Προς το περιεχόμενο

Illuminati

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ενταξει η ταινια βλεπεται αλλα οποιαδηποτε συγκριση με da vinci code ειναι ιεροσυλία.Τουλαχιστον 2 κλασεις καλυτερο το da vinci.

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Καθόλου καλό αυτό, η κινηματογραφική εκδοχή του Da Vinci Code μου είχε φανεί κάκιστη σε σχέση με το βιβλίο :)

Δημοσ.
Καθόλου καλό αυτό, η κινηματογραφική εκδοχή του Da Vinci Code μου είχε φανεί κάκιστη σε σχέση με το βιβλίο :)

indeed.

Όχι πως το βιβλίο βέβαια διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αλλά νταξ, είχε ένα ρυθμό που δεν σε άφηνε να το αφήσεις.

Θεωρώ πως το Illuminati πάντως έχει εξ ορισμού πιο "κινηματογραφικό" στόρυ.

Δημοσ.

Θέλω να μας πει κάποιος, που δεν εχει διαβάσει τα βιβλία, ποιο απο τις 2 ταινίες είναι καλύτερο...

Εμένα δεν μ'άρεσε καθόλου η ταινία Kώδικας Da Vinci, ενώ πιστεύω πως το Illuminati βλεπόταν χαλαρά...

Δημοσ.

Μια καλουτσικη ταινια δρασης απλα.Αξιζει για σινεμα,γιατι στο dvd δεν θα ειναι τοσο ψαρωτικα τα πλανα με τα φοβερα κτιρια.

Σιγουρα κατωτερη του φανταστικου (καλυτερου απο ολα βεβαια του Brown) βιβλιου που σε κραταγε συνεχως σε εγρηγορση.

Δημοσ.

Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία του Dan Brown έχω δει και τις δυο ταινίες όμως.

Γενικά δεν τρελάθηκα με καμία απο τις δυο ταινίες, μου φάνηκαν απλά ΟΚ, ούτε καλές ούτε κακές.

Νομίζω ότι το Da Vinci Code (αν και πάει πολλής καιρός από τότε που το είδα) μου άρεσε περισσότερο από το Illuminati, γιατί είχε περισσότερο μυστήριο και λιγότερη hollywood δράση.

Απο την παρέα που πήγαμε να δουμε το Illuminati ένα άτομο μόνο είχε διαβάσει το βιβλίο, το οποίο απογοητεύτηκε από την ταινία. Στους υπόλοιπους γενικά άρεσε εκτός απ' εμένα τον περίεργο :P που έχασα και το στοίχημα

οτι ο Robert θα απαυτώσει την Victoria μέχρι το τέλος της ταινίας:P

Να πω την αλήθεια σαν γενικό concept, σενάριο και πλοκή μου άρεσαν και οι δυο ταινίες, απλά ίσως η εκτέλεση μου φάνηκε κάπως μέτρια. Μάλλον πρέπει να διαβάσω τα βιβλία.

Δημοσ.

banner_EN.jpg

http://angelsanddemons.cern.ch/

μη ξεχάσουμε να δώσουμε credits και στη διαφήμιση του CERN μέσο τις ταινίας....

άλλο που δεν ήθελαν :P

τουλάχιστον βρε παιδί μου προωθεί και λίγο την επιστήμη.....κάτι είναι και αυτό

Δημοσ.

Πείτε μου οτι δεν εχει τη σκηνη που

πηδάει από το ελικόπτερο και χρησιμοποιώντας εκείνη τη μα...ια σώζεται..

Δημοσ.

Σε dvdrip αργει(σε κανα διμηνο υπολογιζω)?Εγω μονο το ντοκιμαντερ ειδα.(εχω διαβασει και το βιβλιο βεβαια) και κατι ελεγε..

Δημοσ.
Chrisxxx αν εννοείς για τον προφέσσορα, δεν την έχει

Ευτυχως! Θα ηταν ο λογος που δεν θα εβλεπα την ταινια.

Δημοσ.
Ευτυχως! Θα ηταν ο λογος που δεν θα εβλεπα την ταινια.

ναι, πράγματι παράξενο πως αφαίρεσαν την πιο χολυγουντιανή σκηνή..

κατά τα άλλα ψιλοκαταιγιστική μου φάνηκε...

αν την δεις καλή διασκέδαση, ελπίζω να μην απογοητευτείς

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...