godslayerxp Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Ξέρει κανείς τι παίζει με drivers για Creative X-Fi ? Παλεύω από εδώ και από εκεί στο google και δεν μπορώ με τπτ να κάνω κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hunter18gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μετα απο λιγο καιρο χρησης της διανομης Ubuntu 8.04 αποφάσισα να αναβαθμίσω σε 8.10 μεσα απο την 8.04 (χωρις το live cd).μήπως ταν λάθος μου να αναβαθμίσω με αυτόν τον τροπο? Επίσης θα θελα να ρωτησω εαν τα linux μας προσφέρουν προστασία πανω σε θεάματα ιων και άλλα τέτοια( πως trojan κτλ)? (γνωριζω οτι ειναι ανοιχτος κωδικας αλλα θελω να ειμαι σιγουρος). Ευχαριστώ για κάθε απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Η αναβάθμιση γίνετε πάντα μέσα από τον update-manager και χωρίς την χρήση κάποιου live cd. Τους ιούς και γενικα τα malware, troian τα ξεχνάς.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δοκίμασα και την 8.10 σε VM και είναι άθλια,χειρότερη και απο την μπαμπη τζιπσι,καλό θα ήταν οι νέοι χρήστες να μην ξεκινήσουν τη Linux διαδρομή με αυτό το αίσχος γιατί θα απογοητευτούν με τα bugs,την αστάθεια και τη a la vista ταχύτητα και τα τεράστια πορβλήματα,καλύτερα,να πάνε σε fedora,mandriva,opensuse. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 καλα αντε η mandriva ισως ειναι πιο σταθερη και γρηγορη απο το ubuntu, αντε να δεχτω οτι και το suse εχει τους οπαδους του (ελεω πρασινιλας και του yast). αλλα συγγνωμη το fedora σε ποιον ακριβως τομεα ειναι καλυτερο απο το ubuntu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Εδώ σε Virtualbox παίζει μια χαρά πάντως. Όσο για την ταχύτητα, περίμενες κάτι διαφορετικό από VM; Πάντα θα υπάρχει performance hit, ακόμη κι αν το virtualization γίνεται με Type 1 hypervisors. Γενικά, συμπεράσματα όπως τα παρακάτω: Το μοναδικό πλεονέκτημα του Ubuntu σε σχέση με τα Windows είναι ότι είναι τζάμπα.Σταματήστε επιτέλους να το αναφέρεται σαν την distro που πρέπει να επιλέξει ένας switcher,και σταματήστε να αναφέρεται την χείριστη διανομή για να την συγκρίνεται με τα Windows.Αφού αναφέρθηκε όμως η Ubuntu ας πω κι εγώ τη γνώμη μου: 1)Είναι αργή 2)Έχει πρόβλημα με τις περισσότερες κάρτες γραφικών 3)Δεν είναι σταθερή 4)Είναι άθλια εμφανισιακά 5)Είναι ίσως η χειρότερη διανομή Linux που υπάρχει,ίσως να ξεπερνάει μόνο την Xubuntu. ubuntu=το bug-του bug-ω bug Αυτά,συνεχίστε με τα αρκουδάκια σας/ ...δε μπορούν να βγουν ασφαλώς από εργασία μέσα σε VM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
regent Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Εγω εχω τωρα πανω τα 8.04! Αξιζει η αλλαγη? Με update παντα! Τα 8.04 δεν ειναι LTS? Ή καλυτερα να βαλω αλλη διανομη? Οι αλλες ειναι οντως γρηγοροτερες και χωρις κολληματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 @regent: Εχεις ati και τους fglrx εγκατεστημενους με καποιο τροπο? Αν ναι, μεινε με το 8,04. Και αν ψηνεσαι, δες και καμια ακομα διανομη σε live cd. Ή ακομα καλυτερα εγκατεστησε το virtualbox και δοκιμασε να την εγκαταστησεις εκει και να δεις πως τα πας ΕΣΥ με την αλλη διανομη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Και εννοείται φυσικά ότι είπα για την 8.10 μέσω VM,τα συμπεράσματα για το ubuntu έχουν βγει σε κανονικό install,και είναι όντως αργή και μη σταθερή διανομή. Απαπαπα,αμαρτία,σύγκριση fedora-ubuntu; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 καλα αντε η mandriva ισως ειναι πιο σταθερη και γρηγορη απο το ubuntu, αντε να δεχτω οτι και το suse εχει τους οπαδους του (ελεω πρασινιλας και του yast).αλλα συγγνωμη το fedora σε ποιον ακριβως τομεα ειναι καλυτερο απο το ubuntu? Στο ότι υιοθετεί πρώτο νέες τεχνολογίες όπως το Pulseaudio, PackageKit, DeviceKit κλπ (τουλάχιστον αυτός είναι ο λόγος που εχώ προτιμώ Fedora) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Για το θέμα τις ταχύτητας και αξιοπιστίας ποτέ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 αλλα συγγνωμη το fedora σε ποιον ακριβως τομεα ειναι καλυτερο απο το ubuntu? Λέγε με Red Hat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 εχω χρησιμοποιησει και fedora και ubuntu. οι διαφορες που εγω αντιληφθηκα ηταν πολυ μικρες. καποια bugs του fedora ηταν πολυ ενοχλητικα και οσο και αν εψαξα δεν βρηκα λυση (αντιθετα με το ubuntu οπου επισης υπηρχαν αλλα πολλα απο αυτα ειχαν ηδη λυθει). οσο για red hat και canonical δεν ξερω. δεν κρινω τις εταιρειες αλλα το προιον τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Γιατί έχουμε πρόβλημα στην ώρα των Windows μετά το boot στα Ubuntu; Αυτό το έχουμε και στο Leopard αλλά εκεί κυκλοφορεί ένα patch για να το διορθώσεις. Εδώ ξέρουμε πώς γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 επειδη δεν το εχω ξαναπροσπαθησει αν κανω αναβαθμιση της εκδοσης απο την 8.04 δε θα πειραχτουν τα δεδομενα στο home σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.