barrcode Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Σκεφτομαι να βαλω RAPIDHSARE PREMIUM αλλα δεν ξερω αν συμφερει! Συνεχεια ακουω οτι κατεβαζουν το οριο για download κλπ. Επιπλεον δεν ξερω αν υπαρχει καποια αντιστοιχη υπηρεσια. εχει κανεις καμια ιδεα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Υπαρχουν αντιστοιχες υπηρεσιες αλλα δεν εχουν τοσο μεγαλο ογκο απο αρχεια στους servers τους.
activex Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 24αρα συνδεση χωρης rapid ειναι απλα ανοησια
tsakonas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Μη συγκρίνεις όμως την λούτσα με την βούρτσα.... Καλοί οι private αλλα direct δεν είναι....
Greek-Chater Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 φιλε θα σου προτεινα να βαλεις οχι 12 μηνο αλλα κανα τριμηνο γιατι σε λιγο το rapid ακουγεται οτι 8α κλισει...
alex2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 φιλε θα σου προτεινα να βαλεις οχι 12 μηνο αλλα κανα τριμηνο γιατι σε λιγο το rapid ακουγεται οτι 8α κλισει... Που το άκουσες αυτό?
flik Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Έχω σχεδόν ένα χρόνο premium στο rapid και απλά είναι άλλη αίσθηση πλέον το ίντερνετ. Καλά και τα torrents, αλλά να αφήσω τον υπολογιστή τόσες ώρες να κάνει upload. Μόνο το ρεύμα να βάλεις.... Ούτε πιστεύω οτι θα κλείσει.
Greek-Chater Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Με τοσα δικαστηρια που τους καναν κυκλοφορουν φημες οτι 8α κλισει...
alex2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Με τοσα δικαστηρια που τους καναν κυκλοφορουν φημες οτι 8α κλισει... [off topic] Νομίζω ότι το τελευταίο site που θα κλείσει είναι το rapidshare. Ενδέχεται να κάνω λάθος βέβαια. [/off topic] Γνώμη μου πάντως και εμένα είναι να ανοίξεις λογαριασμό για λίγο καιρό, να δεις πως σου πηγαίνει και μετά ανανεώνεις την συνδρομή σου. Θα συμφωνήσω και με τα παιδιά ότι άλλο πράγμα τα torrent και άλλο πράγμα το direct. Απλά αν ξεκινήσεις με direct downloads δεν υπάρχει επιστροφή....τουλάχιστον έτσι έγινε με εμένα.
vounisios Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Με τοσα δικαστηρια που τους καναν κυκλοφορουν φημες οτι 8α κλισει... Μην μας λες τετοια...και ειμαστε αρκετο καιρο Premium...
talisman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 24αρα συνδεση χωρης rapid ειναι απλα ανοησια Απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα.Εχεις κατι αλλο εκτος απο rapid και δεν σου πηγαινει καλα
rista Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα.Εχεις κατι αλλο εκτος απο rapid και δεν σου πηγαινει καλα Oταν μαθεις να ψαχνεις αλλα και να βρισκεις τοπους τιγκα σε direct rapidshare links για ΟΤΙ ΘΕΣ τοτε θα καταλαβεις γιατι το λεει αυτο!!
opts Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Το rapid περνάει δύσκολες ώρες Ηδη ο περιορισμός του download όταν γίνεται upload το αρχείο απο anonymous users (χρήστες χωρίς collectors account ή premium) δείχνει την πίεση που τρώει και την ανάγκη για tracking των uploaders για «οποιουσδήποτε» λόγους Ηδη όμως είναι αρκετό καιρό και όπως είπαν και τα παιδιά πριν βρίσκεις σχεδόν τα πάντα Δεν ξέρω πόσο και με τη έκταση θα του ρίξουν την νομική πίεση αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλες λύσεις (όπως το mediashare, χωρίς σύγκριση αυτή τη στιγμή αλλά με καλές προοπτικές)
talisman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Oταν μαθεις να ψαχνεις αλλα και να βρισκεις τοπους τιγκα σε direct rapidshare links για ΟΤΙ ΘΕΣ τοτε θα καταλαβεις γιατι το λεει αυτο!! Επειδη ψαχνω βρισκω και αλλα (megashares,netload,megaupload )Να δουμε τωρα με τα 2,5 GB την μερα τι θα σου χρησιμευσουν τα τιγκα σε direct rapidshare links
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.