Προς το περιεχόμενο

Rapidshare ναι ή οχι

barrcode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλοι fans του Death Note εδώ?Καλά,βασικά όσο και να είναι,δεν με πολυενδιαφέρει τώρα,μπαίνω τη δευτέρα φαντάρος και δεν νομίζω ο αδερφός μου να κάνει τη χρήση που κάνω εγώ π.χ. παιχνίδια xbox από rapidshare

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

+10000000000000 rapid share

Άσε που όσο καιρό χρησιμοποιούσα torrents έκανα και συχνά format

Αλλά το καλύτερο είναι ότι μπορώ να κατεβάζω τσίτα και να μπαίνω στο ΝΕΤ χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.

Σε ένα τέταρτο έχω ταινία,σε 3 ώρες έχω παιχνίδι 6 gb,σε 3 λεπτά έχω το cd μουσικής που θέλω.Όλα πολύ πιο τακτοποιημένα απο τα torrents(σε κάποια sites μαζί με την ταινία κατεβαίνουν και οι υπότιτλοι).Η αδερφή μου π.χ. που κατεβάζει απο torrent κάνει 2 με 3 ώρες για μια ταινία.

Οπότε κι απο μένα αξίζει η συνδρομή.Είναι κόλλημα πάντως,τώρα πια δεν μπορώ χωρίς premium λογαριασμό στο rapidshare.

Δημοσ.

Πρέπει να είναι πολύ ευτυχισμένη η αδερφή σου που κατεβαίνει ταινία σε 3 ώρες

Αν δεν υπάρχουν χρήστες να της δώσουν μπορεί να κάνει και κανά 3μερο….

Δημοσ.

Ότι και να λέτε στο Rapidshare κάνεις DOWNLOAD και όχι Upload - Download που κάνεις στα torrent!

Επίσης η ταχύτητα στο torrent πηγαίνει σαν καρδιογράφημα όταν δεν υπάρχουν πολλοί που να έχουν το αρχείο...

Το rapid αξίζει τα λεφτά του με 1000000000000000000000000000!

• Super Moderators
Δημοσ.
Ότι και να λέτε στο Rapidshare κάνεις DOWNLOAD και όχι Upload - Download που κάνεις στα torrent!

spoken like a true Greek leecher...

Δημοσ.

Και εγώ rapidshare με χίλια . Και όσον αφορά το leecher Που λέει ο φίλος το upload Που γίνεται στα torrents είναι ανούσιο γιατί θα μπορούσε ο καθένας να το αξιοποιήσει να ανεβάσει στον server π.χ. του rapid και να το πάρουν άλλοι 1 εκατομύριο δηλαδή ένα ratio 1000000 και όχι 1.00 που ειναι στα torrents με το ίδιο Upload.. Rapidshare για πάντα. Βρίσκεις κάτι το κατέβασες αμέσως . Στα τορρεντς βρίσκεις κάτι .. δεν ξέρεις αν τελειώσει και σε μία εβδομάδα .

• Super Moderators
Δημοσ.

και στα torrents το κατεβάζεις αμέσως αρκεί να είσαι σε private tracker...

όσοι κατεβάζουν από public trackers και περιμένουν ταχύτητες ας πρόσεχαν...

Δημοσ.
και στα torrents το κατεβάζεις αμέσως αρκεί να είσαι σε private tracker [...]

Γενικά θα συμφωνήσω. Εξαιρείται η περίπτωση που θες να κατεβάσεις κάτι που δεν είναι της "μόδας" πια (αλλά ήταν πριν κανα μήνα) πού είτε θα σου βγάλει την ψυχή μέχρι να το πάρεις από 1-2 seeders είτε δε θα το πάρεις ποτέ. Γενικά τα torrents έχουν περιορισμένο χρόνο ("καλής") ζωής.

Δημοσ.

Ναι εδώ έχεις δίκιο,αρκετά torrents έχουν μειωμένη διάρκεια ζωής αλλά συνήθως στους private trackers σίγουρα θα έχεις κάποια ταχύτητα πάνω από 200kb/s.

Αλλα ενταξει ειναι οτι τον βολεύει τον καθεναν,εγω για παραδειγμα θελω να παω σε ενα μερος και να εχει ολες τις τελευταίες scene releases με σωστή περιγραφή (nfo αρχεία για καλυτερη σιγουριά οτι αυτο που θα κατεβασω θα ειναι αυτο που θελω).

Όσο για το upload μου έχει γίνει συνήθεια πλέον,έχω φτιάξει ένα Pc για κατεβαστηρι και το έχω αφήσει να seedαρει όταν βάζω κάποια σειρά για παράδειγμα το πρωί,το βράδυ που έχω γυρίσει σπίτι έχει κατεβεί και έχει seedαριστει στο διπλάσιο.

Υπάρχει κάτι παρόμοιο με τα torrents σε direct download sites δηλαδή να έχουν σωστά τα αρχεία με ποια έκδοση είναι; Γιατί όποτε είχα αποπειραθεί στο παρελθόν να κατεβάσω κάποια ταινία μου έβγαιναν όλες σε cam ενώ στα info έλεγε ότι ήταν απο dvd-rip.

Τέλος για μένα ισχύει ότι η σωστή σύγκριση είναι

free rapidshare=public trackers

premium rapidshare=private trackers

• Super Moderators
Δημοσ.
Εξαιρείται η περίπτωση που θες να κατεβάσεις κάτι που δεν είναι της "μόδας" πια (αλλά ήταν πριν κανα μήνα) πού είτε θα σου βγάλει την ψυχή μέχρι να το πάρεις από 1-2 seeders είτε δε θα το πάρεις ποτέ.

δόξα το Θεό οι private trackers πάνε πακέτο με forum στο οποίο μπορείς, αν έχεις το απαραίτητο rank στον εκάστοτε tracker, να ζητήσεις να ανεβάσουν κάποιο torrent που θες και δεν υπάρχει στην λίστα του...

ασφαλώς σε private trackers οι uploaders έχουν αρκετή ταχύτητα ώστε ακόμα και ένας μόνος του να τερματίζει μια adsl2+ σύνδεση κάποιου που κατεβάζει (ακόμα και αν συγχρόνιζαμε στα 24mbit)

QFT

Δημοσ.
Ναι εδώ έχεις δίκιο,αρκετά torrents έχουν μειωμένη διάρκεια ζωής αλλά συνήθως στους private trackers σίγουρα θα έχεις κάποια ταχύτητα πάνω από 200kb/s.

Αλλα ενταξει ειναι οτι τον βολεύει τον καθεναν,εγω για παραδειγμα θελω να παω σε ενα μερος και να εχει ολες τις τελευταίες scene releases με σωστή περιγραφή (nfo αρχεία για καλυτερη σιγουριά οτι αυτο που θα κατεβασω θα ειναι αυτο που θελω).

Όσο για το upload μου έχει γίνει συνήθεια πλέον,έχω φτιάξει ένα Pc για κατεβαστηρι και το έχω αφήσει να seedαρει όταν βάζω κάποια σειρά για παράδειγμα το πρωί,το βράδυ που έχω γυρίσει σπίτι έχει κατεβεί και έχει seedαριστει στο διπλάσιο.

Υπάρχει κάτι παρόμοιο με τα torrents σε direct download sites δηλαδή να έχουν σωστά τα αρχεία με ποια έκδοση είναι; Γιατί όποτε είχα αποπειραθεί στο παρελθόν να κατεβάσω κάποια ταινία μου έβγαιναν όλες σε cam ενώ στα info έλεγε ότι ήταν απο dvd-rip.

Εχεις τελικα αυτες τις ταχυτητες που σε ρωτησα χθες στο μηνυμα μου ? Φυσικα και εχουν τα αρχεια σωστα και σε ποια έκδοση είναι.Τα περισσοτερα forum ειναι καλα οργανωμενα.Eσυ εχεις και το μειονεκτημα οτι πρεπει να εχεις και το pc σου συνεχεια ανοιχτο ενω εγω οχι Αρα μεγαλυτερη καταναλωση ρευματος και φθορα.Αυτο αντισταθμιζει το μικρο κοστος των servers σε μηνιαια βαση

Δημοσ.
Εχεις τελικα αυτες τις ταχυτητες που σε ρωτησα χθες στο μηνυμα μου ? Φυσικα και εχουν τα αρχεια σωστα και σε ποια έκδοση είναι.Τα περισσοτερα forum ειναι καλα οργανωμενα.Eσυ εχεις και το μειονεκτημα οτι πρεπει να εχεις και το pc σου συνεχεια ανοιχτο ενω εγω οχι Αρα μεγαλυτερη καταναλωση ρευματος και φθορα.Αυτο αντισταθμιζει το μικρο κοστος των servers σε μηνιαια βαση

κοιτα το κατεβαστηρι το εχω παντα ανοιχτο γιατι λειτουργει ως file server σε αλλα 2 pc που εχω στο δικτυο μου. Στην περιπτωση μου ετσι και αλλιως θα ειχα καταναλωση ρευματος αλλα για καποιον αλλο χρηστη ναι ειναι καποιο κοστος το ρευμα αλλα το κοστος φανταζομαι να ισοδυναμει με καποια premium συνδρομη στο rapidshare.

Οσον αφορα τις ταχυτητες τωρα,η συνδεση μου τερματιζει στα 1,8 mb/s (ειναι το μεγιστο που εχω πιασει μεχρι τωρα σε κατεβασμα) συνηθως στα torrents πιανω καπου στα 1,7mbs - 1,8mbs οποτε ειμαι καλα νομιζω. Λιγες ειναι οι περιπτωσεις που σε private tracker θα πιασω κατω απο 1,5mbs συνηθως αυτο γινεται σε πολυ παλια αρχεια η σε αυτα που εχουν βγει πριν 1 ωρα και Leechαρουν ολοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...