Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια για Δικτυο PC-Wii

sheik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω.

Λοιπον επειδη προσφατα η adsl μου ελειξε,πηρα το ασυρματο routeρακι απο το σπιτι και το εφερα εδω οπου σπουδαζω αφου στο σπιτι στο χωριο δεν χρειαζοταν.

Αυτο που προσπαθω να κανω ειναι το Wii ου να χρησιμοποιοει ασυρματα,την συνδεση του υπολογιστη μου.

ΔΕΝ εχω adsl ,αλλα LAN δικτυο των εστιων του πανεπιστημιου(δηλαδη ip,dns servers,gateway κλπ μας ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ και τις βαζουμε χειροκινητα στις ρυθμισεις της συνδεσης)

Το pc μου εχει 2 καρτες δικτυου,οποτε εγω ετσι οπως ειχα κανονικα συνδεδεμενο το pc στο "κουτακι" που μας παρεχει το internet στο δωματιο,πηρα αλλο ενα καλωδιο το εβαλα στην αλλη καρτα και απο κει στο router,στο lan 1.

Το προβλημα ειναι οτι δεν δινει internet ασυρματα το router.Δοκιμασα να κανω shared την κανονικη μου συνδεση αλλα τιποτα.

Επισης,εκανα τις 2 συνδεσεις bridge αλλα παλι δε βρηκα ακρη.

Ελπιζω να καταλαβατε τι ακριβως προσπαθω να κανω και αν μπορουσατε να με βοηθησετε θα το υπερ-εκτιμουσα...

Δημοσ.

καρτα δικτυου pc καρφωτα ip dns κτλ.αν ip pc 192.168.1.33 subnet 255.255.255.0 kai gateway 192.168.1.1 τοτε καλωδιο απο στο ασυρματο ρουτερ δινεις ip 192.168.1.200 .συνδεεις καλωδιο δικτυου απο το ρουτερ στην πρωτη καρτα δικτυου σου και αυτο που σου δινει η εστια το συνδεεις πανω πανω στο asyrmato.στο ασυρματο θα εχεις κλεισει τον dhcp .δινεις καρφωτα ip και στο wii και θα πρεπει να παιξει αρκει να σου εχουν δωσει και δευτερη ip απο την εστια.αν δεν σου δινουν τοτε πεστο να δουμε τι αλλο θα κανουμε διοτι μετα θα πρεπει να παιξουμε με τις δυο καρτες οποτε να σου βρουμε αλλο τροπο.

Δημοσ.

Οχι δευτερη ip δεν μας δινουν.Οπως και να'χει σ'ευχαριστω με βοηθησαν και σε ενα αλλο θεμα καποια αλλα παιδια και τα καταφερα.

Συνδεσα εστια-pc & pc-router,απενεργοποιησα το dhcp απο router,εδωσα ip 192.168.1.0 στην συνδεση pc-router και τελικα μεταδιδει ασυρματα.

Συνδεσα laptop & Wii και δουλευουν κανονικα...

Δημοσ.

ενταξει απλα αν σου διναν αλλη ip θα ηταν πιο ευκολα.αφου τα καταφερες οκ.με γλυτωσες απο το να γραφω και να δοκιμαζουμε:P.και με brdige connection θα παιζες.διαφοροι τροποι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...