lef50 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 ισα ρε Gates:p:mrgreen: Τι ισα και αναποδα ρε αλογομυγα σε τσιμπησε στα καλα καθουμενα?
gnsX Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Thanks για την εξήγηση. Υπερβολή και παράλληλα ξεφτίλα να κάνεις κάτι τέτοιο,αλλά απ' την άλλη δεν μπορούσε κάποιος να γράψει Debian,Fedora,Ubuntu ή L I N U X,με κενά ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο; Γράψε LINUX με ελληνικό Ι ή με ! L!NUX Να μαντέψω ότι ούτε Apple μπορούσες να γράψεις;
timekeeper Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Thanks για την εξήγηση.Υπερβολή και παράλληλα ξεφτίλα να κάνεις κάτι τέτοιο,αλλά απ' την άλλη δεν μπορούσε κάποιος να γράψει Debian,Fedora,Ubuntu ή L I N U X,με κενά ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο; Γράψε LINUX με ελληνικό Ι ή με ! L!NUX Να μαντέψω ότι ούτε Apple μπορούσες να γράψεις; Δεν ασχολήθηκα φίλε μου. Έτσι κι αλλιώς, όλα είναι ξεπουλημένα. Μπορεί να μην είχα γράψει και τίποτα. Έχω χρόνια να μπω... Υποχρεώσεις...
y=αx+β Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Καλό ακούγεται αυτό που είπαν για καθεστώτα όπως η Κίνα αλλά μήπως λέγοντας "λιγότερη κρατική παρέμβαση" εννοούν ότι θα βγάλουν εντελώς τα κράτη από τη μέση για να μείνουν μόνοι τους; Κάτι ετοιμάζουν πάντως. Ας έχουμε το νου μας.
teo64x Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Ναι, 3 τεράστιες επιχειρήσεις μαζεύτηκαν και πήραν από κοινού πρωτοβουλία για το καλό της ανθρωπότητας. Μα πού έβαλα τον επιταχυντή ποζιτρονίων μου;
million_voices Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Τι ισα και αναποδα ρε αλογομυγα σε τσιμπησε στα καλα καθουμενα? πειραγμα ηταν ξεκολα αν και καταλαβαινω οτι το Gates ηταν too much:-D
lef50 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 πειραγμα ηταν ξεκολα Με αρκετο ρισκο να φαμε κανα ban:-) ΟΚ παντως αφου ηταν ολα πλακα
saavedra29 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Καλό ακούγεται αυτό που είπαν για καθεστώτα όπως η Κίνα αλλά μήπως λέγοντας "λιγότερη κρατική παρέμβαση" εννοούν ότι θα βγάλουν εντελώς τα κράτη από τη μέση για να μείνουν μόνοι τους; Κάτι ετοιμάζουν πάντως. Ας έχουμε το νου μας. Δε νομίζω ότι θέλουν να μείνουν μόνοι τους,όλοι οι μεγάλοι συνεργάζονται μεταξύ τους γιατί ξέρουν ότι αυτό και μόνο τους συμφέρει.Οτιδήποτε προβάλετε από τα ΜΜΕ είναι εικονικό και καλά σερβιρισμένο!Μην παρασυρόμαστε και ας δούμε τα πράγματα απλά και ορθολογικά.Πίσω απ'όλα κρύβεται το χρήμα και με βάση αυτό και μόνο μπορεί να καταλάβει κάποιος τι μπορεί ίσως να παίζεται.Ίσως να κάνω λάθος αλλά το δικό σου σενάριο μου φαίνεται λίγο μακρινό για τα σημερινά δεδομένα.
michael92 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Λιγότερη λογοκρισία, λιγότερη δύναμη κυβερνήσεων, περισσότερη πολυεθνικών χμμ...
y=αx+β Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δε νομίζω ότι θέλουν να μείνουν μόνοι τους,όλοι οι μεγάλοι συνεργάζονται μεταξύ τους γιατί ξέρουν ότι αυτό και μόνο τους συμφέρει.Οτιδήποτε προβάλετε από τα ΜΜΕ είναι εικονικό και καλά σερβιρισμένο!Μην παρασυρόμαστε και ας δούμε τα πράγματα απλά και ορθολογικά.Πίσω απ'όλα κρύβεται το χρήμα και με βάση αυτό και μόνο μπορεί να καταλάβει κάποιος τι μπορεί ίσως να παίζεται.Ίσως να κάνω λάθος αλλά το δικό σου σενάριο μου φαίνεται λίγο μακρινό για τα σημερινά δεδομένα. Γιατί; λέμε κάτι διαφορετικό; Θέλουν οι εταιρίες να μείνουν μόνες τους χωρίς τα κράτη.
teo64x Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Μπα, δε θέλουν. Τα κράτη εξυπηρετούν τις εταιρείες.
pak40 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Ναι..., πως..., βέβαια..., ειδικά η μικρο-σοφτ πάντα εργάζεται για τη πρόοδο της ανθρωπότητας..., άσχετα αν τη πήγε πολλά χρόνια πίσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα