Προς το περιεχόμενο

Πόσο ρεύμα καίω

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει μετρητής που να προσασμόζεται στον ηλεκτρ. πίνακα του σπιτιού και να μετράει πόσο ρεύμα καίω ανα πάσα στιγμή?

Δημοσ.

Ναι εντάξει, αλλά ήθελα κάτι πιό άμεσο και ευκολα αναπάσα στιγμή προσβάσιμο χωρίς να χρειάζεται να βγαίνω από το σπίτι! Ίσως και κάτι με ψηφιακές ενδείξεις και όχι αναλογικές όπως του ρολογιού της ΔΕΗ.

Δημοσ.

Όχι και πολύ αλλά θέλω να ξέρω πότε καίω το περισσότερο ώστε να μπορώ να μανατζάρω καταστάσεις άσκοπης κατανάλωσης!

Δημοσ.
Ναι εντάξει, αλλά ήθελα κάτι πιό άμεσο και ευκολα αναπάσα στιγμή πεοσβάσιμο χωρίς να χρειάζεται να βγαίνω από το σπίτι! Ίσως και κάτι με ψηφιακές ενδείξεις και όχι αναλογικές όπως του ρολογιού της ΔΕΗ.

WTF!

:P:p:p

Δημοσ.

Ηλεκτρονικό δεν ξέρω αν υπάρχει, ξέρω πάντως ότι υπάρχει κάτι σαν το ρολόι της δεή, σε πιό μικρό όμως, που μετράει την κατανάλωση του ρεύματος. Ή ίσως σε βολέψει απλά αυτό

Δημοσ.
Ηλεκτρονικό δεν ξέρω αν υπάρχει, ξέρω πάντως ότι υπάρχει κάτι σαν το ρολόι της δεή, σε πιό μικρό όμως, που μετράει την κατανάλωση του ρεύματος. Ή ίσως σε βολέψει απλά αυτό

Αυτό κάτι πάει να κάνει μόνο που αφορά μία συσκευή μόνο ε? Thanx ;)

Δημοσ.

Στον πίνακα με τις ασφάλειες, εντός του σπιτιού μου, έχω μετρητή κατανάλωσης αλλά και ένδειξη με ledάκι που αναβοσβήνει με συχνότητα ανάλογης της στιγμιαίας κατανάλωσης.

Δημοσ.
Στον πίνακα με τις ασφάλειες, εντός του σπιτιού μου, έχω μετρητή κατανάλωσης αλλά και ένδειξη με ledάκι που αναβοσβήνει με συχνότητα ανάλογης της στιγμιαίας κατανάλωσης.

Πες περισσότερα, μάλλον κάτι τέτοιο ψάχνω ;) από πού το πήρες κλπ.

Δημοσ.
Ρε σεις μην κοροιδευετε, ο ανθρωπος θελει να ξερει τι παιζει ακριβως με την καταναλωση

Εντάξει το topic κινήται σε σοβαρό επίπεδο. καλή επιτυχία λοιπόν.

Δημοσ.
Πες περισσότερα, μάλλον κάτι τέτοιο ψάχνω ;) από πού το πήρες κλπ.

Δεν πήρα κάτι. Έτσι ήταν από την κατασκευή του σπιτιού. Θα ρωτήσω τον ηλεκτρολόγο και θα επανέλθω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...