Προς το περιεχόμενο

Illuminati

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι, οκ. Το Angels & Demons ήταν το μόνο άλλο βιβλίο του που διαβαζόταν ευχάριστα.

Αλλά η επιλογή του Tom Hanks για το ρόλο ήταν εξίσου επιτυχημένη, όσο το να παίξει ο Γκλέτσος τον Αλβέρτο Καμύ.

Δημοσ.

Σαν βιβλιο μου αρεσε πολυ πολυ περισσοτερο απο τον κωδικα αλλά ο κωδικας σαν ταινια ηταν ψιλοαποτυχια γιατι ακολουθησε τοσο πιστα το βιβλιο που εγινε βαρετη σε καποια σημεια. Ελπιζω εδω να δωσουν μεγαλυτερη ελευθερια στο σκηνοθετη.

Μη δω το Χανκς να πεφτει απο το ελικοπτερο και να σωζεται απο εκεινη την μα..ια θα φυγω απο την αιθουσα. :mad:

Δημοσ.

Στο βιβλίο δε μου άρεσε το τέλος.

Θα ήθελα να είχε αποκαλυφθεί στο κοινό όλη αυτή η φούσκα που έστησε ο "ψυχάκιας" καρδινάλιος.

Άραγε θα φαίνεται το CERN στην ταινία?

Δημοσ.

Και εμένα το βιβλίο μου άρεσε πάρα πολύ και το θεωρώ το καλύτερο του Dan Brown.

Ελπίζω η ταινία να είναι καλύτερη από το μουφόdavincicode.

Δημοσ.

Το βιβλίο το είχα πάρει κάποτε που ήθελα κάτι να διαβάσω ενδιαφέρον ιστορία αλλά δεν με κράτησε για κάποιο λόγο και το άφησα στην αρχή

Δημοσ.

Είδα το τρέιλερ και με εντυπωσίαση αυτή η μουσική που έχει μόλις το άγαλμα γίνεται δαίμονας.Παρόμοια μουσική έχω δεί σε διάφορες ταινίες με θέμα θρησκευτικό,βρυκόλακες,δαίμονες και σε παιχνίδια με παρόμοιο περιοχόμενο...Μου αρέσει πάρα πολύ αλλά δεν ξέρω το είδος της.Είναι ορχηστρική σίγουρα αλλά αν μπορούσατε να βοηθήσετε...ευπρόσδεκτα :D

Δημοσ.

De@th L0rd η αρχικη μουσικη πριν αλλαξει το αγαλμα ειναι απο το κωδικα Ντα βιντσι και ακουγεται στο τελος της ταινιας. Μετα δυστυχως δεν ξερω αλλα και εγω θα ηθελα να μαθω :-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Πολύ τρομαχτική μου φαίνεται εμένα, δε θα τη δω.

που να ήταν και κάνα σοβαρό thriller-horror δλδ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...