PaokToTheBone Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Οπως αναφερεται στον τιτλο αλλαζω σπιτι και πλεον το κουτι μου (coolermaster stacker)δεν ειναι ωραιο να μπει στο επιπλο...Ειναι πολυ μεγαλο για να μπει στο σαλονι...Εκει 8α βαλω την 32αρα πλεον (μιας και 8α χω δικο μου σαλονι πλεον) και στο επιπλο δν χωραει...Πρεπει να κανω παραγγελια επιπλο και 8α ειναι ασχημο να χωρεσω ολο αυτο το πραμμα εκει μεσα...Τα "σω8ηκα" απο το pc μου ειναι τα ακολου8α... Μοbo ASUS P5N-D GPU 2 x 8800gts512 (SLI) PSU 600 watt Zalman CPU E8400 Geil Evo 1 4gb Ram 1 HDD Sata 500 giga Δεν 8υμαμαι κα8ολου...Μαρκα... Και ενα Plextor DVD RW... Ειναι καλη ιδεα να σκεφτομαι να κανω κανενα HTPC για την 32αρα?και να αφησω αυτο ως εχει σε μια 22αρα 2232 syncmaster? Αλλα σε αυτην την tv 8ελω να παιζω pro και devil may cry οποτε ενα απλο HTPC δν 8α μ κανει.. Τις ιδεες σας
Tenshi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Αν κατάλαβα καλά ψάχνεις για κάτι που δέν είναι "φανταχτερό" για να δέσει με το σαλόνι. Προσωπικά θα μου άρεσε ένα Antec P180 γι'αυτή τη δουλειά.Νομίζω πώς είναι ένα κουτάκι ωραίο και χαμηλών τόνων.Το θέμα είναι οτι έχεις SLI και σε mini θα είναι λίγο στριμωγμένα τα πράγματα.
PaokToTheBone Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Ωραιο ειναι κατι τετοιο ψαχνω αλλα το sli ειναι που με προβληματιζει...Σκεφτομαι να κανω και HTPC για το σαλονι αλλα το κακο ειναι οτι 8ελω να παιζω και games στην 32αρα...Οποτε να μην πειραξω το Stacker με το sli αν και 8α ναι τζαμπα σε μια 22αρα syncmaster ...Αδιεξοδο...Αν υπαρχει οποιαδηποτε ιδεα ΔΕΚΤΗ :cool: Α οχι για να δεσει με το σαλονι τοσο πολυ οσο να ειναι οπως λες οχι φανταχτερο αρα κομψο (σε διαστασεις) ωστε να μπορω να το συνδιασω με κανενα επιπλο...Το cooler master ειναι σαν γαιδουρι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.