maverick Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 παιδες καλησπερα, θελω να μου πειτε πως γινεται να κανω ενα στικακι να εχει το εκαστοτε iso μεσα κ εκεινοντας απο αυτο να το κανει εγκατασταση χωρις να χρειαζεται για καθε version που κατεβαζω να καιω και απο ενα cd το ιδιο θα ρωτησω κ στα windows forum για τα windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cntrl+X Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Θα χρειαστείς το πρόγραμμα unetbootin-windows-282.exe με τη βοήθεια του οποίου μπορείς να δημιουργήσεις ένα εκκινήσιμο USB drive, το CD του Ubuntu, ένα flashάκι USB και windows για να κάνεις τη δουλειά. To unetbootin υπάρχει και σε linux αλλά φαίνεται ότι δε δουλεύει πάντα σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maverick Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 thx Cntrl+X θα κανω μια προσπαθεια να το δουλεψω ξανα ευχαριστω γιατι το προγραμματακι που μου προτεινες δουλευει αψογα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Νομίζω αν τρέξεις το live cd του ubuntu υπάρχει στα προγράμματα ενα util για τέτοια δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.