Cygnus Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δεν το ξέρω φίλε..Ας απαντήσει κάποιος για σίγουρα. Όπως και για το θέμα με την ώρα που περιγράφω 2 post πίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 @disqualified: Οχι, οτι εχεις μεσα εκει παραμενει ως εχει. Αν παει κατι στραβα και χρειαστεις επανεγκατασταση, και το /home ειναι σε διαφορετικο partition, ουτε παλι θα πειραχτουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 @disqualified: Οχι, οτι εχεις μεσα εκει παραμενει ως εχει.Αν παει κατι στραβα και χρειαστεις επανεγκατασταση, και το /home ειναι σε διαφορετικο partition, ουτε παλι θα πειραχτουν. ενταξει ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Ubuntu Hall Of Fame http://hall-of-fame.ubuntu.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargiannis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Νεος χρηστης κι εγω εγκατεστησα kubuntu 8.10 στο λαπτοπ ολα καλα το μονο προβλημα ειναι οτι η οθονη καθε 5 περιπου δεπτερολεπτα κανει κατι σαν refresh τρεμοπαιζει το οποιο ειναι πολυ ενοχλητικο. Εψαξα σε forum δεν μπορεσα να βγαλω ακρη. Για καρτα γραφικων ενσωματωμενο chip intel 915GM 910GML Express chipset family. Καθε βοηθεια δεκτη αρκει να ειναι κατανοητη (λογω ασχετοσυνης στο λειτουργικο) Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Το κάνει μόνη της η αν μετακινήσεις τα παράθυρα. Πρώτη φορά πάντως διαβάζω κάτι ανάλογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Για την ώρα δεν έχουμε καμία λύση ρε παίδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spaul Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά θα ήθελα και εγώ μια βοήθεια. Προσπαθώ να κάνω καθαρή εγκατάσταση Ubuntu σε δύο υπολογιστές αλλά και στους δύο το μόνο που βλέπω μετά από λίγο είναι η εικόνα του φόντου χωρίς τις μπάρες πάνω και κάτω. Είτε προσπαθήσω να το εγκαταστήσω στον σκληρό είτε το τρέξω από το cd το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. {ενώ ο υπολογιστής συνεχίζει να διαβάζει από το cd (το έχω αφήσει και 2 ώρες)}. Έχω δοκιμάσει το 8.10 και το 8.04. Ο ένας υπολογιστής είναι Pentium III 866MHz, κάρτα γραφικών ATI και 80GB σκληρό (IDE) και ο άλλος Core 2 Quand 2,66GHz με κάρτα γραφικών nVidia 9600GT με δύο δίσκους (500GB sata, 250GB IDE). Καμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargiannis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Το κάνει μόνη της η αν μετακινήσεις τα παράθυρα. Πρώτη φορά πάντως διαβάζω κάτι ανάλογο. Το κανει μονη της κι ειναι πολυ εκνευριστικο καπου διαβασα να απενεργοποιησω τα desktop εφε αλλα δε ξερω πως γινεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μπορεί να είναι θέμα και των driver της intel. Πάντως που έχω δουλέψει σε laptop με τις συγκεκριμένες κάρτες δεν έχω δει το πρόβλημα που αναφέρεις. Βάλε αν είναι τα εφε στο medium και δοκίμασε αν είναι να απενεργοποιήσεις τα εφε του compiz και να δουλέψεις με τα εφέ που υπάρχουν στο kde να δεις αν γίνετε το ίδιο και εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris_chryss Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Παιδια και σε μένα τρεμοπαίζει . Μου έσπασε τα νεύρα καμια λύση κανείς?? KUBUNTU 8.10+ Laptop +intel graphics media accelerator 900 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahepas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Παιδια και σε μένα τρεμοπαίζει . Μου έσπασε τα νεύρακαμια λύση κανείς?? KUBUNTU 8.10+ Laptop +intel graphics media accelerator 900 δοκίμασε να επιλέξεις στο gstreamer-properties video plugin xwindow system (noxv). αυτό λύνει προβλήματα με κάρτες ΑΤΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 kde 4.2 beta 1 Διαθέσιμα πακέτα για το kde 4.2 beta 1. http://www.kubuntu.org/node/58 Submitted on Thu, 2008-12-04 KDE 4.2 Beta 1 has been released and packages are available for Kubuntu 8.10, the Intrepid Ibex. Through unexpected hospital visits and endless waves of turkey & other merriments, the Kubuntu packaging ninjas always prevail. (Even if they are a week and a half late) These packages install to their normal locations and will upgrade your current KDE 4.1.x installation. H έκδοση αυτή είναι ακόμα ασταθής και απευθύνετε μόνο σε όσους θέλουν να συμμετέχουν με bug report. Η σταθερή έκδοση θα βγεί σε ένα μήνα περίπου. Υπάρχουν ακόμα μερικά bug καθώς και ασυμβατότητα των plasmoid στην νέα έκδοση. Για όποιον θέλει να αναβαθμίση θα πρέπει να ανοίξει το terminal και να δώσει sudo kate /etc/apt/sources.list και μετά να προσθέσει στο τέλος του αρχείου αυτό εδώ deb http://ppa.launchpad.net/kubuntu-experimental/ubuntu intrepid main τέλος δίνουμε sudo apt-get update sudo apt-get upgrade και μετά κάνουμε restart τον xserver και στο επόμενο login θα είμαστε σε περιβάλλων kde 4.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δεν μπορώ να το εγκαταστήσω στο laptop. κολλάει. Και θα με βόλεβε μια χαρά μέσω wubi. καμμια άλλη διανομή μου να εγκαθίσταται έτσι εύκολα μεσω windows παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teliparas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δεν μπορώ να το εγκαταστήσω στο laptop. κολλάει. Και θα με βόλεβε μια χαρά μέσω wubi. καμμια άλλη διανομή μου να εγκαθίσταται έτσι εύκολα μεσω windows παίζει; good-buy microsoft (=debian) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.