badboy2 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 γιατι δεν μου κανει η καρτα γραφικων o overclocking μου με τους καινουργιους οδηγους δηλ παω να ανεβασω τα ρολογια και μου τα επαναφερει σε default ενω με τους παλιους γινοταν κανονικα το overclocking (geforce 8400gs σε HP laptop)με το riva tuner 2.11 thank's Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eredhion Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Μια ερωτηση ρε φιλε (john) και ξαναsorry για το offtopic... τι καταλαβες με το o/c σε 1ον laptop και 2ον 8400? Με κινδυνο να το καψεις....ημαρτον:eek: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Παντως καλό θα είναι να έβαζες άλλον τίτλο. Νομιζα οτι μιλας για μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Και ο τίτλος off και το θέμα off Άκου overclock σε 8400m gs... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eredhion Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 φιλε john rambo ..μην τους ακους....δεν ξερουν τι λενε gogo και o/c και ποσταρε μας 3dmark 2006 να τους δειξεις τι αξιζεις:eek: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Όταν μετά θα κλαίγεστε (κάηκε το ένα, κάηκε το άλλο )... Δεν ξέρω αλλά η ταπεινές μου γνώσεις λένε Laptop + O/C = Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Καλά να το κάψει δεν γίνεται, (μη λέμε και ότι να'ναι),πρέπει να προσπαθήσει πολύ. Από εκεί και πέρα, κάνοντας overclock στην συγκεκριμένη κάρτα, το μόνο που θα καταφέρει είναι να μειώσει την διάρκεια της μπαταρίας του laptop... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Με κάτι laptopάκια που 90αρίζουν εγώ δεν θα ήμουν και τόσο απόλυτος ( έχω δει Acer με καμένη GPU λόγω υψηλής θεμοκρασίας CPU... wow; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Με κάτι laptopάκια που 90αρίζουν εγώ δεν θα ήμουν και τόσο απόλυτος ( έχω δει Acer με καμένη GPU λόγω υψηλής θεμοκρασίας CPU... wow; ) No wow. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να "καεί" ένα laptop./ To να υπερχρονίσεις την κάρτα γραφικών, μάλλον δεν είναι καν στην λίστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 clock'it till it burns Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Clock it like you stole it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.