Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει το σκληρό δίσκο C

willysyros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τη βοήθειά σας!! Μετά από ένα πρόβλημα με ιούς και spy κλπ (τελικά το διόρθωσα) δεν μου ανοίγει το σκληρό δίσκο!!! Μου γράφει επιλέξτε το κατάλληλο πρόγραμμα από τη λίστα. Ενώ μπορώ να έχω πρόσβαση αν πατήσω δεξι κλικ >αναζήτηση βλέπω τα αρχεια και τους φακέλους.. Εντούτοις δεν το ανοίγει με τίποτα κανονικά!!! Εχει χαθεί κάποιο αρχείο απο τα windows???

Δημοσ.

Έχεις ακόμα spy στο σύστημά σου γι αυτό δε στο ανοίγει ..

Εκεί που σου λέει αναζήτηση προγράμματος εσύ πάτα να επιλέξεις απο λίστα και πάτα εύρεση να σου ανοίξει το παράθυρο όπου βλέπεις τους φακέλους πήγαινε μέσα στο φάκελο των windows και βρές τον explorer.exe επέλεξέ το και πάτα οκ να ανοίξει και θα σου τρέξει .

Αυτό είναι κάτι προσωρινό ..συνέχισε να ψάχνεις για spy και δοκίμασε να κάνεις κάποιο repair.

Δημοσ.

Παίδες ευχαριστώ πολύ!! Εκανα επαναφορά συστήματος και όλα ΟΚ!!! Μάλλον το Anti-Malware έσβησε κατα λάθος και κάποιο χρήσιμο αρχειάκι. Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Δεν το νομίζω να φταίει αυτό.

Μάλλον το trojan που κόλλησες άλλαξε τον τρόπο που ανοίγουν οι φάκελοι και πάτσαρε τον explorer.

Με τον καθαρισμό, άλλαξε και το association και δεν επανήρθε.

Δημοσ.

Κόλλησες έναν virus. Μην ανησυχεις έιναι τελείως ακίνδυνος. Κάνει μόνο αυτό το πράγμα. Δυστυχώς δεν θυμάμε το όνομα του. Πιο επιρρεπείς είναι τα flashakia.

Μία φορα που το συνάντησα boutara με το Livecd του ubuntou και τον έσβησα από τον c.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά τη έπαθα και εγώ. Έσβησα κάποιο troian (τα ονόματα τους νομίζω ήταν: olhrwef.exe, και adh) με το AVIRA και μου εμφανίστηκε το ίδιο πρόβλημα.

Δυστυχώς δε μου έκανε επαναφορά σε χθεσινή ημ/νία.

Οπότε έκανα επιδιόρθωση των windows αλλά δεν κατάφερα τίποτε.

Πρέπει να του ορίσω να ανοίξει με explorer όπως λέτε και εσείς κάθε φορά που θέλω να ανοίξω δίσκο. Εν το μεταξύ, οι συντομεύσεις που οδηγούν σε υποφακέλους στους δίσκούς λειτουργούν!

Mπορεί κάποιος να βοηθήσει με το κωλο troian?

Δημοσ.

τον έχω κολλήσει αρκετές φορες,άμα βαριέμαι να ψάχνομαι για να τον βγάλω απλά επιλέγω να ανοίξει με internet explorer και μπαίνεις μια χαρά στον σκληρό σου.

Δημοσ.

Aυτός ο @#$@ ιός είναι η αιτία που μου χάκαραν το account στο WoW.

Όταν βρήκα τελικά τι έγινε, bootαρα με ένα live cd (MiniPE) και έσβησα απο το C:\ το autorun.inf και ένα χχχ.bat που ήταν ~100Kb.

Μετά έσβησα το olhrwef.exe απο το Windows\System32 συν 2 .dll αρχεία που συσχετίζονται αλλά δεν θυμάμαι το όνομά τους.

Μετά φόρτωμα των Windows, σβήσιμο απο την registry την εντολή που ξεκινούσε τον ιό, συν την διόρθωση ώστε να μπορώ να βλέπω πάλι τα κρυφά αρχεία.

Περισσότερα εδω

Δημοσ.
Aυτός ο @#$@ ιός είναι η αιτία που μου χάκαραν το account στο WoW.

Όταν βρήκα τελικά τι έγινε, bootαρα με ένα live cd (MiniPE) και έσβησα απο το C:\ το autorun.inf και ένα χχχ.bat που ήταν ~100Kb.

Μετά έσβησα το olhrwef.exe απο το Windows\System32 συν 2 .dll αρχεία που συσχετίζονται αλλά δεν θυμάμαι το όνομά τους.

Μετά φόρτωμα των Windows, σβήσιμο απο την registry την εντολή που ξεκινούσε τον ιό, συν την διόρθωση ώστε να μπορώ να βλέπω πάλι τα κρυφά αρχεία.

Περισσότερα εδω

Αυτό ακριβώς έκανα και εγώ με ένα cd UBUNTU που βρήκα.

Είναι ο πιο γρήγορος , εύκολος και καλύτερος τρόπος διότι:

1. Επειδή ο ιος δεν σε αφήνει να δεις τα κρυφά αρχεία και πρέπει να δουλέψεις απο DOS,

2. Όλα τα antimaware βρίσκουν τον olhrwef.exe , κανένα όμως δε βρίσκει τα άλλα κομμάτια * (εξαίρεση το combofix) με αποτέλεσμα ο ιος να επανεμφανίζετε μετά τη επανεκκίνηση.

Σβήνουμε λοιπόν τα απο τον C: Windows\System32τα olhrwef.exe και τα nmdgfs1.dll nmdgfs2.dll

και απο κάθε σκληρό δίσκο και USB stick στο root directory τα: autorun.inf και IQ.bat

Μετά φόρτωμα των Windows, σβήσιμο απο την registry την εντολή που ξεκινούσε τον ιό.

Καλη Επιτυχία και σε εσας

Δημοσ.

Για να το κάνεις να ανοίγει πάλι με το windows explorer πάμε : ο υπολογιστής μου - εργαλεία - επιλογές φακέλων - τύποι αρχείων - στο μονάδα δίσκου πατάμε για προχωριμένους, μετά δημιουργία και βάζουμε και στo 1 κενό explorer στο δεύτερο αναζήτηση - windows-explorer.exe , μετά οκ , πρέπει να έχει τώρα find και explorer , πατάμε πάνω στο explorer και πατάμε επαναφορά προεπιλογών

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...