Ozone Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 γεια σας ακομη δεν το πηρα και αρχισα τα πειραματα:lol: ειπα να δοκιμασω τις επιδοσεις του νεου μου μακ στα παιχνιδια και ειδικα στο microsoft flight simulator x . αναγκαστηκα χρειαζομαι καθαρο installation των windows για να παιξει καλα αυτο το παιχνιδι και direct x 10 για καλυτερα γραφικα. αποφασισα λοιπον να βαλω τα vista για να δω πως γινεται η διαδικασια με ο bootcamp και ταυτοχρονα να δοκιμασω το παιχνιδι. ανοιξα το bootcamp assistance απο τα Utilities και δημιουργισα νεο παρτιτιον 20gb. ολα καλα μεχρι εδω. μετα εβαλά το dvd τον vista και πατησα install και εκανε restart απο μονο του και προχωρισε κανονικα στο setup. και ηρθε η ωρα της επιλογης partition. εγω φυσικα επελεξα το παρτιτιον με ονομα BOOTCAMP αλλα δεν ηταν φορματ σε ntfs και το εκανα εγω. δεν ειχα αλλη επιλογη η εγκατασταση προχωρισε κανονικα μεχρι που ηρθε η ωρα να γινει επανεκινηση. γινεται λοιπν δειχνει την χαρακτηριστικη οθονη του μακ εκει που ακουγεται και ο χαρακτηριστικος ηχος. εγω λεω τωρα λογικα θα εμφανιση επιλογη λειτουργικου αλλα τιποτα. ξεκινισαι το bootloader(text) των svista εβγαλε ενα σωρο σφαλματα εκανε λιγα σκιπ αλλα τελικα μπηκε μεσα. τωρα? πως γιενται να χαθηκε το λεοπαρτ? αφους εγινε μεσα απο το bootcamp? να πω ηταν καθαρη εγκατασταση σβιστα τοτε οκ αλλα ειναι απο το utility της αππλε. ξερω οτι δεν χαθηκαν δεδομενα αλλα χαθηκε το MBR η GUID που εχει η αππλε. η ευκολη λυση ειναι με το λεοπαρτ installation disk ξανα απα αρχη αλλα δεν θελω διοτι εχω πολλα τορεντ... τι επιλογες εχω??? ενομεταξη ειμαια ρκετα εμπειρος σε εγκαταστασεις linux και την εχω παθει αρκετες φορες αλλα φροντιζα backup αλλα αυτη τη φορα δεν το εκανα λογο του bootcamp. αλλα δεν με ενοχλει μιας και θα μαθω νεα παγματα:-):-) εγινα fun της microsoft παλυ :devil::devil::devil::devil::devil: -----Προστέθηκε 1/11/2008 στις 03 : 11 : 04----- τελικα τα βρηκα. το option key εκανε τη δουλεια του
dali13gr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Ή από Control Panel στα Windows πας BootCamp και επιλέγεις για εκκίνηση το MacOS. Μετά θα μπαίνει πρώτα στο MacOS και όποτε θέλεις να μπεις στα Windows, τότε θα χρησιμοποιείς το Alt.
Ozone Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 ωραια βρηκα και τροπο ωστε να κανω resize bootcamp partition http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=455515
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.