Προς το περιεχόμενο

The Sims 2 Vista...

SoZiN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα με συγχωρείτε που ξελασπώνω ένα τέτοιο

Θέμα αλλά έχω πρόβλημα με το Σιμς 2 κούφο για μένα

Μιας και δεν είμαι γνώστης στο θέμα λοιπόν…

Ενώ κάνω κανονικά το install (το παιχνίδι είναι κατεβασμένο από Τρακερ)

Βάζω το κρακ κάνω τα πάντα σωστά μου βγάζει ένα ταμπελακι το οποίο

Λέει να κατεβάσω ένα πατσακι για αναβάθμιση , το κατεβάζω και χάνετε εντελώς

Το κρακ και ενώ το έχω αναβαθμισμένο και ξανά τοποθετώ το κρακ πάλι κάνει τα ίδια μου βγάζει ένα ταμπελακι που λέει Unspecified Error

Αν δεν γίνετε να παίξει το παιχνίδι στα Βιστα πείτε μου μην παιδεύομαι :P

(γ είδα μια παλιά συζήτηση η οποία έχει διαγραφεί τώρα που και ένα άλλο μέλος του site σας είχε πρόβλημα αλλά από ότι είδα λύθηκε και το κακό είναι πως εγώ δεν έχω το ίδιο πρόβλημα που είχε εκείνος)

ευχαριστώ για το χρόνο σας και συγγνώμη αν σας κούρασα… χε,χε,χε

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
To παιχνίδι παίζει κανονικά στα Vista.

Βοήθισέ μας λίγο παραπάνω.. Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Μου βγάζει το ίδιο μήνυμα, ενώ σε xp που το έπαιξα το παιχνίδι παίζει κανονικά.. Τι πρέπει να κάνω?? Εχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι αντίστοιχο?? Ευχαριστώ..

• Moderators
Δημοσ.

Ενώ κάνω κανονικά το install (το παιχνίδι είναι κατεβασμένο από Τρακερ)

Βάζω το κρακ κάνω τα πάντα σωστά μου βγάζει ένα ταμπελακι το οποίο

Λέει να κατεβάσω ένα πατσακι για αναβάθμιση , το κατεβάζω και χάνετε εντελώς

Το κρακ και ενώ το έχω αναβαθμισμένο και ξανά τοποθετώ το κρακ πάλι κάνει τα ίδια μου βγάζει ένα ταμπελακι που λέει Unspecified Error

Ε τι περιμενες να σου πει ρε συ? ''Εχεις πειρατικο Μ@Λ@Κ@ καλημερα!!''

Τους κανονες του φορουμ τους διαβασες? Θα μπορουσες να το ειχες πει ''λιγο'' πιο διακριτικα... Τωρα θα σου σβησουν το τοπικ...

Παρεμπιπτοντως το Sims 2 μια χαρα δουλευει σε Vista.

Δημοσ.
Βοήθισέ μας λίγο παραπάνω.. Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Μου βγάζει το ίδιο μήνυμα, ενώ σε xp που το έπαιξα το παιχνίδι παίζει κανονικά.. Τι πρέπει να κάνω?? Εχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι αντίστοιχο?? Ευχαριστώ..

Κάπου διάβασα οτι τρέχεις το παιχνίδι με ρυθμίσεις xp..Πώς γίνεται αυτό?

-----Προστέθηκε 26/11/2008 στις 09 : 39 : 31-----

Δεν έχουμε όλοι το παιχνίδι αντιγραμμένο και είναι λάθος αν σβηστεί το topic.. Εγώ ψάχνοντας στο forum απλά είδα αυτό το post που περιέγραφε το ίδιο πρόβλημα που αντιμετωπίζω και εγώ.. Τώρα αν ο τύπος (ο άλλος γιατί μάλλον μας μπέρδεψες) το έχει σπασμένο το παιχνίδι δεν φταίω εγώ.. Πάντως σε ευχαριστώ που απάντησες όπως και να έχει.. Αν κάποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει ..

Δημοσ.

Το παιχνίδι δουλεύει σε Vista, όσοι το έχετε legit γιατί δεν κοιτάξατε στο support της ΕΑ δλδ?

Γιατί εγώ στο post του φίλου βλέπω ένα θέμα "μας πιάσανε"

• Moderators
Δημοσ.

Εν πασει περιπτώσει, εγω που το δοκιμασα (Vista 32bit Greek) επαιξε νερακι και κατευθειαν. Για αυθεντικο: support @ Ea! (edit: με προλαβε ο.. jpavly ? -σαν καπου να τον ξερω:P-)

Και δε το λεω μονο εγω, το λεει και το μελος athinamj.

Οποτε μηπως κανεις κατι λαθος?

Και οχι δε σας μπερδεψα απλα σου εφιστω την προσοχη σε ενα τετοιο ''προκλητικα γραμμενο'' thread. Και ο ''αλλος τυπος'' (που ξεκινησε το θεμα), δε το ξεκινησε στον αιωνα τον απαντα πριν... 25 μερες περασανε μονο...!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...