Προς το περιεχόμενο

Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
TAGES + Internet Activation + Solidshield protection new version οποτε παίζει να πάρει λίγο καιρό αλλα μπρορεί και όχι.

Update κυκλοφορεί και μια άλλη multilang? ρώσικη? έκδοση με το απαραίτητο "γιατρικό" //χρησιμοποιεί starforce χωρίς online activation μάλλον...

Δημοσ.
Σε αυτό που σε ρωτάω περί παιχνιδιών όμως δεν απαντάς.

Τέσπα, πουθενά δεν είπα πως οι διπύρηνοι είναι οι top range CPUs του 2009, αυτό όμως οφείλεται στη δύναμη που παρέχουν σε άλλους τομείς κι επ ουδενί στα παιχνίδια προς το παρόν.

Εννοείς σε όλους τους τομείς πλην των games που εκεί έρχονται τουλάχιστον ισόπαλοι με τους Dualcores, συμφωνώ.

Όσο για τις διαφορές στην τιμή, 150 ευρώ ο E8400 και 260 ο Q9550 (κάτι Quads τύπου Q6600 σε στοκ καταστάσεις, δεν μπαίνω καν στον κόπο να τα βάλω στο παιχνίδι της σύγκρισης). Και στα παιχνίδια ο δεύτερος δεν κάνει απόσβεση των +110 ευρώ του προς το παρόν, ίσα ίσα που στα περισσότερα είναι ελάχιστα πιο κάτω λόγω χαμηλότερου clock, ενώ ακόμη κι όταν οι quad cores θα είναι απαραίτητοι για gaming, ο συγκεκριμένος ίσως και να μην είναι ικανός να ανταποκριθεί ανάλογα σε σχέση με τους τότε τετραπύρηνους, οι οποίοι και θα κοστίζουν λιγότερο απ' ότι αυτός όταν κυκλοφόρησε, αφού θα έχουν γίνει πια mainstream.

Δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνουμε στα άκρα, όπως και εσύ διαπιστώνεις πιο κάτω ένας Triplecore 720BE ειναι η καλύτερη πρόταση αυτήν την εποχή για δυνατό gaming και επίσης πιο δυνατό multitasking από έναν Dualcore, όσο περισσότεροι πυρήνες τόσο το καλύτερο για κάποιον που δεν του αρέσει να κλείνει όλες τις εφαρμογές του για να παίξει ένα game. Προσωπικά πιστεύω ότι τα πράγματα θα αλλάξουν με την άφιξη των Windows 7, με την κυκλοφορία τους θα επανέλθουμε στο χιλιοειπωμένο θέμα dual vs quad.

Όπως σωστά είπες σε προηγούμενο ποστ, οι τετραπύρηνοι στο gaming είναι το μέλλον, δεν είναι όμως το παρόν (όπου παρόν λογίζεται και το βραχυπρόθεσμο μέλλον, πχ ~1 χρόνος το πολύ) σε καμία περίπτωση, τουλάχιστον όχι με αυτή την τιμολόγηση. Κάποιος που τώρα θέλει να χτίσει High End PC, πάει για Phenom II X3 και πάνω, αν σκοπεύει να το κρατήσει για περίπου 3 χρόνια.

To παρόν που αναφέρεις είναι πλέον από φέτος παρελθόν, από την στιγμή που ένα μεγάλο μέρος των games είναι optimized για Consoles (XBOX360 - 3 πυρήνες - 6 threads), (Sony PS3 - 9 πυρήνες) με ότι συνεπάγεται από αυτό...

Got my point?

Σαφέστατα.

2c0tg5.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μου λέει κάτι το ss αδερφέ.

Μπορώ να σου δώσω παρόμοιο με Live Messenger, FF με 3-4 tabs που ανοίγω συνήθως, Media Player να παίζει 2GB playlist και CoD4 (αν και παλιό πλέον, ευνοείται από Multicore βάσει του Guru3D) ανοιχτά ταυτόχρονα με τον Ε8400. Μου φαίνεται έχεις υποτιμήσει το multitasking στους C2D, εκτός κι αν πιστεύεις ότι αστεία προγράμματα όπως ένας web browser κι ένας media player (πόσο μάλλον το winamp, που παίζει να έχεις και το Lite), δίνουν σοβαρό load... Το VMachine που τρέχεις μαζί με το παιχνίδι δεν μου λέει και πολλά, αφού αφενός δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα να έχεις το VM ανοιχτό όταν παίζεις (:Ρ), αφετέρου όπως είπα, τα παιχνίδια είναι κυρίως GPU bound...

