Προς το περιεχόμενο

Δεν βρίσκω το μόντεμ !!!

South_Park

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα φορητό Amilo 1667 και πριν 1,5 περίπου χρόνο που έβαλα adsl πήγα και διέγραψα από τις συνδέσεις δικτύου κάτι παλιές dial up συνδέσεις που είχα. Πιθανόν να απενεργοποίησα και το μόντεμ όμως, δεν θυμάμαι καλά.

Το θέμα είναι ότι πρόσφατα που ήμουν σε μέρος που δεν είχε adsl και χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω dial up δεν εμφανίζεται πουθενά το μόντεμ, ούτε στη Διαχείρηση Συσκευών, ούτε στις Συνδέσεις Δικτύου όπου αναφέρει "Μη διαθέσιμη - η συσκευή λείπει".

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να βρω και να ενεργοποιήσω το μόντεμ;

Δημοσ.

όχι δεν φαίνεται πουθενά, τώρα bios update είχα κάνει αλλά δεν πρόσεξα αν λειτουργούσε το μόντεμ μετά απ' αυτό, γιατί χρησιμοποιούσα adsl.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χωρίς να είμαι ο πλέον σχετικός, μήπως κατά λάθος απεγκατέστησες και τον driver του modem? Επειδή έχω το ίδιο μηχάνημα, στην Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων από τον Πίνακα Ελέγχου σου εμφανίζει Motorola SM56 Data Fax Modem?

Δημοσ.

choutos, όντως δεν εμφανίζεται στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων το μόντεμ. Έβαλα το cd με τους drivers αλλά όταν πάω να εγκαταστήσω το μόντεμ μου βγάζει "drivers was pre-installed on your PC. Shut down your PC, plug in modem hardware and turn on PC again. Don't remove cd from tray." Εγώ βέβαια ποτέ δεν αφαίρεσα την κάρτα του μόντεμ, υπάρχει περίπτωση να ξεκούμπωσε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...