S.M.Greek Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Γειά σας! Έχω το resident evil 1 και 2. Το πρόβλημα μου είναι οτι όταν τα τρέχω σε full screen η ανάλυση είναι εξαιρετικά χάλια. Με το F8 μικραίνει η οθόνη και γίνεται καλύτερη η ανάλυση αλλα δεν βλέπω τίποτα. Το θέμα είναι οτι κάποτε το είχα κάνει να παίζει σε full screen με καλή ανάλυση (κάτι apo ta options είχα κάνει αλλα δεν θυμάμαι τι...αν και προσπάθησα δεν μπόρεσα να το βρω...). Καμιά ιδέα??
phanispal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Είχα δοκιμάσει κι εγώ μια φορά να παίξω το 2 στο pc κι είχα απογοητετυτεί. Δε νομίζω οτι μπορείς να διορθώσεις κάτι πάντως. Θα σου έλεγα να τα παίξεις στο Playstation (αν δεν τα έχεις εσύ, όλο και κάποιος θα τα έχει), αλλιώς παίξε το 4.
S.M.Greek Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Μα το θέμα είναι οτι το έχω κάνει και δεν θυμάμαι πως. Αν δεν το είχα κάνει και έλεγα οκ δεν δουλεύει με καλή ανάλυση θα το παρατούσα αλλα το εχω κάνει...καταλάθος το είχα κάνει...
phanispal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Θυμάμαι οτι το είχα ψάξει κι εγώ αλλά δεν είχα βρει τίποτα... Αν το βρεις πάντως, με ενδιαφέρει κι εμένα καθώς έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που το έπαιξα για τελευταία φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.