Προς το περιεχόμενο

Rapidshare ναι ή οχι

barrcode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να βαλω RAPIDHSARE PREMIUM αλλα δεν ξερω αν συμφερει!

Συνεχεια ακουω οτι κατεβαζουν το οριο για download κλπ.

Επιπλεον δεν ξερω αν υπαρχει καποια αντιστοιχη υπηρεσια.

εχει κανεις καμια ιδεα?

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
φιλε θα σου προτεινα να βαλεις οχι 12 μηνο αλλα κανα τριμηνο γιατι σε λιγο το rapid ακουγεται οτι 8α κλισει...

Που το άκουσες αυτό?

Δημοσ.

Έχω σχεδόν ένα χρόνο premium στο rapid και απλά είναι άλλη αίσθηση πλέον το ίντερνετ. Καλά και τα torrents, αλλά να αφήσω τον υπολογιστή τόσες ώρες να κάνει upload. Μόνο το ρεύμα να βάλεις.... Ούτε πιστεύω οτι θα κλείσει.

Δημοσ.
Με τοσα δικαστηρια που τους καναν κυκλοφορουν φημες οτι 8α κλισει...

[off topic]

Νομίζω ότι το τελευταίο site που θα κλείσει είναι το rapidshare.

Ενδέχεται να κάνω λάθος βέβαια.

[/off topic]

Γνώμη μου πάντως και εμένα είναι να ανοίξεις λογαριασμό για λίγο καιρό, να δεις πως σου πηγαίνει και μετά ανανεώνεις την συνδρομή σου.

Θα συμφωνήσω και με τα παιδιά ότι άλλο πράγμα τα torrent και άλλο πράγμα το direct. Απλά αν ξεκινήσεις με direct downloads δεν υπάρχει επιστροφή....τουλάχιστον έτσι έγινε με εμένα.

Δημοσ.
Με τοσα δικαστηρια που τους καναν κυκλοφορουν φημες οτι 8α κλισει...

Μην μας λες τετοια...και ειμαστε αρκετο καιρο Premium...

Δημοσ.
24αρα συνδεση χωρης rapid ειναι απλα ανοησια :P

Απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα.Εχεις κατι αλλο εκτος απο rapid και δεν σου πηγαινει καλα

Δημοσ.
Απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα.Εχεις κατι αλλο εκτος απο rapid και δεν σου πηγαινει καλα

Oταν μαθεις να ψαχνεις αλλα και να βρισκεις τοπους τιγκα σε direct rapidshare links για ΟΤΙ ΘΕΣ τοτε θα καταλαβεις γιατι το λεει αυτο!! ;)

Δημοσ.

Το rapid περνάει δύσκολες ώρες

Ηδη ο περιορισμός του download όταν γίνεται upload το αρχείο απο anonymous users (χρήστες χωρίς collectors account ή premium) δείχνει την πίεση που τρώει και την ανάγκη για tracking των uploaders για «οποιουσδήποτε» λόγους

Ηδη όμως είναι αρκετό καιρό και όπως είπαν και τα παιδιά πριν βρίσκεις σχεδόν τα πάντα

Δεν ξέρω πόσο και με τη έκταση θα του ρίξουν την νομική πίεση αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλες λύσεις (όπως το mediashare, χωρίς σύγκριση αυτή τη στιγμή αλλά με καλές προοπτικές)

Δημοσ.
Oταν μαθεις να ψαχνεις αλλα και να βρισκεις τοπους τιγκα σε direct rapidshare links για ΟΤΙ ΘΕΣ τοτε θα καταλαβεις γιατι το λεει αυτο!! ;)

Επειδη ψαχνω βρισκω και αλλα (megashares,netload,megaupload )Να δουμε τωρα με τα 2,5 GB την μερα τι θα σου χρησιμευσουν τα τιγκα σε direct rapidshare links

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...