Edit: Τώρα που είδα και το CoH ανοιχτό, πραγματικά αναρωτιέμαι τι load περιμένεις να δείς σε ένα cutscene? Και, κυρίως, ΤΙ ΝΟΗΜΑ έχει να φορτώνεις 2 παιχνίδια ταυτόχρονα??? Θα παίζεις λίγο από το καθένα? Ας είμαστε σοβαροί κι ας επιχειρηματολογούμε με πρακτικά παραδείγματα, όχι με surreal καταστάσεις. Δηλαδή τι νόημα έχει να ανοίξω FM, CoD και KotOR ταυτόχρονα, πλην ενός "εντυπωσιακού" ss?

Επεξ/σία από mits@kos
Δημοσ.

Φιλαρακο εχω ενα E8500 χρονισμενο για καθε μερα στα 4.3 ghz και για καρτα 295 gtx! Εχω για χαβαλο ολα τα games!

Τι να κανει ο i7 και το 20πρυνο εαν δεν εχεις ghz και καρτα γραφικων σοβαρη! Σε 2 με 3 χρονια τα ξαναλεμε αλλα τοτε δεν θα παρω i7 kai 4πυρηνο , θα παρω 20πυρηνο εαν δω οτι γινεται δουλεια....

Εχω τοσους φιλους με i7 και περιμενουν.....ασε που σερνονται με 1.5 ghz , οσο αναβαζει για να φτασεις τα 4 ghz η καταναλωση παει στο θεο!

Τα λεφτα που χρειαζεσαι για ι7 σοβαρη πλατφορμα αγοραζεις 775 πλατφορμα και 295 Gtx ...

Επισης ειμαι απο τους ανθρωπους που οτν παιζω games παιζω games, δεν τρεχω απο πισω explorer, win amp, media player, blu ray, decoder, photoshop. premier.....

Οποιος θελει να τα κανει ολα αυτα τοτε ναι, να παρει χπυρηνο μηχανημα!

Τα παιχνιδια θελουν ghz για να μην εχει bottleneck η καρτα γραφικων ! ΤΕΛΟΣ!

Ποσους πυρηνες εχει το PS3! 9! Οχι ρε 25 εχει....

1 πυρηνας ειναι και ολα τα αλλα ειναι υποπυρηνακια spus, καμια σχεση με πυρηνα!

Δημοσ.
Φιλαρακο εχω ενα E8500 χρονισμενο για καθε μερα στα 4.3 ghz και για καρτα 295 gtx! Εχω για χαβαλο ολα τα games!

Τι να κανει ο i7 και το 20πρυνο εαν δεν εχεις ghz και καρτα γραφικων σοβαρη! Σε 2 με 3 χρονια τα ξαναλεμε αλλα τοτε δεν θα παρω i7 kai 4πυρηνο , θα παρω 20πυρηνο εαν δω οτι γινεται δουλεια....

Εχω τοσους φιλους με i7 και περιμενουν.....ασε που σερνονται με 1.5 ghz , οσο αναβαζει για να φτασεις τα 4 ghz η καταναλωση παει στο θεο!

Τα λεφτα που χρειαζεσαι για ι7 σοβαρη πλατφορμα αγοραζεις 775 πλατφορμα και 295 Gtx ...

Επισης ειμαι απο τους ανθρωπους που οτν παιζω games παιζω games, δεν τρεχω απο πισω explorer, win amp, media player, blu ray, decoder, photoshop. premier.....

Οποιος θελει να τα κανει ολα αυτα τοτε ναι, να παρει χπυρηνο μηχανημα!

Τα παιχνιδια θελουν ghz για να μην εχει bottleneck η καρτα γραφικων ! ΤΕΛΟΣ!

Ποσους πυρηνες εχει το PS3! 9! Οχι ρε 25 εχει....

1 πυρηνας ειναι και ολα τα αλλα ειναι υποπυρηνακια spus, καμια σχεση με πυρηνα!

Εγω εχω εναν athlon x2 4400 2,2 ghz 2πυρηνο με 8800gt και εχω για χαβαλε ολα τα games σε 1280χ1024 με ολα φουλ εκτος απο τα crysis και gt4(εννοειται οτι οταν παίζω games εχω κλειστα ολα τα προγραμματα) Επομένως τι να τον κάνεις τον core 2 duo και τον corei7 οταν εγω με athlon x2+8800gt παιζω το 95% των games με ολα φουλ??:-):-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δεν μου λέει κάτι το ss αδερφέ.

Μπορώ να σου δώσω παρόμοιο με Live Messenger, FF με 3-4 tabs που ανοίγω συνήθως, Media Player να παίζει 2GB playlist και CoD4 (αν και παλιό πλέον, ευνοείται από Multicore βάσει του Guru3D) ανοιχτά ταυτόχρονα με τον Ε8400. Μου φαίνεται έχεις υποτιμήσει το multitasking στους C2D, εκτός κι αν πιστεύεις ότι αστεία προγράμματα όπως ένας web browser κι ένας media player (πόσο μάλλον το winamp, που παίζει να έχεις και το Lite), δίνουν σοβαρό load... Το VMachine που τρέχεις μαζί με το παιχνίδι δεν μου λέει και πολλά, αφού αφενός δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα να έχεις το VM ανοιχτό όταν παίζεις (:Ρ), αφετέρου όπως είπα, τα παιχνίδια είναι κυρίως GPU bound...

