Προς το περιεχόμενο

Illuminati

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έβγαλε ανακοίνωση η εκκλησία της Ελλάδος. Όποιος πάει και δει την ταινία θα του δεσμεύσουν το οικόπεδο.

:lol::lol::lol:

Εγώ που έχω λίμνη θα γλυτώσω?

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ο μονος λογος που θα παω σε αυτη τη προδιαγραφομενη φολα(σορυ κιολας),ειναι επειδη ειχα την ατυχια να διαβασω το βιβλιο κ θελω να δω

τη φαση με το ελικοπτερο

.....χαχα,τρελα γελια:lol::lol::lol::lol:...

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το είδα χθές!

Ομολογώ οτι το βιβλίο είναι πολύ καλύτερο, περίμενα περισσότερα!

Η ταινία ντάξ.... μέτρια, δέν είχε τόσο πολύ αγωνία όσο το da vinci code.

Μέτρια για εμένα ταινία που άδικα έγινε τόσος ντόρος για αυτήν...

6.5/10

Δημοσ.

Δεν αξιζει σινεμα δηλαδη?

Παντως γιατι εμεις την καναμε Illuminati ενω η ταινια λεγεται Angels & Demons?

Μη και δε καταλαβει κανεις περι τινος προκειται?

• Super Moderators
Δημοσ.

Ο λόγος είναι ότι η εταιρία διανομής ακολούθησε τον τίτλο που δόθηκε στο βιβλίο.

Το γιατί δόθηκε αυτός ο τίτλος στο βιβλίο είναι μια άλλη ιστορία, βασικά κρίθηκε "εμπορικότερος".

Δημοσ.

Και να μη τη δείτε σινεμά, δεν τρέχει τίποτα.

Για όσους έχουν διαβάσει το βιβλίο, η ταινία απλά βλέπεται, στους υπόλοιπους θα αρέσει περισσότερο. Έχει κάποιες σημαντικές αλλαγές,

ο Λάγκτον δεν ανέβηκε καν στο ελικόπτερο, άρα δεν έπεσε ποτέ από αυτό για να σωθεί χρησιμοποιώντας κάτι που είχε διαβάσει πρόσφατα (τέτοια χολιγουντιανή σκηνή έτοιμη και την άφησε να πάει χαμένη; ) , δεν ήταν ο καθηγητής που υποτίθεται ότι πήγε να σκοτώσει τον Καμεράριο αλλά άλλος,

η σκηνή στο συντριβάνι εντελώς διαφορετική και άλλα πολλά που δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς γιατί έχουν περάσει και χρόνια. Η μεγαλύτερη αποτυχία του για μένα ήταν ότι κατάφερε μόνο σε έναν μικρό βαθμό να αποδώσει αυτή την εναλλαγή συναισθημάτων, έντονων συναισθημάτων που σου δημιουργεί η ανάγνωση, τη μια σε συνεπαίρνει ο εμπνευσμένος λόγος του Καμεράριου ενώ εκστασιάζεσαι τη στιγμή της έκρηξης και την άλλη

νιώθεις την κατάρρευση, την απομυθοποίηση και το τέλος.

Στο βιβλίο όλα αυτά, γιατί στην ταινία δεν!

Δημοσ.
Άααααααααααααααααααντε

Όχι γιατί το λές έτσι? ο άρχοντας τον δαχτυλιδιών ήταν μια πάρα πολύ καλή μεταφορά απο το βιβλίο.Θα μπορούσαν να βάλουν και άλλα όμως ήταν ήδη 3 ώρες έργο...

Και το πράσινο μίλι πολύ καλή μεταφορά.

Δημοσ.

Το βιβλιο ειναι πραγματικα πολυ καλο και εχω διαβασει και τα 4 του Dan Brown. To angels and demons (illuminati) ειναι ισως καλυτερο και απο τον κωδικα Da Vinci οσων αφορα τη δραση, ο κωδικας κινειται σε πιο μυστικιστικα μονοπατια. Αλλα και το illuminati δεν παει πισω.

Νομιζω οτι η ταινια αξιζει παρα πολυ για σινεμα γιατι οπως και στον κωδικα τα γεγονοτα εκτυλλισονται σε μια παρα πολυ μικρη χρονικη περιοδο (δεν πρεπει να συμπληρωνται μερα αν θυμαμαι καλα) και η δραση ειναι καταιγιστικη. Ειναι ενα βιβλιο που τα εχει ολα

Φυσικα παντα τα βιβλια ειναι καλυτερα απο τις ταινιες και βοηθα το γεγονος να εχεις διαβασει το βιβλιο πολυ καιρο πριν ωστε να μη βρισκεσαι συνεχεια στη διαδικασια συγκρισης με το βιβλιο καθως και στον κωδικα σε καποια σημεια η ταινια δεν ακολουθησε πιστα το βιβλιο ομως πραγματικα την απολαυσα

• Super Moderators
Δημοσ.

Συμφωνώ ότι από τα 4 βιβλία του Dan Brown το Angels & Demons είναι το καλύτερο, και για ταινία πολύ πιο "βολικό" από το Κώδικας Da Vinci.

Δημοσ.

Εγώ έχω διαβάσει τα 3 βιβλία του (δεν έχω πιάσει στα χέρια μου τον Αρτικό Κύκλο ακόμα) και το Angels & Demons ήταν μάκραν το ποιο καλογραμμένο, συναρπαστικό κτλ κτλ.

Εννοείται πως είχε σημαντικές διαφορές η ταινία με το βιβλίο, αλλά δεν νομίζω πως ήταν τόσο τραγικά τα κενά όπως αυτά του Da Vinci Code.

Το μεγαλύτερο κενό imho ήταν ότι στο τέλος του βιβλίου δώσανε στον Langdon το Illuminati Diamond, αλλά και πάλι, δεν ήταν τόσο τραγικό "λάθος"

Δημοσ.
Συμφωνώ ότι από τα 4 βιβλία του Dan Brown το Angels & Demons είναι το καλύτερο, και για ταινία πολύ πιο "βολικό" από το Κώδικας Da Vinci.

Εγω προς το παρον εχω διαβασει Da Vinci και Illuminati και πιστευα παντα πως το Illuminati θα γινοταν πολυ πιο ευκολα ταινια..πιο γρηγορο.πιο δραση,πιο σασπενς κλπ...Και μαλιστα οταν ειδα το Da Vinci σε ταινια απογοητευτηκα.Τωρα θα παω να δω και τους Πεφωτισμενους.Φιλος μου που ΔΕΝ εχει διαβασει το βιβλιο του αρεσε παρα πολυ σαν ταινια...οποτε λεω να την τιμησω και εγω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...