firewalker Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 parsifal, οι περισσότεροι αγνοούν ότι το bittorrent δημιουργήθηκε για την ανταλλαγή διανομών linux και όχι ταινιών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostandinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Ναι,εκανα λαθος,αλλα και αυτο ? >parsifal, οι περισσότεροι αγνοούν ότι το bittorrent δημιουργήθηκε για την ανταλλαγή διανομών linux και όχι ταινιών... ...λιγη ευγενεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 ...λιγη ευγενεια... δεν ήταν προσωπικό νομίζω, είπε γενικά για τον κόσμο ό,τι δεν το γνωρίζει και γι'αυτό φορτώνονται οι servers:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 It's All Wikipedia's Fault! Μονο στη γαλλικη μεταφραση το αναφερει Γαλλικα στη δευτερη παραγραφο:http://fr.wikipedia.org/wiki/BitTorrent#Avantages Αγγλικά:http://en.wikipedia.org/wiki/BitTorrent_(protocol) Ελληνικά:http://el.wikipedia.org/wiki/Torrent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Τα προβλήματα που υπάρχουν μέχρι στιγμής στην διανομή μπορείτε να τα δείτε εδώ http://www.ubuntu.com/getubuntu/releasenotes/810 Από την κίνηση που έχω παρακολουθήσει σε ubuntu kubuntu forum η διανομή σε γενικές γραμμές πάει μια χαρά και δεν υπάρχουν τίποτα τρελά προβλήματα που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν. Σίγουρα θα εμφανιστούν κάποια καθώς η εγκατάσταση γίνετε σε πλήθος διαφορετικού hardware. Καλό είναι για όποιον δεν έχει εμπειρία να αντιμετωπίζει προβλήματα να περιμένει κάποιες βδομάδες ώστε να έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα bug fixes. Τώρα σε μας... Η ελληνική κοινότητα του ubuntu για να γιορτάσει το γεγονός της κυκλοφορίας της διανομής οργανώνει την Κυριακή 2 Νοεμβρίου release party σε Χανιά, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πάτρα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ http://www.ubuntu-gr.org/event/ubuntu-intrepid-ibex-810-release-parties Στην συνάντηση θα δώσουμε και το πρώτο τεύχος του κοινοτικού περιοδικού ubuntistas που έχουμε ετοιμάσει σαν κοινότητα. Σας περιμένουμε όλους εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodez Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Αναρωτιεμαι αν παραμενει το προβλημα με την ρυθμιση της φωτεινοτητας της οθονης στο Vaio μου (FW11M) .Στις beta εκδοσεις δεν μπορουσα να κανω τιποτα και οτι δοκιμασα απο αυτα που προτεινονταν στο Internet δεν δουλεψε.Ειναι θεμα πυρηνα τελικα? Αν ειναι ετσι θα πρεπει λογικα να περιμενω για τον επομενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pheron Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Καθαρή εγκατάσταση από alternate και όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής. Υπέροχο το ubuntάκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 δεν ήταν προσωπικό νομίζω, είπε γενικά για τον κόσμο ό,τι δεν το γνωρίζει και γι'αυτό φορτώνονται οι servers:-) Ακριβώς έτσι. Αν έθιξα κάποιον ζητώ ταπεινά συγνώμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Γράψτε και κανα review με εντυπώσεις της διανομής και πως έκατσε στο σύστημα σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 K εγώ παρά τα όποια προβλήματα αντιμετώπισα, μου πηγαίνει μια χαρά τώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostandinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Ω!ω!Ω! ρε παιδακι μου,τι U[μπουτου] ειναι αυτο !εχθες το βραδυ ,το κατεβασα,το εγραψα σε CD,εκανα format,και ναμεεεε! ολα πηγαν καλα εκτος απο κατι λεπτομερειες,που αν ξερετε,να μου τις υποδειξετε,στη μπαρα [panel] ,μου εμφανιζονται Αγγλικα τα μενου,ενω οταν κανω κλικ,τα υπομενου ειναι Ελληνικα,το ιδιο και στο openOffice,αλλα το διορθωσα,μεσω του synaptic,εκει στη γλωσσα,[ el ] , και ως δια μαγειας,διορθωθηκαν και τα μενου του Firefox,που ειχα το ιδιο προβλημα, αλλα εκεινο που θελω να μου πειτε,ειναι πως θα εγκαταστησω το openOffice 3,αν εχει βγει Ελληνικα. Αυτα προς το παρον,και ειναι πολυ καλο,το συνιστω χωρις κανενα ενδιασμο,και που ειστε,εσεις που βαζετε το youbi,η οπως αλλοιως το λενε,μαζι με τα win,βαλτε ενα δισκο,παλιο η καινουργιο,δεν εχει σημασια,η αγοραστε εναν,ειναι πολυ φθηνοι,κατα τη γνωμη μου,και να το εγκαταστησετε,ΜΟΝΟ του,να δειτε οτι δεν θα βρειτε διαφορα αρνητικη,με το λειτουργικο που χρησιμοποιητε,το αντιθετο μαλιστα,πιο γρηγορο,καλιτεροτερα γραφικα,κοστος μηδενικο,και αν αγοραστε PC η Laptop,θα σας ερθει φθηνοτερα. -----Προστέθηκε 1/11/2008 στις 04 : 50 : 16----- -----Προστέθηκε 1/11/2008 στις 05 : 00 : 47----- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
innerwisp Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Ikariwtis, για την κάρτα γραφικών πάνε System--->Διαχείρηση Συστήματος--->Οδηγοί Υλικού. Για τα ελληνικά πήγαινε System--->Προτιμήσεις--->Πληκτρολόγιο---->Layouts και πρόσθεσε τα ελληνικά (νομίζω σαν deafault η γλώσσα αλλάζει με τα 2 alt και όχι με alt+shift). Αν δεν σέρνοταν στο πάτωμα το repository θα ήμουν ενθουσιασμένος. Ή θα πηγαίνει με 15kb/s ή δεν θα μπαίνει κάν. Μου φαίνεται θα αφήσω την παραμετροποίηση του συστήματος για αργότερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Λογικό είναι αυτές τις μέρες να έχουν γονατίσει οι server. Οσοι έχετε προβλήματα αλλάξτε server μέσα από τις ρυθμίσεις του synaptic. -----Προστέθηκε 2/11/2008 στις 01 : 20 : 35----- Ένας χρήσιμος οδηγός εκκίνησις για τους αρχάριους εδώ http://www.linuxologos.gr/%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-ubuntu-810-intrepid-ibex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά διάβασα για κάτι ενοχλητικά bugs με το cd tray. Διαπιστώσατε τίποτε σχετικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πάντως όχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.