mistral Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Όταν ανοίγω την πρώτη σελίδα μου δείχνει κανονικά το forum Όταν κάνω login μου δείχνει κινέζικα και πρέπει να αλλάξω σε utf-8 για να δώ την σελίδα Και αυτό πρέπει να γίνεται συνέχεια σε κάθε σελίδα ή refresh που κάνω Καμμιά ιδέα για βελτίωση; Είναι πρόβλημα του forum ή του iceweasel μου;
apoikos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Όσοι έχετε προβλήματα με τα ελληνικά, αδειάστε τις caches του browser σας και σβήστε τα cookies. Έχει γυρίσει όλο το site σε UTF-8 από iso-8859-7 και είναι αρκετά πιθανό κάποια πράγματα να είναι cachαρισμένα με λάθος encoding.
alt10 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 -----Προστέθηκε 31/10/2008 στις 10 : 14 : 55----- paidia sorry pou grafo me greeiklish alla dn ta pairnei allios esvisa tn chache kai ola ta dedomena apo mozila alla dn ginetai tpt otan kano log in ola ginontai china made!!!ti na kano???
Hal9000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Delete Cookies - Cache Internet Explorer Delete Cookies - Cache Firefox
notios7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 σωστο αυτο αλλα στην δικια μου περιπτωση μονο σε οπερα δουλευει και θελει μαρκαρισμα καθε φορα που κανεις λογκιν.αλλιως ποσταρεις αερα.blank
gf030 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Pos ginetai na kratisei o firefox ta UTF 8? Kathe fora poy mpaino kai bgaino se ena thread me gyrnaei pali se Greek Iso klp. Yg: Exo kanei install-uninstall ton firefox, exo katharisei kookies kai Cache...
zoocra77 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα.Καντε το 2 που λέει ο Hal στα ελληνικά και θα στε κομπλέ.Είναι προεπιλογή us english
gf030 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα.Καντε το 2 που λέει ο Hal στα ελληνικά και θα στε κομπλέ.Είναι προεπιλογή us english Ενταξει διορθωθηκε, ευχαριστω.
censOred Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Ακοθσε το προβλημα αγαπητοί mods.αν δεν έχω συνδεθεί ολα καλά όλα ρόδινα βλέπω όλα τα topics μια χαρά.μόλις συνδεθώ η κωδικοποίηση χαλάει δεν μπορώ να διαβάσω τίποτα και πρέπει να την αλλάζω σε unicode για να καταφέρω να διαβάσω οτιδήποτε και αυτή η αλλαγή σε unicode πρέπει να γίνεται συνέχεια καθώςσ αλλάζω threads.
Hal9000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Ακοθσε το προβλημα αγαπητοί mods.αν δεν έχω συνδεθεί ολα καλά όλα ρόδινα βλέπω όλα τα topics μια χαρά.μόλις συνδεθώ η κωδικοποίηση χαλάει δεν μπορώ να διαβάσω τίποτα και πρέπει να την αλλάζω σε unicode για να καταφέρω να διαβάσω οτιδήποτε και αυτή η αλλαγή σε unicode πρέπει να γίνεται συνέχεια καθώςσ αλλάζω threads. Έκανες και τις 2 κινήσεις που γράφω πάνω ?
michael92 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Edit sthn opera ok alla an kanw submit greek characters tous diagrafei :S
genius_13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Σε FireFox 2.0.17 μετά την εκκαθάριση των coockies όλα καλά.
y=αx+β Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Ρε σεις. Τι έπαθε η κωδικοποίηση του forum από χθες; Κάθε φορά που ανοίγω νέα σελίδα ή κάνω ανανέωση, μου την αλλάζει από unicode σε ελληνική και τα δείχνει όλα ιερογλυφικά και όποτε πάω να ποστάρω σε ένα θέμα μου σβήσει ότι γράφω εκτός αν κάνω παράθεση σε κάτι άλλο. Συμβαίνει και με τον internet explorer και το firefox το ίδιο και μόνο όταν κάνω login. -----Προστέθηκε 1/11/2008 στις 02 : 34 : 34----- Στην πρώτη σελίδα δε συμβαίνει. Οπουδήποτε αλλού συμβαίνει.
evabb Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Ακοθσε το προβλημα αγαπητοί mods.αν δεν έχω συνδεθεί ολα καλά όλα ρόδινα βλέπω όλα τα topics μια χαρά.μόλις συνδεθώ η κωδικοποίηση χαλάει δεν μπορώ να διαβάσω τίποτα και πρέπει να την αλλάζω σε unicode για να καταφέρω να διαβάσω οτιδήποτε και αυτή η αλλαγή σε unicode πρέπει να γίνεται συνέχεια καθώςσ αλλάζω threads. εχω το ιδιο προβλημα κι ας καθαρισα τα κουκις και την cache:X επισης βαζω το σαιτ στα ελληνικα και ολο μου το γυρναει παλι στα αγγλικα και γινεται αντε μην πω τι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.