Προς το περιεχόμενο

Ad-Aware vs Spybot - Search & Destroy

Antwni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω και τα δυο spyware ποιο απο τα δυο είναι ποιο καλό γιατί πρέπει να απεγκαταστήσω το ένα!!!???

Δημοσ.

Αν είναι υποχρεωτικά να διαλέξεις μόνο το ένα θα σου έλεγα το spybot. Αν και καλύτερο αυτή τη στιγμή είναι το superantispyware.

Δημοσ.

Το spybot καποτε ηταν καλο..

προσφατα ανακαλυψα το Malwarebyte's Antimalware που ειναι κατι παραπανω απο αψογο,παναλαφρο γρηγορο scan με τακτικα updates και τελειο support και ειναι και FREE!!

Υπηρξαν καποια trojan που το spybot δεν ειχε καθαρισει καλα. Ε λοιπον αυτο βρηκε ολα τα υπολειματα και τα καθαρισε μια και καλη!!

http://www.malwarebytes.org/

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους. Παλιότερα χρησιμοποιούσα το adaware, αλλά απο ένα σημείο και έπειτα έγινε πολύ βαρύ και αργό.

Επειτα άρχισα να δουλεύω το spybot το οποίο αφαιρούσε μεγαλο μέρος των spyware με ευκολία.

Τελευταία όμως έχω σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για το antimalware, πολύ ελαφρύ και ταχύτατο quick scan.

Το spybot όμως παρέχει real-time προστασία, γι'αυτό θα σου πρότεινα συνδυασμό spybot-antimalware.

Δημοσ.

Ποτέ μου δεν είχα real time προστασία antispyware. Με τα super και το malwarebytes antimalware (το οποίο είναι πλέον συμπλήρωμα του antivirus) δεν θα έχεις πρόβλημα. Εφόσον δεν τα θες για realtime, δεν υπάρχει λόγος να έχεις μόνο ένα. Το αντίθετο, antispyware καλό είναι να έχεις δύο ή τρία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...