Προς το περιεχόμενο

Ασυρματο

kostandinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,θελω ν'αγορασω ενα ασυρματο τηλεφωνο,οχι ακριβο,αλλα να μπορει να υπαρχει και σ'αλλο δωματιο,χωρις πριζα,και ενα αλλο το ιδιο ασυρματο,δηλαδη να αγορασω,μια συσκευη με τη βαση της,και μια συσκευη,σκετη χωρις βαση,αλλα να μπορω να τη χρησιμοποιησω,σαν κανονικη συσκευη.

Ξερετε μαρκα, τυπο,καταστημα, να μου υποδειξετε ?

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλά duo πακέτα απο πολλές εταιρείες...λίγο ψάξιμο θα βοηθήσει!....

Πρακτικά όμως, μπορείς να πάρεις όποιοδήποτε μοντέλο σου αρέσει με τη βάση του, και να ζητήσεις και να σου φέρουν και ένα ακόμη handset (ακόμη και διαφορετικού τύπου, αρκεί να είναι συμβατό με τη βάση!).....κάνεις μετά register το headset στη βάση και όλα καλά κι ωραία! :)

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.004128

Καλό το έχω στη κατοχή μου. Δεν θα το πρότεινα για ηλικιωμένους, έχει μικρή και όχι πολύ φωτεινή οθόνη, ούτε φωτιζόμενα πλήκτρα.

Δεν επιτρέπει να ακούει το ένα ακουστικό το άλλο, και αν το ρυθμίσεις για το αντίθετο ακούς χαρακτηριστικό ήχο όταν κάποιος ανοίξει το άλλο ακουστικό.

Έχει την τεχνολογία eco dect η οποία όπως λέει εξοικονομεί ενέργεια αλλά και περιορίζει την εκπεμπόμενη ακτινοβολία, σύμφωνα με τις ανάγκες της συσκευής.

Η μπαταρία του κρατά πάααααααααρα πολύ. Αλλά θέλει 7,5h φόρτιση.

Αυτά για το συγκεκριμένο τηλέφωνο.

Δημοσ.

Εγω εχω δυο ολοϊδια Panasonic των 40 ευρω το καθενα και το δευτερο λειτουργει χωρις συνδεση σε τηλεφωνικη πριζα κανονικα με πληρη λειτουργια .

Η Panasonic αν και τα ασυρματα της το υποστηριζουν δεν δινει χωριστα ακουστικα.

Δημοσ.
Εγω εχω δυο ολοϊδια Panasonic των 40 ευρω το καθενα και το δευτερο λειτουργει χωρις συνδεση σε τηλεφωνικη πριζα κανονικα με πληρη λειτουργια .

Η Panasonic αν και τα ασυρματα της το υποστηριζουν δεν δινει χωριστα ακουστικα.

Πικραμένος από την προηγούμενη ιστορία ε?

Πάντως θυμάμαι το Post σου κ μου είχε κάνει τεράστια εντύπωση το ότι δεν δίνει ξεχωριστά ακουστικά.....Τι να πεις....

Κ για ontopic πήγαινε μια βόλτα από κάνα μαγαζί να τα δείς κιόλας, να τα πιάσεις να δεις ποιο σε βολεύει περισσότερο.

Βρήκα προχτές στα 40ε κάτι Phillips καταπληκτικά!Κ είχε κ κάποια με 2 ακουστικά...

Για την ιστορία: έχω κάνει το ίδιο με ασύρματα Siemens-Phillips

Δημοσ.

Οι περισσότερες εταιρίες δεν δίνουν ξεχωριστά ακουστικά αφού το κόστος τους είναι σχεδόν το ίδιο με τα αυτόνομα (με τη βάση τους). Έτσι σου προτείνουν να αγοράσεις το ίδιο ξανά μοντέλο ή συμβατό, και να το δηλώσεις στη βάση που χρησιμοποιείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...