outlaw star Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δίκιο έχεις... Πάντως αν εκτός από δίκιο έχεις και κανένα οικοπεδάκι... (Μου αρέσει που έχω οριμάσει και δίνω ΤΕΤΟΙΕΣ συμβουλές!) 0ffιασα αλλά 570 άλογα είναι αυτά! μη παίζεις με τον πόνο των άλλων
Voodooman Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Οπότε είτε νέα κάρτα με καμιά >19" οθόνη είτε όταν βγει κανένα νέο Crysis. Γι αυτό και ρώτησα και εγώ για το μέλλον. Η cpu μου είναι πια αρκετά παλιά και αρχίζω να φοβάμαι ότι σιγά σιγά ότι θα δημιουργεί bottleneck στις κάρτες γραφικών από εδώ και πέρα. Για αυτόν τον λόγο ρώτησα τώρα, γιατί ίσως η επόμενη γενιά να μην μπορεί να αξιοποιηθεί πλήρως απότ τον 6600 μου. Από την άλλη πάλι, σκέφτομαι πόσες CPUS υπάρχουν ακόμη και σήμερα με δύο πυρήνες και 3 GHz, πολύ λίγες. Μόνο στην cache και στο FSB μειονεκτεί ένας E6600, αν είναι O/C.
phanispal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Όχι και αρκετά παλιός ο Ε6600, μην τρελαθούμε κιόλας, μια χαρά στέκεται και θα στέκεται για καιρό ακόμα.
Voodooman Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Πώς αλλάζουν οι καιροί, πριν από 7-8 χρόνια, όποιος είχε CPU 2 χρόνων ετοιμαζόταν για αναβάθμιση. Εγώ είμαι στον τρίτο χρόνο τώρα και ακόμη είναι φρέσκος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.