katerina_a_86 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Έστω ότι 2 άτομα χρησιμοποιούν το ίδιο pc και θέλουν να έχουν και οι δύο λογαριασμό στο insomnia. Απ΄όσο ξέρω δεν επιτρέπεται να έχει κάποιος 2 λογαριασμούς. Απ' όσο ξέρω δεν θα μπορεί να επαληθευτεί ότι οι δύο λογαριασμοί ανήκουν σε διαφορετικά άτομα που μοιράζονται το ίδιο pc (αδέρφια πχ). Οπότε τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση??
teo64x Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Μου φαίνεται απίθανο να σου πουν κάτι οι admins επειδή θα μπαίνουν 2 accounts από το ίδιο σπίτι...
o_magazatoras Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Μου θυμίζει το woozy... Υ.Γ.Όχι εσύ Κατερίνα.
johnykim Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Ναι,δεν νομιζω να γίνει κατι.Απ' όσο ξέρω αυτό γίνεται σε ορισμένα σιτε,αλλά οχι εδω.
katerina_a_86 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Θέλω μια απάντηση από κάποιον moderator.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Θέλω μια απάντηση από κάποιον moderator. Σπάνιες φορές είναι πιθανόν να χρησιμοποιείται ο ίδιος υπολογιστής από δύο άτομα (πχ αδέρφια, σύντροφοι/σύζυγοι). Λογικό είναι ότι το forum δεν μπορεί να αναγκάσει κανέναν να αγοράσει δεύτερο υπολογιστή ή δεύτερη σύνδεση. Αν όμως παρατηρηθεί κατάχρηση της χρήσης δεύτερου λογαριασμού από την ίδια σύνδεση, τότε θα απενεργοποιηθεί η πρόσβαση και για τους δύο λογαριασμούς. Παράδειγμα κατάχρησης που συνέβη στο παρελθόν: Μπαίνει το Α μέλος και γράφει ένα post και στη συνέχεια συνδέεται το Β μέλος (αδερφός του Α μέλους) από τον ίδιο υπολογιστή και απαντά στον αδερφό του. Αντί να τα πούνε προφορικά, τα έλεγαν online. Η κατάχρηση κρίνεται κατά περίπτωση, από τους moderators.
FarCry Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 έχω μια πρόταση πάνω σε αυτό. γιατί δεν υλοποιείται ένα chat σαν του facebook και να μιλάμε με τα άτομα τις friend lists μας online? -----Προστέθηκε 5/11/2008 στις 02 : 44 : 26----- a και ένα δεύτερο. καλο θα ήταν όπως συμβαίνει και στο adslgr όταν κλείνει μια αγγελία η να κλειδώνεται η να μεταφέρεται αλλου. μένουν όλες οι αγγελίες ανοιχτές και γίνεται το χάος.. A και κάτι τελείως εξωπραγματικό. να δημιουργηθεί ένα section αγγελίες συνοικεσίων
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 a και ένα δεύτερο. καλο θα ήταν όπως συμβαίνει και στο adslgr όταν κλείνει μια αγγελία η να κλειδώνεται η να μεταφέρεται αλλου.μένουν όλες οι αγγελίες ανοιχτές και γίνεται το χάος.. όχι μόνο για τις αγγελίες αλλά για όλα τα topics που τρώνε λουκέτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.