gnsX Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Προσπαθώ να εγκαταστήσω τα vmware tools στο ubuntu 8.10 αλλά δεν,με τίποτα όμως.Πείτε μου λιγάκι τι κάνω λάθος. Στις οδηγίες λέει: 3. As root (su -), mount the VMware Tools virtual CD-ROM image, change to a working directory (for example, /tmp), uncompress the installer, then unmount the CD-ROM image. Note: Some Linux distributions automatically mount CD-ROMs. If your distribution uses automounting, do not use the mount and umount commands below. You still must untar the VMware Tools installer to /tmp. Some Linux distributions use different device names or organize the /dev directory differently. If your CD-ROM drive is not /dev/cdrom or if the mount point for a CD-ROM is not /mnt/cdrom, you must modify the following commands to reflect the conventions used by your distribution. mount /dev/cdrom /mnt/cdrom cd /tmp Note: If you have a previous installation, delete the previous vmware-distrib directory before installing. The default location of this directory is /tmp/vmware-tools-distrib. 4. Untar the VMware Tools tar file: tar zxf /mnt/cdrom/VMwareTools-5.0.0-<xxxx>.tar.gz umount /dev/cdrom Where <xxxx> is the build/revision number of the VMware Workstation release. Note: If you attempt to install a tar installation over an rpm installation — or the reverse — the installer detects the previous installation and must convert the installer database format before continuing. Ως το 4 τα κάνω με το GUI και όχι με terminal(στο terminal πάλι μου βγάζει σφάλμα),μετά λέει: 5. Run the .tar VMware Tools installer: cd vmware-tools-distrib ./vmware-install.pl Και παίρνω τον πούλο Τι κάνω λάθος;Και όλη την έγραψα,κι απο δω κι απο κει,έχω γράψει ότι μου κατέβει αλλά τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Αν έχουν αποσυμπιεστεί σωστά τα περιεχόμενα του tar.gz στον κατάλογο /tmp/vmware-tools-distrib, αρκεί να δώσεις τις δύο παρακάτω εντολές σε ένα τερματικό: >cd /tmp/vmware-tools-distrib >sudo sh ./vmware-install.pl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Πάλι τίποτα,δεν μπορώ να μπω με τίποτα στον φάκελο vmware-tools-distrib απο κονσόλα. Αν αντιγράψω τα αρχεία στον tmp ή οπουδήποτε αλλού η εντολή sudo sh ./vmware-install.pl δεν τρέχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 το αρχείο που αποσυμπίεσες δημιουργησε ενα φακελο. Δεν μπορεις να μπεις σε αυτον τον φάκελο; παρτα ενα ενα και κανε paste εδω ωστε να ξενδιαλυνθει η υποθεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Πάλι τίποτα,δεν μπορώ να μπω με τίποτα στον φάκελο vmware-tools-distrib απο κονσόλα. Τί εννοείς «δε μπορώ να μπω»; Βγάζει μήνυμα λάθους η εντολή cd; Μήπως δεν υπάρχει ο κατάλογος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Ο κατάλογος υπάρχει,η cd όμως μου λέει not found. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δώσε στο τερματικό: >ls -l /tmp και κάνε paste εδώ το αποτέλεσμα (μέσα σε > tags) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια,τελικά τα κατάφερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.