησεις..Για οποιαδηποτε απορια εχω ακομα θα σας πω...ευχαριστω κ παλι Vatos_locos..το παιδι που αναφερω κ μου εξηγει τα παραπανω που λεω...ειναι τεχνικος στους υπολογιστες...
Vatos_locos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 ω καλά είσαι πήγαινε μια βόλτα από κανένα πλαίσιο / e-shop και κάνε μια συζήτηση με τους τεχνικούς εκεί να σου πέσουν τα μαλλιά άλλο τεχνικός pc που έμαθε να αναγνωρίζει χαλασμένο hardware/software και αλλαγή και άλλο ηλεκτρονικός που έμαθε ότι ο τεχνικός pc συν τις επισκευές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.