Προς το περιεχόμενο

Illuminati

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

γούστα είναι αυτά, εμένα πάντως δεν με ενθουσίασε κανένα από από τα 2, χαίρομαι που δεν έσκασα 9 euro στο Village

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η ταινία δεν κατάφερε να μου τραβήξει το ενδιαφέρον σε καμία περίπτωση όπως το έκανε η πρώτη (ίσως η θεματολογία είναι πιο ενδιαφέρουσα για τους καθολικούς).

Δημοσ.

Επίσης στην έκρηξη στο τέλος δεν έπρεπε να λειτουργεί τίποτε ηλεκτρονικό.

καλά, πολλές λεπτομέριες λείπανε στην ταινία...

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου άρεσε η ταινία. Καλύτερη και από τον κώδικα και πολύ περισσότερο κατανοητή σε όσους δεν έχουν διαβάσει το βιβλιο.

Στον κώδικα έπρεπε κάθε λίγο και λιγάκι να εξηγώ στα άτομα της παρέας γιατί γίνεται έτσι ενώ τώρα άντε να με ρώτησαν 2-3 φορές κάτι που δεν καταλάβαιναν.

Αυτό που με ξενέρωσε λίγο

το βλέμμα του καμεράριου έκανε μπαμ από την πρώτη σκηνή που εμφανιστηκε, ενώ στο βιβλιο είναι πολύ low profile και δεν σε κάνει να τον υποψιάζεσαι

Δημοσ.

Το ειδα και εγω χτες. Εχω διαβασει και τα δυο βιβλια αρκετα πριν βγουν οι ταινιες. Σαν ταινια αλλα και σαν βιβλιο το Illuminati μου αρεσε περισσοτερο. Αρκετα περισσοτερο.

Βεβαια, ειναι πιο πολυ ταινια δρασης και ειναι λιγο μουφα ο τροπος που

αποκρυπτογραφει τα σημαδια ο Λαγκντον

Κατα τα αλλα βλεπεται ευχαριστα, και για καποιον που δεν εχει διαβασει το βιβλιο θα του φανει πολυ καλη λογικα.

Δημοσ.
επειδη στο site του odeon starcity αναβοσβηνει το "3D προβολη" ειναι οντως 3D ή απλα ψηφιακη προβολη οπως μου ειπαν στο ταμειο

Το εχει δει κανεις στην 6 αιθουσα του odeon starcity στη συγγρου να μου πει?

Απάντηση σε αυτό έχουμε τλκ? :)

Δημοσ.

Παντως βρηκα το βιβλιο πιο συναρπαστικο ειδικα στον τροπο που προχωραει η πλοκη με τη βοηθεια του Λαγκτον.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Την κατεβασα και γω πριν καμια βδομαδα , αλλα ηταν απο καμερα οποτε η ποιοτητα ητανε σκατα και δεν εκανα τον κοπο να την δω ολοι . Ομως , απο οτι καταλαβα δεν ηταν και τιποτα ιδιαιτερο .. Ετσι ?

Δημοσ.
Την κατεβασα και γω πριν καμια βδομαδα , αλλα ηταν απο καμερα οποτε η ποιοτητα ητανε σκατα και δεν εκανα τον κοπο να την δω ολοι . Ομως , απο οτι καταλαβα δεν ηταν και τιποτα ιδιαιτερο .. Ετσι ?

τι να καταλαβεις ρε φιλε σε αυτην την ποιοτητα. Ειναι λιγο καλυτερο απο το να τρως σκουπιδια...

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά δεν θα αλλάξει και το σενάριο/σκηνές αν την δει σε uber ποιότητα...

Δημοσ.

κινηματογραφο ειναι το θεμα να δουμε. Αυτο το πραγμα απο καμερα δε βλεπεται. Και το σεναριο ειναι μια χαρα και απο δραση μπολικη. Ουτε για σηριαλ...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Υποτιθεται η ετσι φαινεται τουλαχιστον οτι ηταν τραβηγμενη απο καλη καμερα ...

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως είναι μια ταινία που αξίζει να δεις στο σπίτι σου κ ειδικά σε τέτοιες χαμηλές ποιότητες.

Εγώ γιαυτό το λόγο προτίμησα να επισκεφτώ το cinema κ θα πω πως εν τέλι δεν έκανα κ άσχημα.

Ήταν μια αρκετά ευχάριστη ταινία κατά τη γνώμη μου με ωραίο σενάριο κ καλούς ηθοποιούς, αν κ Ewan Mcgregor δεν τον είχα συνηθίσει δεν τέτοιους ρόλους.

Εν τέλι σε όλο το έργο είχε πλοκή κ περίμενες κάτι να δεις, θα τη συνιστούσα ανεπιφύλακτα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...