skiabox Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Παιδια ενταξει η ταινια βλεπεται αλλα οποιαδηποτε συγκριση με da vinci code ειναι ιεροσυλία.Τουλαχιστον 2 κλασεις καλυτερο το da vinci.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Καθόλου καλό αυτό, η κινηματογραφική εκδοχή του Da Vinci Code μου είχε φανεί κάκιστη σε σχέση με το βιβλίο
liopyr Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Καθόλου καλό αυτό, η κινηματογραφική εκδοχή του Da Vinci Code μου είχε φανεί κάκιστη σε σχέση με το βιβλίο indeed. Όχι πως το βιβλίο βέβαια διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αλλά νταξ, είχε ένα ρυθμό που δεν σε άφηνε να το αφήσεις. Θεωρώ πως το Illuminati πάντως έχει εξ ορισμού πιο "κινηματογραφικό" στόρυ.
Kasrith Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Θέλω να μας πει κάποιος, που δεν εχει διαβάσει τα βιβλία, ποιο απο τις 2 ταινίες είναι καλύτερο... Εμένα δεν μ'άρεσε καθόλου η ταινία Kώδικας Da Vinci, ενώ πιστεύω πως το Illuminati βλεπόταν χαλαρά...
john1987 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μια καλουτσικη ταινια δρασης απλα.Αξιζει για σινεμα,γιατι στο dvd δεν θα ειναι τοσο ψαρωτικα τα πλανα με τα φοβερα κτιρια. Σιγουρα κατωτερη του φανταστικου (καλυτερου απο ολα βεβαια του Brown) βιβλιου που σε κραταγε συνεχως σε εγρηγορση.
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία του Dan Brown έχω δει και τις δυο ταινίες όμως. Γενικά δεν τρελάθηκα με καμία απο τις δυο ταινίες, μου φάνηκαν απλά ΟΚ, ούτε καλές ούτε κακές. Νομίζω ότι το Da Vinci Code (αν και πάει πολλής καιρός από τότε που το είδα) μου άρεσε περισσότερο από το Illuminati, γιατί είχε περισσότερο μυστήριο και λιγότερη hollywood δράση. Απο την παρέα που πήγαμε να δουμε το Illuminati ένα άτομο μόνο είχε διαβάσει το βιβλίο, το οποίο απογοητεύτηκε από την ταινία. Στους υπόλοιπους γενικά άρεσε εκτός απ' εμένα τον περίεργο που έχασα και το στοίχημα οτι ο Robert θα απαυτώσει την Victoria μέχρι το τέλος της ταινίας Να πω την αλήθεια σαν γενικό concept, σενάριο και πλοκή μου άρεσαν και οι δυο ταινίες, απλά ίσως η εκτέλεση μου φάνηκε κάπως μέτρια. Μάλλον πρέπει να διαβάσω τα βιβλία.
FarCry Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 http://angelsanddemons.cern.ch/ μη ξεχάσουμε να δώσουμε credits και στη διαφήμιση του CERN μέσο τις ταινίας.... άλλο που δεν ήθελαν τουλάχιστον βρε παιδί μου προωθεί και λίγο την επιστήμη.....κάτι είναι και αυτό
Chrisxxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Πείτε μου οτι δεν εχει τη σκηνη που πηδάει από το ελικόπτερο και χρησιμοποιώντας εκείνη τη μα...ια σώζεται..
Harkon Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Chrisxxx αν εννοείς για τον προφέσσορα, δεν την έχει
kostetos Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Σε dvdrip αργει(σε κανα διμηνο υπολογιζω)?Εγω μονο το ντοκιμαντερ ειδα.(εχω διαβασει και το βιβλιο βεβαια) και κατι ελεγε..
Chrisxxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Chrisxxx αν εννοείς για τον προφέσσορα, δεν την έχει Ευτυχως! Θα ηταν ο λογος που δεν θα εβλεπα την ταινια.
Harkon Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Ευτυχως! Θα ηταν ο λογος που δεν θα εβλεπα την ταινια. ναι, πράγματι παράξενο πως αφαίρεσαν την πιο χολυγουντιανή σκηνή.. κατά τα άλλα ψιλοκαταιγιστική μου φάνηκε... αν την δεις καλή διασκέδαση, ελπίζω να μην απογοητευτείς
antreas18 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Ολοι οι του βιβλιου αυτη τη σκηνη περιμεναμε πως θα την γυριζανε lol...
georgeascona Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μερικοί λένε οτι το Da Vinci Code ειναι καλύτερο. Ισχύει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.