Edit: Τώρα που είδα και το CoH ανοιχτό, πραγματικά αναρωτιέμαι τι load περιμένεις να δείς σε ένα cutscene? Και, κυρίως, ΤΙ ΝΟΗΜΑ έχει να φορτώνεις 2 παιχνίδια ταυτόχρονα??? Θα παίζεις λίγο από το καθένα? Ας είμαστε σοβαροί κι ας επιχειρηματολογούμε με πρακτικά παραδείγματα, όχι με surreal καταστάσεις. Δηλαδή τι νόημα έχει να ανοίξω FM, CoD και KotOR ταυτόχρονα, πλην ενός "εντυπωσιακού" ss?

Προφανώς οι ανάγκες μας είναι διαφορετικές. Τα υπόλοιπα ειναι φτηνές δικαιολογίες. To COD δεν τρέχει, απλά γίνεται παράλληλα install. Οι ανάγκες σου ειναι fps, οι δίκες μου όσο γίνεται ανώτερο multitasking, γιαυτό οι dualcores απλά ΔΕΝ κάνουν για τις δικές μου απαιτήσεις. Είναι θέμα συνήθειας βλέπεις, για κάποιους έχει γίνει 2η φύση να κλείνουν εφαρμογές για να τρέξουν ένα game, για μένα και πολλούς άλλους όχι μιας και τρέχω παράλληλα ότι χρειάζομαι 24/7 σε virtual desktops και 1-2 VM's.

Επεξ/σία από grimpr
Δημοσ.

8500 με 285gtx ανοιχτά 14 προγράμματα, ενεργοποιημένο το compiz σε kubuntu 9.04, ανοιχτή μια virtual machine που τρέχει ubuntu 9.04 με ενεργοποιημένο και εκεί το compiz, firefox με 10 καρτέλες ανοιχτές και χρήση cpu στα 30-40%

compiz1.th.png

Δημοσ.

Mα ρε check2fire παρε το χαμπαρι οτι ο 8500 δεν κανει 3d studio max , adobe premier , folding home, norton antivirus ckeck , ελεγχο πυραυλων ΝΑΣΑ, ε και ριχνεις για το τσακιρ κεφι ενα CRYSIS που λεμε!

8500 λεμε , ψηλα hz και αγιος ο θεος 4300 για καθε μερα χαλαρα

και αφηστε τους πολυπυρηναδες να ταλαιπουρουνται παλυεοντας με νυχια και με δοντια ναφτασουν ψηλα για να μην εχει η καρτα περιορισμο

Δημοσ.
8500 με 285gtx ανοιχτά 14 προγράμματα, ενεργοποιημένο το compiz σε kubuntu 9.04, ανοιχτή μια virtual machine που τρέχει ubuntu 9.04 με ενεργοποιημένο και εκεί το compiz, firefox με 10 καρτέλες ανοιχτές και χρήση cpu στα 30-40%

compiz1.th.png

Όμορφο, φαντάζομαι οι Quads πως θα πηγαίνουν και στο Linux και στα Windows 7.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:21 ----------

Mα ρε check2fire παρε το χαμπαρι οτι ο 8500 δεν κανει 3d studio max , adobe premier , folding home, norton antivirus ckeck , ελεγχο πυραυλων ΝΑΣΑ, ε και ριχνεις για το τσακιρ κεφι ενα CRYSIS που λεμε!

8500 λεμε , ψηλα hz και αγιος ο θεος 4300 για καθε μερα χαλαρα

και αφηστε τους πολυπυρηναδες να ταλαιπουρουνται παλυεοντας με νυχια και με δοντια ναφτασουν ψηλα για να μην εχει η καρτα περιορισμο

Χαλάρωσε μεγάλε, κανείς δεν αψηφά τα super fps σου. Τώρα τα λες, φέτος θα κλαις.

Δημοσ.
Όμορφο, φαντάζομαι οι Quads πως θα πηγαίνουν και στο Linux και στα Windows 7.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:21 ----------

Χαλάρωσε μεγάλε, κανείς δεν αψηφά τα super fps σου. Τώρα τα λες, φέτος θα κλαις.

Aυριο θα παρω I7 + mobo + μνημες με το 1/3 των χρηματων που θα εδινα τωρα !:-D

Δημοσ.
Aυριο θα παρω I7 + mobo + μνημες με το 1/3 των χρηματων που θα εδινα τωρα !:-D

Αν σε κάνει ευτυχισμένο γιατί όχι. Εμπρός στους Quads με Hyperthreading.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...