Bourdoulas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Φίλε μου η καλύτερη λύση είναι το Wubi όπως ανέφεραν πιο πάνω. Μέσα από virtualization πρόγραμμα δεν στο προτείνω μιας και οι επιδόσεις θα είναι χαμηλότερες σε σχέση με την παραπάνω λύση.
myle Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Damn το ξέχασα το πρόβλημα με τις Ati και το Linux.Ας το αφήσω καλύτερα. Εντάξει, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο τραγικό πρόβλημα. Τουλάχιστον όχι πια. I am a happy Linux user having a horse (ATI στα ελληνικά).
poscaman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Αραγε η έκδοση αφορά και εκδόσεις φορητών υπολογιστών ή περιμένουμε κάποια νεώτερη? instant kill
DJ_WOODY Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Φίλε μου η καλύτερη λύση είναι το Wubi όπως ανέφεραν πιο πάνω. Μέσα από virtualization πρόγραμμα δεν στο προτείνω μιας και οι επιδόσεις θα είναι χαμηλότερες σε σχέση με την παραπάνω λύση. Δεν λεω οχι σε αυτο που λες αλλα δεν θα μπει στην διαδικασια αν θελει παλι xp να κανει φορματ.εγω παντως το τρεχω και δεν εχω κανενα προβλημα.
innerwisp Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δεν λεω οχι σε αυτο που λες αλλα δεν θα μπει στην διαδικασια αν θελει παλι xp να κανει φορματ.εγω παντως το τρεχω και δεν εχω κανενα προβλημα. Δε κάνεις format μετά. Όλη η εγκατάσταση γίνεται σε ένα αρχείο των Windows, το οποίο το Linux "μπερδεύεται" και το βλέπει σαν partition. Απλά uninstall το κάνεις αν θες να το βγάλεις, όπως θα έκανες π.χ. το winamp. Εντάξει, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο τραγικό πρόβλημα. Τουλάχιστον όχι πια. I am a happy Linux user having a horse (ATI στα ελληνικά). Με το compiz έχει πρόβλημα η ΑΤΙ μόνο πλέον, και μόνο στο video-playback. Χωρίς το compiz παίζουν κανονικά τα video. Εσύ βλέπεις κανονικά video, με το compiz ενεργοποιημένο;
chek2fire Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Βάλτε και μια φώτο στο πρώτο post με την είδηση να κάνουμε και σύγκριση με το πιο κάτω των windows 7
poscaman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 η δευτερη φωτο με το kde4 ειναι μαμισια η πειραγμανη η desktop?
chek2fire Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Eίναι μαμίσια και αυτό που θα δεις αμέσως μετά την εγκατάσταση
poscaman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 θα συμφωνησω τοτε με τα παιδια που υποστηριζουν kde.πιστευω οτι το gnome το αδικησαν ομως. τεσπα
DIMITRISG Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Βάλτε και μια φώτο στο πρώτο post με την είδηση να κάνουμε και σύγκριση με το πιο κάτω των windows 7 Τι συγκριση να γινει με τα 7 δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα και οταν βγουν θα ειναι ηδη πίσω !
DIMITRISG Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 κατσε να τα παρει στο κρανιο ο Torvalds και θα ψαχνονται στην redmond -----Προστέθηκε 1/11/2008 στις 05 : 55 : 42----- και οταν θα βγει το 7, το kde4 θα ειναι ηδη ωριμο και με τα περισσοτερα bugs διορθωμενα
afentiko7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Πόση ώρα κάνει να εκκινήσει σε σχέση με την 7.04? Και πάλι έρχεται με όλο το bloatware μαζεμένο? Κάτι serpentines θυμάμαι είχε. Ρε φιλάρα νοτιοαφρικανέ δε γράφω cd μουσικής τι μου βάζεις άχρηστα πράγματα?
nikos_gr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Πόση ώρα κάνει να εκκινήσει σε σχέση με την 7.04? Και πάλι έρχεται με όλο το bloatware μαζεμένο? Κάτι serpentines θυμάμαι είχε. Ρε φιλάρα νοτιοαφρικανέ δε γράφω cd μουσικής τι μου βάζεις άχρηστα πράγματα? Στείλε ένα email διαμαρτυρίας να σου στείλουν refund
DIMITRISG Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 βρε παιδια τι σχεση εχουν τα προγραμματα , οσα και να χει αφου δεν εχει registry να φορτωνουν στην εκκινηση η ανιχνευση υλικου καθυστερει και τωρα απο διανομη σε διανομη το βελτιστοποιουνε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα