kimi68 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 καλημέρα και καλό μήνα σε όλους, έχω ένα laptop ADVENT 9815GR Intel Pentium Dual Core T2310 1.46GHz έχει vista και θέλω να βάλω xp γιατί αλλιώς θα το πετάξω, έχω βαρεθεί τα κολλήματα των vista αλλά πρέπει να βρω drivers για τα xp, μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος που μπορώ να κατεβάσω τους drivers για το εν λόγο laptop;
talos_2002 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Drivers για την κάθε συσκευή χρειάζεσαι. Δεν τα βρήκα όλα, οπότε δες στην διαχείριση συσκευών τί κάρτα γραφικών, ήχου, δικτύου ethernet, ασύρματου δικτύου κτλ έχει. Και τί chipset έχει, που μπορείς να το δεις με το προγραμματάκι cpu-z. Μετά, μπαίνοντας στην σελίδα του κατασκευαστή για κάθε ένα από αυτά (σχεδόν όλα Intel είναι) κατεβάζεις τους οδηγούς κι αν δεν βρεις κάτι, εδώ είμαστε πάλι.
cyberking Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 δες αυτό http://www.w00tw00t.co.uk/support/viewtopic.php?t=387
giorgos70 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Drivers για την κάθε συσκευή χρειάζεσαι. Δεν τα βρήκα όλα, οπότε δες στην διαχείριση συσκευών τί κάρτα γραφικών, ήχου, δικτύου ethernet, ασύρματου δικτύου κτλ έχει. Και τί chipset έχει, που μπορείς να το δεις με το προγραμματάκι cpu-z. Μετά, μπαίνοντας στην σελίδα του κατασκευαστή για κάθε ένα από αυτά (σχεδόν όλα Intel είναι) κατεβάζεις τους οδηγούς κι αν δεν βρεις κάτι, εδώ είμαστε πάλι. Καλησπερα φιλε μου.εχω ακριβως το ιδιο laptop με το φιλο παραπανω και εχω περαση τα windows 7 home premium 32Bit και δεν μπορω να βρω τους drivers για τον ηχο και τα γραφικα. θα μπορουσες να βοηθησεις λιγο την κατασταση? ευχαριστω εκ των προτερων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα