Προς το περιεχόμενο

Rapidshare ναι ή οχι

barrcode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά εγώ ξέρω ότι το rapid είναι ο λόγος ύπαρξης του internet!!!!

Η σωτηρία μας!!!! Και θα κλείσει πάρα πολύ δύσκολα!!!

Έγώ είχα κάνει 3μηνη και πριν λίγο καιρό την ανανέωσα σε 6μηνη!!!

Καταβάζω αβέρτα και δεν έχω κανένα πρόλημα με τα όρια!!!

Να σκεφτείτε ότι προχτές κατέβασα μια ταινία blu-ray πάνω από 15 GB χωρίς κανένα πρόβλημα!!!

Αλλά απ' τα πολλά κατεβάσματα δεν έχω χώρο στο σκληρό να την αποσυμπιέσω για να δω αν δουλεύει!!!!!!

Και βαριέμαι να τα σβήσω ή να τα γράψω σε DVD, οπότε μάλλον θα πάρω έναν ακόμα 500 σκληρό!!!!

Συμπέρασμα: Συνδρομή rapidshare και γρήγορα φίλε μου!!!!!!

Λίγα τα λεφτά και πάρα πολύ μεγάλα τα κέρδη!!!!

Φαντάσου να αγόραζες όλα αυτά!!!!

Δημοσ.

rapidshare ασυζητητη! Με 2mbps Κατεβασα τo RED ALERT 3 6gb σε 9 ώρες! 10:00-19:00

Στο διαολο torrents με τα 23kbps σας!! αν ηταν ετσι κρατουσα το dial-up!

Ασυζητητη συμφερει! εγω εκανα Premium 3 μηνες το καλοκαιρι Και τωρα το ανανεωσα. 5 ευρω το μήνα είναι! Μονο τα λεφτα απο ταινιες που γλίτωσα τα υπερξεπερναν.

Μην το σκέφτεσαι!

Υπάρχει και το megaupload αλλα δεν είναι τοσο διαδεδομενο. Παντως απο οσο βλεπω ειναι το πιο διαδεδομενο μετα το rapidshare

Δημοσ.

το λετε και μονοι σας οι περισσοτεροι

απο τα πολλα που εχετε κατεβασει δεν εχετε χωρο και ουτε καν τα εχετε δει

αυτη η μανια μας εφαγε

με free user rapidshare και με το καταλληλο προγραμμα κανεις ανετα τη δουλεια σου και ισως προλαβεις να δεις κιολας αυτα που κατεβαζεις

Δημοσ.

Το 2,5GB την ημέρα ισχύει?Επειδή μου είχε βγάλει ένα μήνυμα ότι θα έχω τη δυνατότητα να κατεβάζω 10GB/μέρα μέχρι και προχθές που έληξε ο μήνας μου και σήμερα που ξαναπλήρωσα μου έλεγε traffic left 10000MB,ενώ ήξερα και γω γενικά γι'αυτή τη μείωση.Τι να πω?Μήπως δεν διαβάζω κάτι σωστά?

Δημοσ.
Το 2,5GB την ημέρα ισχύει?Επειδή μου είχε βγάλει ένα μήνυμα ότι θα έχω τη δυνατότητα να κατεβάζω 10GB/μέρα μέχρι και προχθές που έληξε ο μήνας μου και σήμερα που ξαναπλήρωσα μου έλεγε traffic left 10000MB,ενώ ήξερα και γω γενικά γι'αυτή τη μείωση.Τι να πω?Μήπως δεν διαβάζω κάτι σωστά?

Από ό,τι θυμάμαι απ το αντίστοιχο topic που χε γίνει εδώ, τα ~2.5GB/day είναι απλά το αποτέλεσμα 80(GB/μήνα)/30(μέρες). Το rapidshare δεν είπε τίποτα για 2.5. Είπαν ότι το max τη μέρα είναι 10GB και συνολικά δεν μπορούν να ξεπεραστούν τα 80GB το μήνα. Αν δεν άλλαξε κάτι από τότε...

Δημοσ.

Δεν ξερω ρε παιδια,εμενα παλι δεν με πειθει για αγορα συνδρομης το rapid-share. Ισως φταιει επειδη παλιοτερα που εψαχνα μερικα πραγματακια αρκετα ηταν σβησμενα.Ασε που πρεπει να αρχιζεις μετα το ψαξιμο σε διαφορα direct download sites για να βρεις υλικο.

Προς το παρων με τα torrents εχω καταβολευτει,ειμαι σε εναν μεγαλο private tracker και εχω και καλο αποθεμα ratio καμια (200αρια gb παραπανω απο οτι εχω κατεβασει).Παντα εκει πιανω καλες ταχυτητες πανω απο 1,5mb,επειδη δεν εχω δοκιμασει ποτε το rapidsahre ως premium τι ταχυτητες πιανετε συνηθως με μια 24αρα συνδεση;

Δημοσ.

Σωστα διαβαζεις αλλα μετα τις μια θα σου δωσει 2.5 μαζι με αυτα που θα σου εχουν μεινει απο τα 10.

Την πρωτη μερα της ανανεωσης σου δινει τα 10.Φυσικα ειπε το rapid για 2.5 την ημερα μεχρι να φτασεις συνολικα τα 10

Δημοσ.
[...] Φυσικα ειπε το rapid για 2.5 την ημερα μεχρι να φτασεις συνολικα τα 10

Δεν επιμένω αλλά πού στο καλό το λέει αυτό για τα 2.5; Κοιτώντας εδώ δε βλέπω κάτι τέτοιο. Εκτός αν "κρύβεται" στη φράση "Premium Account is going to be reduced from 10 Gigabyte a day to 80 Gigabyte a month, at continuous exact daily pro rata billing".

Δημοσ.
Δεν επιμένω αλλά πού στο καλό το λέει αυτό για τα 2.5; Κοιτώντας εδώ δε βλέπω κάτι τέτοιο. Εκτός αν "κρύβεται" στη φράση "Premium Account is going to be reduced from 10 Gigabyte a day to 80 Gigabyte a month, at continuous exact daily pro rata billing".

http://rapidshare.com/premium.html

Υποσημειωση 3

Δημοσ.
Δεν ξερω ρε παιδια,εμενα παλι δεν με πειθει για αγορα συνδρομης το rapid-share. Ισως φταιει επειδη παλιοτερα που εψαχνα μερικα πραγματακια αρκετα ηταν σβησμενα.Ασε που πρεπει να αρχιζεις μετα το ψαξιμο σε διαφορα direct download sites για να βρεις υλικο.

Προς το παρων με τα torrents εχω καταβολευτει,ειμαι σε εναν μεγαλο private tracker και εχω και καλο αποθεμα ratio καμια (200αρια gb παραπανω απο οτι εχω κατεβασει).Παντα εκει πιανω καλες ταχυτητες πανω απο 1,5mb,επειδη δεν εχω δοκιμασει ποτε το rapidsahre ως premium τι ταχυτητες πιανετε συνηθως με μια 24αρα συνδεση;

Εννοεις οτι πιανεις 1.5 ΜΒ/sec (αρχειο 700ΜΒ σε 8-10 λεπτα )

rapidsahre ως premium 1.95 ΜΒ/sec (αρχειο 700ΜΒ σε 7 λεπτα )

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον φίλο snik(που έχει δει κ death note:p).Απο torrents κατεβάζω κ είμαι ευχαριστημένος.Εχω κατεβάσει αρκετά μεχρι σημείο να μην προλαβαίνω να τα δω:-( ,φανταστείτε δηλαδη κ με rapid...Και να μου χαριζαν acount δεν νομιζω να το χρησιμοποιούσα:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...