Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Υπαρχει καποιο site με στοιχημα ελληνικους αγωνες ποδοσφαιρου με καλες αποδοσεις ???? Ευχαριστω.
aGka8l Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 bwin.com βαλε 25ευρω ομως τη πρωτη φορα να τα κανεις 50 χιχι
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 bwin.com βαλε 25ευρω ομως τη πρωτη φορα να τα κανεις 50 χιχι Ευχαριστω.
sT@vr0z Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 το bet-at-home εχει καλυτερες αποδοσεις στις εκπληξεις και κανονικες στα αλλα.Δες και αυτο.
dreaming123 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Και εγω στη bwin έχω λογαριασμό και με στέλνει στη Κούβα κάθε σβκ!!!
tempo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 κάποια άλλη εταιρεία εκτός bwin έχει να προτείνει κανείς και γιατί?
god4 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 τις πιο ψηλές αποδόσεις τις έχει το ανταλλακτήριο της betfair. αλλά το καλύτερο live το έχει η bwin. διαλέγεις και παίρνεις... η bwin έχει και όριο πονταρίσματος,αντιθέτως με την betfair που μπορείς να ποντάρεις όσα θες...
newlynx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Betfair και από μένα. Και ειδικά να καταλάβεις πως δουλεύει το ανταλλακτήριο έχει πολύ ενδιαφέρον.
aeroporos32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 κι εγω προτεινω betfair αλλα να ξερεις οτι θα εχεις και καποιες κρατησεις απο το κερδη σου,αναλογα βεβαια με το ποσο συχνα παιζεις και απο τα ποσα χρηματα βαζεις
sndev Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 και από μένα betfair ιδικά στα Live παίζεις μέχρι το τελευταίο λεπτό και είναι χρήματα από άλλους παίχτες δεν είναι του book με αποτελεσμα οσο πιο μεγαλος τζιρος στον αγωνα τοσο πιο καλα κερδη. ένα ακόμα πολύ πιο βασικό μπορείς να αποσυρθεις από ένα στοίχημα που έχεις τοποθέτηση ήδη αμέσως έχοντάς η κέρδος η χασούρα ( πολύ μικρότερη χασούρα από το να μην μπορούσες να φύγεις), ποντάροντας κατά του ιδιο γεγονότος που στοιχημάτισες υπέρ. υπάρχουν και προγραμματακια μάλιστα που σου λένε πόσα λευτα πρέπει να ποντάρεις στο κατά ενός γεγονότος ώστε στο τέλος του αγώνα ότι και αν έρθει σαν αποτέλεσμα να σε κερδισμένος, και όσες φορές έκανα ανάληψη πάντα ήταν χωρίς πρόβλημα και μέσα στα χρονικά όρια που δίνει.
tempo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 κι εγω προτεινω betfair αλλα να ξερεις οτι θα εχεις και καποιες κρατησεις απο το κερδη σου,αναλογα βεβαια με το ποσο συχνα παιζεις και απο τα ποσα χρηματα βαζεις δηλαδή; που μπορώ να τα βρω αυτά; επίσης κάτι άλλο, στην betfair μπορείς να παίξεις και 3 αγώνες μαζί ή μόνο μονά?
sndev Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 δηλαδή; που μπορώ να τα βρω αυτά; επίσης κάτι άλλο, στην betfair μπορείς να παίξεις και 3 αγώνες μαζί ή μόνο μονά? στο site της betfair τα λέει πολύ αναλυτικά και ναι μπορείς να παίξεις μέχρι 8 αγώνες μαζί νομίζω. βασικά όταν ξεκινάς παίρνει προμήθεια 5% των κερδών ΔΛΔ Ποντάρεις 10 ευρώ σε κάτι που άμα το πιάσεις έχει συντελεστή 3 3χ10= 30 ευρώ περνεις το ΚΕΡΔΟΣ είναι 20 Euro, H betfair κρατάει το 5% των 20 ευρώ που είναι τα καθαρά κέρδη δλδ κερδίζεις 19 ευρώ +10 που πόνταρες σου γυρνάει 29 αλλά λόγο του ότι είναι ανταλακτηριο και όχι book θα έχει μεγαλύτερες αποδόσεις. πχ εκεί θα το έχει 3 σε book θα το χει 2,9 όποτε σε τέτοιο σκηνικό είσαι στα ίδια λευτα . όσο πιο πολύ παίζεις όμως μειώνεται και η προμήθεια που κρατάει οπότε μετά από καπιο καιρό αντί να σου κρατάει 5% θα σου κρατάει ξερω γω 4% όπως και να χει όμως αν πας εκεί πας πιο πολύ για άλλου είδους στοιχήματα που δεν υπάρχουν αλλού πχ ΚΑΤΑ του τάδε (κατά του σκορ 0-0 εδώ βγάζουν πολύ καλά λευτα κάποιοι, κατά του 1 τελικό κατά του under 2,5 goal και πάει λέγοντας.) έχει να ποντάρεις ότι βρίσκεις και αλλού βέβαια πχ 3ς ομάδες σε συνδυασμό κτλ αλλά εδώ να ξέρεις ότι το MINUMUM ποντάρισμα είναι 4 ευρώ. ψάξε λιγο το site έχει demo παρουσιάσεις που τα εξηγεί αναλυτικά όλα Και αν θες τη γνώμη μου ΟΠΟΥ και να πας να βάλεις τα λευτακια σου να ψάξεις να βρεις μια εταιρεία που είναι φερέγγυα και με καλό support βοήθειας. αν ψαξεις στο νετ θα βρεις πολλά φορouμ και site Που λένε παίχτες τη γνώμη τους και τι τους έχει συμβεί κατά καιρούς σε εταιρίες να μη κοιτας μοναχα που εχει τρελες αποδοσεις γιατι αν φτασει η στιγμη της αναληψης και στα μπλοκαρουν με γελιες δικαιολογιες θα σπαστεις ασχημα γενικα αν θες καμιά βοήθεια Pm me γτ όπως και να χει το συγkεκριμενο φορουμ δεν έχει καμιά σχέση με το τζόγο
tempo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 βασικά θέλω οπωσδήποτε να μπορείς να κάνεις ανάληψη σε paypal ή σε προπληρωμένη visa. Ποιά εταιρεία το έχει αυτό?
sndev Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 βασικά θέλω οπωσδήποτε να μπορείς να κάνεις ανάληψη σε paypal ή σε προπληρωμένη visa. Ποιά εταιρεία το έχει αυτό? μη τα θες ετοιμα στο πιατο ολα ξεκαθαρισε πρωτα ποιες ετεριες σου κανουν και αφου αποφασισεις μπες και ψαξτες πίστεψε με όλες λένε πως δεχοντε κατάθεση και ανάληψη μια που θυμάμαι επειδή παίζω είναι h betfair οσο αφορα το Paypal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.