kostasR1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 http://www.mwg.com/zinc-ii.aspx Τα specs... Καινούργιο στο κουτί του, η τιμή είναι 200 λίρες. Αξίζει για αγορά??
Vasilisxd Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 το μειονεκτημα της συσκευης ειναι οτι δεν διαθετει καποιο custom interface για τα windows παρα εχει το κλασικο μενου των windows 6.1 Αυτο σημαινει πως το μενου του ειναι απλα windows παραθυρα με καποια σχετικη δυσκολια στον χερισμο της συσκευης. Απο την αλλη, 200£ ειναι 255? αρκετα φθηνα για μια windows συσκευη με 3g
ApSiMan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 το μειονεκτημα της συσκευης ειναι οτι δεν διαθετει καποιο custom interface για τα windows παρα εχει το κλασικο μενου των windows 6.1Αυτο σημαινει πως το μενου του ειναι απλα windows παραθυρα με καποια σχετικη δυσκολια στον χερισμο της συσκευης. Απο την αλλη, 200£ ειναι 255? αρκετα φθηνα για μια windows συσκευη με 3g Αυτό διορθώνεται πολύ εύκολα βάζοντας κάποιο άλλο πρόγραμμα (spb shell/battery status/touchflo etc etc) Τα wm κινητά (καλώς ή κακώς) είναι απείρως παραμετροποιήσιμα.....όρεξη κ κουράγιο να έχεις να ψάξεις.... Edit: Vasilisxd που το βρήκες φίλε μου 255e μόνο????? στο skroutz μου το βγάζει 680ε.......... Edit 2 : σώπα το βρήκα κ εγώ στο αγγλικό expansys τόσο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.