Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα Bookmarks σε PDF έγγραφα

Βασίλειος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Χαίρομαι που είμαι πλέον μέλος της μεγάλης σας παρέας. Ελπίζω τα αισθήματα να είναι αμοιβαία και να μπορέσω να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις της μεγάλης Online κοινότητας που αποτελείτε.

Στο θέμα τώρα. Για λόγους εργασιακούς, δεν μπορώ να αναβαθμίσω το Acrobat Reader 7 που διαθέτουν οι υπολογιστές του γραφείου. Είμαι καταδικασμένος να προσπαθήσω με αυτόν να επεξεργαστώ διάφορα έγγραφα και να διαβάσω τα περισσότερα απ' αυτά επισταμένως. Τελευταία, τις τελευταίες 40-50 μέρες, όποιο έγγραφο σε PDF μορφή κι αν προσπαθώ να διαβάσω, το πρόγραμμα δεν μου επιτρέπει να χρησιμοποιήσω τους σελιδοδείκτες (ξέρετε, τα bookmarks, τα εικονίδια στην αριστερή πλευρά του εγγράφου, με τα οποία μετακινείσαι από σελίδα σε σελίδα). Δεν είναι θέμα ρυθμίσεων. Τα bookmarks είναι ενεργοποιημένα μέσα από τα settings και διπλοελεγμένα. Δεν είναι θέμα εγγράφων. Έχω δοκιμάσει διάφορες μορφές και αρκετά μη υπηρεσιακά και σε όλα εμφανίζεται το ίδιο πρόβλημα. Τα bookmarks υπάρχουν εκεί αριστερά, αλλά έχουν μια υπόλευκη (γκρίζα) μορφή και το ποντίκι δεν έχει τίποτα να πατήσει εκεί. Είναι σαν να μην υπάρχουν. Μην συζητάμε ούτε για Επαναφορά Συστήματος. Πού να γυρίσεις πίσω έναν υπολογιστή γραφείου 50 μέρες....

Τι λέτε; Σκέφτεστε κάτι;

Σας ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα

Βασίλης

Δημοσ.

Αν έβρισκες κάποια portable έκδοση του 8; Δηλαδή μια έκδοση που δεν θέλει εγκατάσταση και τρέχει από usb stick ή από φάκελο στον δίσκο.

Κάνε μια αναζήτηση για Adobe Reader 8 Portable.

Δημοσ.

Παιδιά, ευχαριστώ για την προθυμία που δείχνετε. Δυστυχώς δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω καμία από τις συμβουλές σας...Τα "κουτιά" είναι σε άλλο χώρο κι έτσι δεν μπορούμε να προσαρμόσουμε φλασάκια ή DVDs και το Internet που μας παρέχεται είναι περιορισμένο από το "Σύζευξις".

Έτσι...μάλλον, πρέπει να αναφέρω το πρόβλημα, ώστε να μας βάλουν κάποια νεότερη έκδοση...

Ευχαριστώ

Βασίλης

Δημοσ.

Χμμμ, το κακό είναι ότι οι περισσότεροι χρήστες έχουν βάλει την νεώτερη έκδοση μέσω της αυτόματης αναβάθμισης και δύσκολα θα σου πει κάποιος για την έκδοση 7.

Οπότε, πρήξε τον admin (όχι του insomnia)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...