Προς το περιεχόμενο

Αγορά κάρτας γραφικών

@ngelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως τα λες είναι.

Πάντως ο topic starter καλά θα κάνει να ρίξει μια ματιά και στο Πλαίσιο Stock House (TwinTech 8800 GT 512MB 47,40 €) αν προλαβαίνει ;)

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πάντως ο topic starter καλά θα κάνει να ρίξει μια ματιά και στο Πλαίσιο Stock House (TwinTech 8800 GT 512MB 47,40 €) αν προλαβαίνει ;)

Αξίζει σε σχέση με τις άλλες;

Δημοσ.

Με βάλατε σε σκέψεις. Γενικά για την 8800. Έχω διαβάσει ότι η 9800 είναι σαν μια 8800 με παραπάνω μνήμη και τίποτα περισσότερο.

Δημοσ.
Με βάλατε σε σκέψεις. Γενικά για την 8800. Έχω διαβάσει ότι η 9800 είναι σαν μια 8800 με παραπάνω μνήμη και τίποτα περισσότερο.

Mε παραπάνω μνήμη δεν είναι.

Από εκεί και πέρα, εξαρτάται ποια για 8800 και ποια 9800 κάνεις λόγο.

Δημοσ.

Η 9800 GTX είναι αισθητά μεγαλύτερη από τη 4850, έχει πρόβλημα με "κανονικά" κουτιά. Στις επιδόσεις είναι ισάξιες, ίσως λίγο καλύτερη η 4850 (η οποία καίει και λιγότερο ρεύμα).

Σε ένα παλιότερο παιχνίδι, το GT Legends είχα πρόβλημα, δεν είμαι σίγουρος όμως 100% ότι φταίει η 4850 (δε το έχω ψάξει).

9800 GTX=2χ6pin βύσματα

4850=1χ6pin βύσμα

ΑΤΙ 4850=choice of hardcore gamer worldwide

Δημοσ.
Η 9800 GTX είναι αισθητά μεγαλύτερη από τη 4850, έχει πρόβλημα με "κανονικά" κουτιά. Στις επιδόσεις είναι ισάξιες, ίσως λίγο καλύτερη η 4850 (η οποία καίει και λιγότερο ρεύμα).

Σε ένα παλιότερο παιχνίδι, το GT Legends είχα πρόβλημα, δεν είμαι σίγουρος όμως 100% ότι φταίει η 4850 (δε το έχω ψάξει).

9800 GTX=2χ6pin βύσματα

4850=1χ6pin βύσμα

ΑΤΙ 4850=choice of hardcore gamer worldwide

Σ΄ ευχαριστώ πάρα πολυ φίλε!!!

Άρα πάμε για 4850 !!:-D

Δημοσ.

choice of hardcore gamer with limited budget (pc+ΔΕΗ).

Με τη 4850 που έχω παίζω crysis warhead ομαλότατα, σε 22" οθόνη (1680χ1050) με πάρα πολύ καλά γραφικά (με λίγο antialising και Windows XP).

Η 4850 με το κανονικό ανεμιστήρα της ΑΤΙ κάνει αρκετό θόρυβο και ζεσταίνεται αρκετά. Οι εκδόσεις με το μεγάλο ανεμιστήρα δεν έχουν αυτά τα προβλήματα, αλλά είναι πιο χοντρές, πιάνουν δύο θέσεις μέσα στο κουτί. Δε ξέρω αν έχουν βγει τώρα βελτιωμένες εκδόσεις με λεπτό ανεμιστήρα.

Το pc σου είναι πολύ καλό, με τη 4870 θα είχες καλύτερες επιδόσεις και αντοχή στο χρόνο αλλά και αυξημένη κατανάλωση ρεύματος.

Δημοσ.
choice of hardcore gamer with limited budget (pc+ΔΕΗ).

Hardcore gamer+Limited budget, δεν πανε στην ιδια προταση. (δυστηχως). :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...