zoranb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Υπάρχει μετρητής που να προσασμόζεται στον ηλεκτρ. πίνακα του σπιτιού και να μετράει πόσο ρεύμα καίω ανα πάσα στιγμή?
Chrisxxx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Το ρολοι της ΔΕΗ. Το οποιο το βαζει η ΔΕΗ καπου στην εισοδο της πολυκατοικειας.
zoranb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Ναι εντάξει, αλλά ήθελα κάτι πιό άμεσο και ευκολα αναπάσα στιγμή προσβάσιμο χωρίς να χρειάζεται να βγαίνω από το σπίτι! Ίσως και κάτι με ψηφιακές ενδείξεις και όχι αναλογικές όπως του ρολογιού της ΔΕΗ.
Chrisxxx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δεν γνωριζω αν υπαρχει κατι... Τοσο πολυ ρευμα καις;
zoranb Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Όχι και πολύ αλλά θέλω να ξέρω πότε καίω το περισσότερο ώστε να μπορώ να μανατζάρω καταστάσεις άσκοπης κατανάλωσης!
sheik Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Ναι εντάξει, αλλά ήθελα κάτι πιό άμεσο και ευκολα αναπάσα στιγμή πεοσβάσιμο χωρίς να χρειάζεται να βγαίνω από το σπίτι! Ίσως και κάτι με ψηφιακές ενδείξεις και όχι αναλογικές όπως του ρολογιού της ΔΕΗ. WTF! :p:p
leftermann Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Ηλεκτρονικό δεν ξέρω αν υπάρχει, ξέρω πάντως ότι υπάρχει κάτι σαν το ρολόι της δεή, σε πιό μικρό όμως, που μετράει την κατανάλωση του ρεύματος. Ή ίσως σε βολέψει απλά αυτό
zoranb Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Ηλεκτρονικό δεν ξέρω αν υπάρχει, ξέρω πάντως ότι υπάρχει κάτι σαν το ρολόι της δεή, σε πιό μικρό όμως, που μετράει την κατανάλωση του ρεύματος. Ή ίσως σε βολέψει απλά αυτό Αυτό κάτι πάει να κάνει μόνο που αφορά μία συσκευή μόνο ε? Thanx
Dr_Michael Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Στον πίνακα με τις ασφάλειες, εντός του σπιτιού μου, έχω μετρητή κατανάλωσης αλλά και ένδειξη με ledάκι που αναβοσβήνει με συχνότητα ανάλογης της στιγμιαίας κατανάλωσης.
zoranb Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Στον πίνακα με τις ασφάλειες, εντός του σπιτιού μου, έχω μετρητή κατανάλωσης αλλά και ένδειξη με ledάκι που αναβοσβήνει με συχνότητα ανάλογης της στιγμιαίας κατανάλωσης. Πες περισσότερα, μάλλον κάτι τέτοιο ψάχνω από πού το πήρες κλπ.
iced Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Ρε σεις μην κοροιδευετε, ο ανθρωπος θελει να ξερει τι παιζει ακριβως με την καταναλωση
lefi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Ρε σεις μην κοροιδευετε, ο ανθρωπος θελει να ξερει τι παιζει ακριβως με την καταναλωση Εντάξει το topic κινήται σε σοβαρό επίπεδο. καλή επιτυχία λοιπόν.
Dr_Michael Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Πες περισσότερα, μάλλον κάτι τέτοιο ψάχνω από πού το πήρες κλπ. Δεν πήρα κάτι. Έτσι ήταν από την κατασκευή του σπιτιού. Θα ρωτήσω τον ηλεκτρολόγο και θα επανέλθω.
rodin002 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Το είχαν δείξει μια φορά στο Καλημερα Ελλάδα νομίζω, ήταν κάτι σαν πολύμετρο http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Digital_Multimeter_Aka.jpg και μέτραγε σε Amber. Η συσκευή αυτή ήταν συνδεμένη στον πίνακα
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 καλα και το πολυμετρο που κολλαει ; αντε και μετρας αμπερ, μετα τι ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.