Hal9000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 ... η αλλιώς Angels & Demons. Από τον συγγραφέα του Κώδικα Da Vinci. Μια πρώτη γεύση στο teaser http://mftm.blogspot.com/2008/10/angels-demons-2009-teaser.html
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 woot παίζει και ο Obi Wan
HaPagan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Αυτά είναι! Επιτέλους μετά από καιρό μια ταινία που θα περιμένω με ανυπομονησία για να δω...
punky Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Ναι, οκ. Το Angels & Demons ήταν το μόνο άλλο βιβλίο του που διαβαζόταν ευχάριστα. Αλλά η επιλογή του Tom Hanks για το ρόλο ήταν εξίσου επιτυχημένη, όσο το να παίξει ο Γκλέτσος τον Αλβέρτο Καμύ.
BLISS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Μια πρώτη γεύση στο teaser ..lluminati Σε 59Mb .mov, direct link: http://msbrandent.vo.llnwd.net/d1/beet20/trailers/AngelsAndDemons_US_720_crop.mov ET Sneak Preview: Παντως σε ανυποπτο χρονο και ασχετο θεμα, ειχα διακρινει, ενα συνδετικο κρικο...
Chrisxxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Σαν βιβλιο μου αρεσε πολυ πολυ περισσοτερο απο τον κωδικα αλλά ο κωδικας σαν ταινια ηταν ψιλοαποτυχια γιατι ακολουθησε τοσο πιστα το βιβλιο που εγινε βαρετη σε καποια σημεια. Ελπιζω εδω να δωσουν μεγαλυτερη ελευθερια στο σκηνοθετη. Μη δω το Χανκς να πεφτει απο το ελικοπτερο και να σωζεται απο εκεινη την μα..ια θα φυγω απο την αιθουσα.
kx5 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Στο βιβλίο δε μου άρεσε το τέλος. Θα ήθελα να είχε αποκαλυφθεί στο κοινό όλη αυτή η φούσκα που έστησε ο "ψυχάκιας" καρδινάλιος. Άραγε θα φαίνεται το CERN στην ταινία?
chill Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Και εμένα το βιβλίο μου άρεσε πάρα πολύ και το θεωρώ το καλύτερο του Dan Brown. Ελπίζω η ταινία να είναι καλύτερη από το μουφόdavincicode.
becausE Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Το βιβλίο το είχα πάρει κάποτε που ήθελα κάτι να διαβάσω ενδιαφέρον ιστορία αλλά δεν με κράτησε για κάποιο λόγο και το άφησα στην αρχή
De@th L0rd Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Είδα το τρέιλερ και με εντυπωσίαση αυτή η μουσική που έχει μόλις το άγαλμα γίνεται δαίμονας.Παρόμοια μουσική έχω δεί σε διάφορες ταινίες με θέμα θρησκευτικό,βρυκόλακες,δαίμονες και σε παιχνίδια με παρόμοιο περιοχόμενο...Μου αρέσει πάρα πολύ αλλά δεν ξέρω το είδος της.Είναι ορχηστρική σίγουρα αλλά αν μπορούσατε να βοηθήσετε...ευπρόσδεκτα
jason_rethymno Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Πολύ τρομαχτική μου φαίνεται εμένα, δε θα τη δω.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 De@th L0rd η αρχικη μουσικη πριν αλλαξει το αγαλμα ειναι απο το κωδικα Ντα βιντσι και ακουγεται στο τελος της ταινιας. Μετα δυστυχως δεν ξερω αλλα και εγω θα ηθελα να μαθω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Πολύ τρομαχτική μου φαίνεται εμένα, δε θα τη δω. που να ήταν και κάνα σοβαρό thriller-horror δλδ...
firewalker Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Έβγαλε ανακοίνωση η εκκλησία της Ελλάδος. Όποιος πάει και δει την ταινία θα του δεσμεύσουν το οικόπεδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.