k.tnb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Γεια! Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ (αν γίνεται) να κατεβάσω κάποιο αρχείο μέσα από κώδικα ASP εάν γνωρίζω το URL του αρχείου; Και ένα τελευταίο, προσπαθώ να χρησιμοποιήσω τις μεθόδους ενός dll αρχείου μέσα από κώδικα ASP αλλά δε πετυχαίνει. Για την καταχώρηση του dll έχω δοκιμάσει τα εξής: 1) Το έχω αποθηκεύσει στον κατάλογο System32 των Windows και έπειτα τα γνωστά στην ASP σελίδα obj = Server.CreateObject("myDll.myClass") obj.myMethod() κτλ.. 2) Και δοκίμασα να το καταχωρίσω με την εφαρμογή regsvr32 από γραμμή εντολών αλλά αποτυγχάνει εμφανίζοντας το μήνυμα: "myDll.dll was loaded, but the DllRegisterServer entry point was not found. This file cannot be registered." Λίγη βοήθεια ή κάποια υπόδειξη;; Ευχαριστώ πολύ!!
k.tnb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Ναι έχεις δίκιο, δεν είπα τίποτα για το dll. Δεν είναι αυτό που ανέφερες, είναι ένα δικό μου, το έχω γράψει σε Visual C#. Έχω μέσα μερικές μεθόδους για διαχείριση αρχείων. Δεν έχω πρόβλημα όταν το χρησιμοποιώ μέσα από το Visual Studio (Add reference κτλ) αλλά δοκιμάζοντας να το χρησιμοποιήσω με κλασικές σελίδες ASP, τα βρήκα λίγο σκούρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.