Physics_Rulez Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δε με βοηθάς. Θέλω να γινει η εγκατάσταση μέσω windows εύκολα, και να μου εμφανίζει να επιλέγω λειτουργικό κατά το boot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αbominable Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά και εγώ έχω intel x3100 g.c. Και γενικότερα μου δουλεύει καλά αλλά όταν πάω να δώ καμία ταινία ή youtube σε fullscreen μου κολάει (ελάχιστα) κάθε κάμποσα δευτερόλεπτα... Το έχω ψάξει και εγώ αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω βρεί κάποια λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δε με βοηθάς. Θέλω να γινει η εγκατάσταση μέσω windows εύκολα, και να μου εμφανίζει να επιλέγω λειτουργικό κατά το boot. Μια χαρά σε βοηθάει. goodbye-microsoft.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μια χαρά σε βοηθάει.goodbye-microsoft.com whoops sorry Το δοκιμάζω λοιπόν! -----Προστέθηκε 5/12/2008 στις 09 : 32 : 20----- Ρε παιδιά, εδώ έχει bugs ο installer τι να λέμε τώρα... Επιλέγω την κάρτα δικτύου μου και με ξαναγυρνάει ένα βήμα πίσω. Με ρωτάει εαν θέλω να χρησιμοποιήσω τη θύρα firewire σαν ethernet, επιλέγω οχι και με ξαναβγάζει να επιλέξω την κάρτα δικτύου μου. Επιλέγω πάλι Intel Pro Gigabit ethernet και πάλι απ την αρχή goodbye-linux.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μην επιλέγεις κάποια κάρτα άστο να τα κάνει μόνο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Μην επιλέγεις κάποια κάρτα άστο να τα κάνει μόνο του. Πάλι τα ίδια. Δεν επιλέγω κάρτα και βρίσκομαι συνέχεια μέσα σ'αυτή τη λούπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Παράξενο γιατί ποτέ δεν μου έχει ζητηθεί κάτι ανάλογo. Υπάρχει κάποια επιλογή για να προσπεράσεις αυτό το βήμα? Αν θυμάμαι καλά νομίζω ότι γίνετε κάτι τέτοιο. -----Προστέθηκε 6/12/2008 στις 12 : 41 : 46----- Πιο πολύ σαν ανέκδοτο είναι το παρακάτω. Σε ένα blog στο ubuntu planet κάποις γράφει για την νέα έκδοση του ubuntu muslim της πειραγμένης έκδοσης του ubuntu δλδ που απευθύνετε στους μουσουλμάνους. Δείτε εδώ μια από της απαντήσεις που γράφτηκε στο blog του I'm curious, If an Ubuntu Muslim edition locates an Ubuntu Jewish Edition online does it try to attack it? http://rafiiik.blogspot.com/2008/12/eid-ul-adha.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Εντυπωσιακή η διοργάνωση για το release party της Γαλλίας. 4000 άτομα επισκέφτηκαν την εκδήλωση. Μπορείτε να δείτε εδώ φώτο http://blog.didrocks.fr/index.php/post/Ubuntu-Party-Paris:-more-than-4-000-visitors! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 O mark shuttleworth ζητάει να του στείλουμε με email screenshot από το dekstop μας. Δείτε εδώ https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-devel/2008-December/027022.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mohic4n Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 O mark shuttleworth ζητάει να του στείλουμε με email screenshot από το dekstop μας. Δείτε εδώ https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-devel/2008-December/027022.html Και δεν του στελνουμε κατευθειαν το αντιστοιχο τοπικ που εχουμε εδω να παρει οσες ιδεες θελει; θα του κανουμε και μια γενικη επεξηγηση και αν χρειαστει και αλλες μπορει να γινει μελος και να ρωτησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 To email για όποιον ενδιαφέρετε είναι αυτό εδώ [email protected] Σήμερα έχουμε τα πακέτα για την beta 2 του kde 4.2. Για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν μπορούν να το κάνουν σύμφωνα με τις οδηγίες εδώ http://www.kubuntu.org/news/kde-4.2-beta-2 -----Προστέθηκε 19/12/2008 στις 01 : 12 : 50----- Μετά το τελευταίο update το vlc απέκτησε μια πιο χριστουγεννιάτικη μορφή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spor_os Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Έχω ένα μικρό πρόβλημα τις τελευταίες μέρες. Όταν πάω να κάνω κάποιο update είτε μέσω του update manager είτε μέσω του synaptic, μου βγάζει το εξής μήνυμα: E: /var/cache/apt/archives/ΧΧΧ.deb: files list file for package `firefox' is missing final newline όπου ΧΧΧ.deb το οποιοδήποτε πακέτο deb.Πήγα να κάνω το update και χειροκίνητα και πάλι το ίδιο error. Ομοίως και complete remove μέσω του synaptic βγάζει το ίδιο μήνυμα. Μπορούμε να το σώσουμε ή να το ξαναβάλω το λειτουργικό γιατί έκανα "πατάτα"? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Καθαρισε την cache των πακετων >sudo apt-get clean && sudo apt-get autoclean και κανε ενα update να δεις αν σου λεει τιποτα περιεργο >sudo apt-get update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spor_os Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Αφού καθάρισα την cache έτρεξα το update από το terminal και μου έβγαλε στο 95% "Hit". Άλλαξα από το Software Sources τον server από το Μετσόβειο στον ΟΤΕ και μετά στον Αμερικάνικο. Αλλά πάλι τίποτα. Μπορεί να έκανα κανά hit λιγότερο. Στο internet συνδέομαι κανονικά. Ένα άλλο αξιοσημείωτο είναι ότι έκανα ένα check disk και μου βρήκε ένα σφάλμα που και διόρθωσα αλλά μάλλον δεν επηρέαζε αυτό την όλη διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Για δώσε μέσω κονσόλας sudo apt-get update sudo apt-get upgrade και πες μας αν σου εμφάνισε και εκεί κάποιο πρόβλημα. Τέλος δώσε ξανά σε κονσόλα cat /etc/apt/sources.list και ανέβασε εδώ ότι σου βγάλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.