Προς το περιεχόμενο

cosmote internet on the go: Παράλογη χρέωση.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω συνδρομή cosmote internet on the go, 5GB με πάγιο περίπου 30 ευρώ το μήνα.

Τον Σεπτέμβριο διαφήμιζε προσφορά ότι είναι απεριόριστο.

Στον τρέχον λογαριασμό, από 6/9 έως 5/10, μου χρέωσε ΟΛΑ τα δεδομένα του Οκτωβρίου, και πλήρωσα 89ΕΥΡΩ!!!!

Δηλαδή από 1/10 έως 5/10, μου χρέωσε ότι κατέβασα.

Έχει συμβεί και σε άλλους;

Κανονικά δεν θα έπρεπε να μου δικαιολογήσει για 5 μέρες αναλογικά 853MB τουλάχιστον (5GB/30=170ΜΒ ανά ημέρα) από τον Οκτώβρη; Χώρια που δεν αναφαίρεται πουθενά ότι πάνω από τα 30GB (που περίπου κατέβασα τον Σεπτέμβριο, από τις 1 έως τις 15) γίνεται χρέωση,και στο συμβόλαιο που έχω δεν αναφέρει τίποτα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο συμβόλαιο δεν αναφέρει ότι έχω υποχρέωση να πληρώσω αυτά που μου χρεώσαν.

Για την ακρίβεια ακόμα και για το απεριόριστο, αναφέρει ότι ο παροχός δικαιούται να σταματήσει την παροχή της υπηρεσίας, αλλά δεν αναφέρει επιπλέον χρέωση.

Δημοσ.

φιλε μου το ιδιο συνεβει και σε μενα αλλα εγω με το που τελειωσε η δωρεάν περιοδος πηρα στο 1212 και ζητησα διευκρίνιση για το θεμα. η υπαλληλος μου είχε πει ότι θα έχω αναλογικά όπως είπες και εσυ δικαίωμα χρήσης. Μου ήρθε ο λογαριασμος 90ε. Ξαναπήρα τηλ και τους είπα να τσεκάρουν τι μου είπε η υπάλληλος και με διαβεβαίωσαν ότι είχα δίκαιο και να στείλω ένα αίτημα για διόρθωση του λογαριασμού. περιμένω αυτές τισσ μερες τον καινουργιο για να δω. εν το μεταξύ είδα ότι στο σαιτ τις κοσμοτε στις συνηθεις ερωτήσεις ανέβασαν τώρα ένα διευκρινιστικό και καλά για τις χρεώσεις. εγώ λέω ότι είναι ξεκάθαρα παραπλάνηση. έχω σκοπό να φτάσω σε καταγγελία και προτίνω το ίδιοπ σε όλους. να μας τα τρωει τζαμπα ο οτε δεν λεει ρε μαγκες. κυνηγησε τους μονο έτσι καταλαβαίνοθν πως να σεβονται τους πελάτες.:shock:

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε μου,

Το ιδιο πανω κατω θεμα ειχα ειχα κ εγω...

ειχα κανει συνδεση απο 1/7/08 κ μετα την ληξης της προσφορας ζητησα μεταβαση στο φοιτητικο-5gb/25ε. Στελνω την αιτηση, ολα οκ, κανω χρηση των υπηρεσιων σαν να εχω το οριο κ περιμενω τον λογαριασμο. Ερχεται, κ βλεπω χρεωση 75ε! Ειχα παραμεινει στο απεριοριστο, κ μεσα ηταν κ προκαταβαλλομενα παγια λεει! Παιρνω τηλ κ αρχιζω να ρωταω τι εγινε κ γιατι. Η κοπελα, πολυ ευγενικη, μου λεει οτι ξερετε, μεταβαση στο φοιτητικο μετα την εναρξη της συνδεσης δεν γινεται κ οτι επρεπε να ειχα ζητησει μεταβαση στο κανονικο 5gb (29,5ε παγιο, 5 παραπανω). Τους λεω οτι προφανως δεν το ηξερα, για να εχω στειλει ηδη την αιτηση απο καταστημα τους, κ οτι αρνουμαι να τα πληρωσω, παρα μονο αν δεχτουν να τους εξοφλησω-επιστρεψω τον εξοπλισμο-ληξουν την συμβαση.

Στελνω λοιπον φαξ στο τμημα αμφισβητησης με τα παραπανω κ περιμενω...

Τεσπα, τεταρτη-πεμπτη με παιρνουν τηλ, μου λενε οτι θα ισχυσει αναδρομικη χρεωση για τον προηγουμενο μηνα με το νεο παγιο, κ οτι λυπουνται για την ταλαιπωρια κλπ κλπ. Βρηκα ακρη δηλαδη, εστω κ εκ των υστερων.

Σε συμβουλευω να κανεις το ιδιο, κ να θυμασαι οτι κ ο αγιος φοβερα θελει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...