Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα εμφάνισης

mistral

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν ανοίγω την πρώτη σελίδα μου δείχνει κανονικά το forum

Όταν κάνω login μου δείχνει κινέζικα και πρέπει να αλλάξω σε utf-8 για να δώ την σελίδα

Και αυτό πρέπει να γίνεται συνέχεια σε κάθε σελίδα ή refresh που κάνω

Καμμιά ιδέα για βελτίωση;

Είναι πρόβλημα του forum ή του iceweasel μου;

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όσοι έχετε προβλήματα με τα ελληνικά, αδειάστε τις caches του browser σας και σβήστε τα cookies. Έχει γυρίσει όλο το site σε UTF-8 από iso-8859-7 και είναι αρκετά πιθανό κάποια πράγματα να είναι cachαρισμένα με λάθος encoding.

Δημοσ.

-----Προστέθηκε 31/10/2008 στις 10 : 14 : 55-----

paidia sorry pou grafo me greeiklish alla dn ta pairnei allios esvisa tn chache kai ola ta dedomena apo mozila alla dn ginetai tpt otan kano log in ola ginontai china made!!!ti na kano???

Δημοσ.

σωστο αυτο αλλα στην δικια μου περιπτωση μονο σε οπερα δουλευει και θελει μαρκαρισμα καθε φορα που κανεις λογκιν.αλλιως ποσταρεις αερα.blank

Δημοσ.

Pos ginetai na kratisei o firefox ta UTF 8?

Kathe fora poy mpaino kai bgaino se ena thread me gyrnaei pali se

Greek Iso klp.

Yg: Exo kanei install-uninstall ton firefox, exo katharisei kookies kai Cache...

Δημοσ.

Παιδιά είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα.Καντε το 2 που λέει ο Hal στα ελληνικά και θα στε κομπλέ.Είναι προεπιλογή us english

Δημοσ.
Παιδιά είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα.Καντε το 2 που λέει ο Hal στα ελληνικά και θα στε κομπλέ.Είναι προεπιλογή us english

Ενταξει διορθωθηκε, ευχαριστω.:-)

Δημοσ.

Ακοθσε το προβλημα αγαπητοί mods.αν δεν έχω συνδεθεί ολα καλά όλα ρόδινα βλέπω όλα τα topics μια χαρά.μόλις συνδεθώ η κωδικοποίηση χαλάει δεν μπορώ να διαβάσω τίποτα και πρέπει να την αλλάζω σε unicode για να καταφέρω να διαβάσω οτιδήποτε και αυτή η αλλαγή σε unicode πρέπει να γίνεται συνέχεια καθώςσ αλλάζω threads.

Δημοσ.
Ακοθσε το προβλημα αγαπητοί mods.αν δεν έχω συνδεθεί ολα καλά όλα ρόδινα βλέπω όλα τα topics μια χαρά.μόλις συνδεθώ η κωδικοποίηση χαλάει δεν μπορώ να διαβάσω τίποτα και πρέπει να την αλλάζω σε unicode για να καταφέρω να διαβάσω οτιδήποτε και αυτή η αλλαγή σε unicode πρέπει να γίνεται συνέχεια καθώςσ αλλάζω threads.

Έκανες και τις 2 κινήσεις που γράφω πάνω ?

Δημοσ.

Ρε σεις. Τι έπαθε η κωδικοποίηση του forum από χθες; Κάθε φορά που ανοίγω νέα σελίδα ή κάνω ανανέωση, μου την αλλάζει από unicode σε ελληνική και τα δείχνει όλα ιερογλυφικά και όποτε πάω να ποστάρω σε ένα θέμα μου σβήσει ότι γράφω εκτός αν κάνω παράθεση σε κάτι άλλο. Συμβαίνει και με τον internet explorer και το firefox το ίδιο και μόνο όταν κάνω login.

-----Προστέθηκε 1/11/2008 στις 02 : 34 : 34-----

Στην πρώτη σελίδα δε συμβαίνει. Οπουδήποτε αλλού συμβαίνει.

Δημοσ.

εχω το ιδιο προβλημα κι ας καθαρισα τα κουκις και την cache:X

επισης βαζω το σαιτ στα ελληνικα και ολο μου το γυρναει παλι στα αγγλικα και γινεται αντε μην πω τι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...