Nick1150 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα, Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα την κόρη μου (5 ετών) στο allou fun park, και καθίσαμε 2,5 ώρες. Την 1,5 ώρα κόλησε σε ένα παιχνίδι που υπάρχει μέσα σε ένα πειρατικό καράβι και έχει μια οθόνη αφής με την οποία έχεις διάφορες επιλογές, όπως: ζωγραφική, παιχνίδι μνήμης, πρόσθεση, αφαίρεση, και λοιπά εκπαιδευτικές κατηγορίες.... Επειδή λοιπόν έχει τα γενέθλια της αυτήν την εβδομάδα, σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω ένα spare desktop που έχω (XP Pro), και να αγοράσω μια οθόνη αφής, και να το βάλω σαν έκπληξη στο γραφείο της. Το πρόβλημα μου όμως είναι που θα βρω το software. Μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει ; Ευχαριστώ
Nick1150 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Παίδες τίποτα ; μάλλον να βρω άλλο δώρο για τα γενέθλεια της κόρης μου εεεεε ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Το αν η οθονη εναι αφης ειναι θεμα software ή hardware ??
Nick1150 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 και τα δύο φαντάζομαι... μια οθονη αφής χρειάζομαι που προφανώς (μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια) θα έχει κάποιο cd rom που θα εγκαταστήσει drivers. Μέχρι εκεί οκ.... το θέμα είναι υπάρχει sofware για παιδιά που να γνωρίζετε, όπως το περιέγραψα παραπάνω ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.