KnightRider Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Signomi poy grafo greeklish alla otan kano login moy emfanizei akatalabistika grammata kai ama grapso ellinika mporei na mou emfanisei akatalabistika kai akoma Prin kano login ola einai kanonika. Epathe kati to account moy ? Ekana COPY kai mou emfanizei ayta Δημιουργός του μηνύματος την ημέρα στις
barrcode Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδια εχω προβλημα με την σελιδα του insomnia.Μολις μπαινω μου αλλαζει απο μονο του την κωδικοποιηση της σελιδας απο unicode σε ελληνικα με αποτελεσμα να μου δειχνει την σελιδα σε κινεζικα(συμβολα και μαλακιες). Αλλαζω ξανα την κωδικοποιηση και φτιαχνει αλλα μολις μπαινω καπου αλλου στο site ξαναγινεται η μαλακια και ειναι κουραστικο. Ξερει κανεις τι φταιει? Το δοκιμασα και με firefox kai me google chrome
censOred Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Έκανες και τις 2 κινήσεις που γράφω πάνω ? Ολα κομπλε με μένα.επειδη ακριβώς μου έβγαιναν αλαμπουρνέζικα σε καθε refresh δεν είχα κάνει αναζήτηση αλλα με την αλλαγή της γλώσσας από English σε ελληνικά ολα εντάξει.thnx Hal και σορρυ που ανοιξα καινούριο ποστ με πρόβλημα που είχε απαντηθεί ήδη/
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=282261
Vamire666 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Kalhspera Apo x8es to apogeyma prospa8o na mpw sto forum kai ola moy ta deixnei etsi! na pw pws se ola ta ellinika site diavazw kanonika! plz help kai apanthste moy distixos se greeklish h meso pm tnx prokatavolika
DIMITRISG Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 an kaneis logout apo ton logariasmo sou ta vlepeis ta minimata ?
caution Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Κάτω - κάτω αλλάζεις το " Insomnia Template " http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=282261
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 αν ειναι ευκολο γραψτε το και στα γκρικλις γτ εγω αν δεν ειχα προσωπικο μανατζερ δεν θα εβλεπα τπτ απολυτως!!! παντως ηταν μια καλη ευκαιρια ταχυρρυθμης κινεζικων
DIMITRISG Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 καντε το sticky βρε παιδια , υπαρχει κοσμος που εμεινε απεξω και κατα προτιμηση οι οδηγιες σε ελληνικα αλλα και σε greeklish -----Προστέθηκε 1/11/2008 στις 10 : 05 : 52----- αν ειναι ευκολο γραψτε το και στα γκρικλις γτ εγω αν δεν ειχα προσωπικο μανατζερ δεν θα εβλεπα τπτ απολυτως!!! παντως ηταν μια καλη ευκαιρια ταχυρρυθμης κινεζικων ειναι δυσκολα; λεω να αρχισω μαθηματα
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 νομιζω πως αν κατ' εξαιρεση μπορουσατε να κανετε ορατη αυτη την ενοτητα και στους εκτος συνδεσης για λιγες μερες θα μπορουσαν να ενημερωθουν περισσοτεροι χρηστες.
Hal9000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 νομιζω πως αν κατ' εξαιρεση μπορουσατε να κανετε ορατη αυτη την ενοτητα και στους εκτος συνδεσης για λιγες μερες θα μπορουσαν να ενημερωθουν περισσοτεροι χρηστες. Σωστή παρατήρηση. Πλέον θα μείνει και ανοιχτή για όλους. Παράλληλα έχει μπει και ειδική σημείωση στη κορυφή κάθε σελίδας στα greeklish για το πρόβλημα με το encoding.
parsifal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/profile.php?do=editoptions
nikosBruin Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Μήπως γίνεται να το λύσετε το θέμα με κανένα αυτόματο τρόπο; Για παράδειγμα να πείτε στο σύστημα να κάνει expire όλα τα cookies πριν από τις 1/11/2008. Ή να κάνετε μοναδική επιλογή το utf-8 για κανένα μήνα ώστε να αλλάξουν τα settings όλων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.