grnet Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 H Canonical ανακοίνωσε την επικείμενη διάθεση του Ubuntu 8.10 Desktop ® Edition για δωρεάν download από σήμερα Νέα Χαρακτηριστικά - 3G Υποστήριξη - εγκατάσταση από USB drive - Guest Sessions - BBC Περιεχόμενο - Gnome Desktop 2,24 Περιβάλλον Πηγή: Ubuntu.com Download: Ubuntu 8.10
Robertox25 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 μαλιστα!!! σημερα κιολας την κατεβασα.... ψαχνω αφορμη να απαλλαγω απο την microsoft.....
random Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) ή ...ο καλύτερος τρόπος να ξεφύγετε απο τη Σκύλα : φτιάξτε τα με τη Χάρυβδη! Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2008 από random
gnsX Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Για το wallpaper, μια τέτοια καλλιτεχνική δημιουργία θέλει το ® της
pheron Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Εξαιρετικό, ακόμα μια φορά. Είναι η τέταρτη έκδοση Ubuntu που εγκαθιστώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, κυρίως από την πρόοδο του ανοικτού λογισμικού γενικότερα. Μακάρι να καταφέρει να απελευθερώσει κι άλλους χρήστες από την MS. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2008 από pheron
freeworld Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Μπράβο, ελπίζω να έχω λιγότερα πρόβλήματα χρήσης από τις προηγούμενες εγκαταστάσεις. Μήπως μπορεί να γράψει κάποιος τι διαφέρει το αρχείο Ubuntu-dvd από την απλή έκδοση; Ευχαριστώ
De@th L0rd Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Έχω 2 δίσκους. 1 Ολόκληρο partition o ένας τον οποίο χρησιμοποιώ για αποθήκευση download.Ό άλλος είναι χωρισμένος σε ένα που έχω το λειτουργικό (win xp sp3) και σε ένα άλλο που έχω εφαρμογές και παιχνίδια.Γίνεται να κάνω εγκατάσταση το ubuntu χωρίς να επιρρεάσω στο παραμικρό τα αρχεία που βρίσκονται συνολικά στους δίσκους μου;
lef50 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Έχω 2 δίσκους. 1 Ολόκληρο partition o ένας τον οποίο χρησιμοποιώ για αποθήκευση download.Ό άλλος είναι χωρισμένος σε ένα που έχω το λειτουργικό (win xp sp3) και σε ένα άλλο που έχω εφαρμογές και παιχνίδια.Γίνεται να κάνω εγκατάσταση το ubuntu χωρίς να επιρρεάσω στο παραμικρό τα αρχεία που βρίσκονται συνολικά στους δίσκους μου; Αμεσα δεν μπορω να σου απαντησω αλλα> Mπορεις μεσα απο τα xp με wubi http://www.wubi-installer.org/ δεν συνισταται για μονιμη χρηση (εγω τοχα για 3-4 μηνες) υπαρχει και προγραμα που σε γυριζει σε καθαρη εγκατασταση για δημιουργια κατατμησεων λεει εδω http://ubuntu.opengr.net/viewtopic.php?f=9&t=766 .
freeworld Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Έχω 2 δίσκους. 1 Ολόκληρο partition o ένας τον οποίο χρησιμοποιώ για αποθήκευση download.Ό άλλος είναι χωρισμένος σε ένα που έχω το λειτουργικό (win xp sp3) και σε ένα άλλο που έχω εφαρμογές και παιχνίδια.Γίνεται να κάνω εγκατάσταση το ubuntu χωρίς να επιρρεάσω στο παραμικρό τα αρχεία που βρίσκονται συνολικά στους δίσκους μου; Μια πρώτη λύση που μου έρχεται είναι η εξής: Να χωρίσεις τον 2ο σκληρό σε δύο partition και αφού βγάλεις προσωρινά από το σύστημα τον 1ο που έχεις το software, κάνεις εγκατάσταση το ubuntu και ύστερα όταν θα θες να μπεις στο ubuntu στο ξεκίνημα του Η/Υ θα επιλέγεις να κάνεις boot από τον 2ο δίσκο.
21century Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Αραγε η έκδοση αφορά και εκδόσεις φορητών υπολογιστών ή περιμένουμε κάποια νεώτερη?
innerwisp Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Εγώ έκανα την εγκατάσταση από το Wubi ( installer μεσα από τα Windows), σε εξωτερικό σκληρό usb 2.0, γιατί ο σκληρός του laptop είναι full. Παραδόξως μου φαίνεται να φορτώνει και να λειτουργεί πολύ γρήγορα. Και παρόλο που έχω ATI το compiz fusion δουλευει σχεδόν άψογα, αν εξαιρέσει κανείς το video playback, για το οποίο ευθυνεται η ATI. Να σημειώσω ότι από Linux έχω μεσάνυχτα. Μη μασάτε. Δοκιμάστε το με το Wubi και αν δεν το γουστάρετε κάντε το απλά uninstall από το Add/Remove Programs των Windows
De@th L0rd Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Damn το ξέχασα το πρόβλημα με τις Ati και το Linux.Ας το αφήσω καλύτερα.
DJ_WOODY Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Έχω 2 δίσκους. 1 Ολόκληρο partition o ένας τον οποίο χρησιμοποιώ για αποθήκευση download.Ό άλλος είναι χωρισμένος σε ένα που έχω το λειτουργικό (win xp sp3) και σε ένα άλλο που έχω εφαρμογές και παιχνίδια.Γίνεται να κάνω εγκατάσταση το ubuntu χωρίς να επιρρεάσω στο παραμικρό τα αρχεία που βρίσκονται συνολικά στους δίσκους μου; μια λυση στο προβλημα σου και δοκιμασμενη ειναι το vitrual box η virtual pc θα τα βρεις σιγουρα στο http://www.filehippo.com .Δες το δεν εχεις να χασεις τπτ ευκολη εγκατασταση και ευκολη απεγκατασταση.ειναι μια λυση απο το να κανεις φορματ και να προσπαθεις αδικα.εγκαθιστας το προγραμμα μεσα στα windows και το τρεχεις μεσα στα windows.πιστευω να σε βοηθησα με την σειρα μου. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2008 από DJ_WOODY
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα