epivitor Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω πώς γινεται στο Gmail να μην μου εμφανιζει καθολου τα ανεπιθυμητα mails. Καθε μερα δεχομαι καμια 20αρια και μου εχουν σπασει τα νευρα
tectonator Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Στα εμφανίζει στο inbox ή στο junk folder?
epivitor Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Μου τα εμφανιζει στο junk folder αλλα ουτε εκει θελω να μου τα βγαζει. Υπαρχει τροπος να σβηνονται αυτοματα με το που θεωρουνται junk?
arxaggelos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δεν σε συμφέρει αυτό. Αν έρθει κάποιο μήνυμα άγνωστο μεν χρήσιμο δε θα σου το σβήσει κι αυτό, δεν έιναι τόσο έξυπνο το σύστημα.
epivitor Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Φιλε μου ειναι τοσα πολλα τα junk που λαμβανω που δεν βλεπω τι ειναι το καθενα και τα σβηνω ολα μαζεμενα. Αυτο που ρωταω πιο πανω ξερει κανεις αν γινεται?
HexStatic Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα και είναι πολύ σπάσιμο. Όσα φίλτρα και rules να έφτιαξα το φαινόμενο συνεχίζει. Τί καλά που το hotmail έχει safe list..... Μακάρι και το gmail να είχε κάτι αντίστοιχο, αλλα δεν έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.