geioannou Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 γινετε css εντος div να εχει αλλη συμπεριφορα εκτος div ? γιατι μου γινετε ? εχω φτιαξει ενα css που δουλευει μια χαρα σε οσες σελιδες το εχω βαλει. σε ολες τις σελιδες που το εχω χρησημοποιηση το εχω βαλει μεσα σε div. το χρειαστικα για να το βαλω σε μια σελιδα οχι ομως σε div και περνει αλλη συμπεριφορα (το μεγεθος της γραμματοσηρας)...
thanocaster Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τί ρωτάς... Το div δεν παίρνει το font-size ενώ όλα τα άλλα τα παίρνει, ή θέλεις να παίρνει όλα τα άλλα εκτός από το font-size?
geioannou Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 εχω φτιαξει ενα div και μεσα σε αυτο εχω κειμενο. το css το χρησημοποιω μεσα σε div's σε πολλες σελιδες και λειτουργει μια χαρα. τωρα χρειαστηκε να κανω χρηση του ιδιου css σε μια σελιδα που δεν εχει div (καπου μεσα σε ενα table). το αποτελεσμα που μου δινει οταν δινω το css ειναι αλλο μεγεθος γραμματοσηρας. εγινα κατανοητος τωρα ?
macabre_sunsets Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Μήπως έχεις το κείμενο μέσα σε <p> ... </p> και το css μορφοποιεί μόνο το κείμενο μεταξύ αυτών? Δωσε λίγο κώδικα να δούμε. Ίσως είναι πιο εύκολο.
thanocaster Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Έχεις ανεβασμένη κάπου τη σελίδα; Αν όχι κάνε ένα c/p. Όπως είπε ο macabre_sunset μάλλον παίρνει το font-size από inheritance (υποψιάζομαι ότι το έχεις δώσει στον πίνακα). Το font-size σε τί το μετράς (pt, px, em, καθαρό αριθμό);
geioannou Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 ><td><p class="style1">Η διαδικασια αποστολης δεν ολοκληρωθηκε με επιτυχια.</p> <p class="style1">Προσπαθηστε ξανα συμπηρονοντας την <a href="epikoinonia.html">φορμα επικοινωνιας</a> </p> <p class="style1">Η εναλλακτικα στηλετε email στο <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a> </p> <p> </p> <p><span class="style1">Επιστρoφη στην <a href="home.html">Αρχικη</a></span> </p></td>
silverthan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Ολο το <td> σου δίνει διαφορετικό? (δείξε μας και το style1)`
geioannou Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 παιδια το εφτιαξα, τα εβαλα και τα ξαναεβαλα τα αναλογα css (το ειχα ξανακανει αυτο βεβαια) και τελικα δουλεψε.μαλλον θα ειχε καπου σκουπιδια... θελω να κανω κατι αλλο ομως και δεν μπου βγαινει. θελω να φτιαξω ενα css που να μου καθοριζει μονο το background. το φτιαχνω, επιλεγω το background και μετα το css. αλλες φορες μου το βγαζει αλλου για αλλου και αλλες φορες δεν το βγαζει καθολου....καμια ιδεα ?
geioannou Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 ποιον κωδικα ? αφου το css θα μπει πισω απο τα table (sto background) και το css θα δημιουργηθει απο την αρχη, τι χρειαζονται τα υπολοιπα ?
macabre_sunsets Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 .to_onoma_toy_style { background: url('path/to/image') [right/center/left/top/bottom/middle]; } Και μετά : <table class="to_onoma_toy_style"> ... </table> Ενναλακτικά και πιο "άμεσα" : <table style="background: url('path/to/image') [right/center/left/top/bottom/middle]"> ... </table> Επίσης, αμα θέλεις να επαναλαμβάνεται, απλά προσθέτεις τα "repeat-x" για οριζόντια επανάληψη, "repeat-y" για κάθετη επανάληψη, ή "no-repeat" για καμία επανάληψη.
geioannou Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 για να ειμαι ειλικρινης δεν εχουν ξεκαθαριστει οι εννοιες "εσωτερικο και εξωτερικο" css. οποτε μπορει εγω να φτιαχνω css αλλα με τετοιο τροπο που να δημιουγητε προβλημα μεταξυ τους. Το συγκεκριμενο που θελω ειναι κατι πολυ απλο να το κανω απο την καθε σελιδα ξεχωριστα. απλος ...οποιος παιδευετε μαθαινει.....
silverthan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Εννοείται πως δεν έχω καταλάβει ακόμα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις.... Θέλεις σε κάθε σελίδα διαφορετικό background?
geioannou Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 οχι ακριβος το αντιθετο, θελω ενα background για ολες ακριβος τις σελιδες. αυτο ειναι που με τρελενει. φτιαχνω ενα νεο css με το χρωμα που θελω και το βαζω μεσα σε καθε σελιδα τοποθετοντας το css επιλεγωντας το to background και μου το βγαζει αλλου για αλλου.
macabre_sunsets Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δώσε κώδικα ή κάποια sample σελίδα να γίνεις πιο κατανοητός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.