Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με paypal...

Sapounos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδία έχω ένα μικρό πρόβλημα με το paypal account μου. Πιστεύω πως αυτο το φορουμ (διαδικτυο) ειναι το καταλληλοτερο για το θεμα μου. Εβγαλα μια πιστωτικη καρτα την οποια την εκανα register στην ιστοσελιδα της paypal αλλα μου ζηταγε τον 4ψήφιο paypal code για verification της πιστωτικης... Δεν καταλαβα που θα τον βρω αυτον τον κωδικο και εκανα την βλακεια (συγνωμη για την εκφραση) να πατησω κατι κωδικους που ειχε στειλει η ιδια η payal στο mail μου ομως μετα προσεξα οτι ηταν για αλλο λογο... :fear::confused:Ετσι μετα απο 3 αποτυχημενες προσπαθειες η paypal απενεργοποίησε την καρτα μου από το site της ζητώντας μου να κανω add αλλη καρτα... :confused:Μηπως το εχει ψαξει καποιος το θεμα αυτο και μπορει να με βοηθησει να την ξαναενεργοποιήσω? :rolleyes:

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=169240&page=80

Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στο κέντρο εξυπηρέτησης της τράπεζας. Θα δώσεις τα πορσωπικά σου στοιχεία και της κάρτας σου, και την ημερομηνία που σου χρεώθηκαν τα 1,5 ευρώ. Λένε ότι μετά από 2-3 εργάσιμες μέρες εμφανίζεται η χρέωση που σου κάνανε. Μερικές φορές χρειάζονται και παραπάνω μέρες. Και θα σου πουν τον τετραψήφιο.

στο e-banking σου

Δημοσ.

Ωραια τους εστειλα e-mail και την ξαναενεργοποιησα την καρτα.

Τωρα θα παρω τηλεφωνο στο κεντρο εξηπυρετησης της τραπεζας μου και θα τους δωσω τα προσωπικα στοιχεια μου ωστε να μου δωσουν τον 4ψηφιο κωδικο paypal? Αυτο ειναι ολο?? :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...