Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στον Mozilla

Rabican

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα!

προσπαθω εδω και καποιες μερες να ανοιξω ενα συγκεκριμενο site με mozilla και μου βγαζει ενα error (πιο κατω θα σας δειξω screenshot). δοκιμασα να ξαναπερασω java, flashplayer, να ξαναπερασω τον mozilla (ακομα και σε previous version) αλλα τιποτα δεν δουλεψε.

εχει κανεις ιδεες?

μου βγαζει μια λευκη σελιδα.

ΥΓ: ουτε με opera δουλευει, ενω με τον IE (ο οποιος για ανεξηγητο λογο εδω και καιρο δουλευει χωρις addons) δουλευει αλλα ζητα τα add-ons (τα οποια οπως προειπα δεν ξερω πως απενεργοποιηθηκαν ουτε ξερω πως να τα ενεργοποιησω)! το θεμα ειναι να το κανω να δουλεψει με mozilla και οχι με ΙΕ

ΥΓ: παραθετω το screenshot

12173742gk8.th.jpgthpix.gif

οποιος μπορει να βοηθησει θα του ειμαι ιδαιτερα υποχρεος γιατι αυτη τη στιγμη δεν μπορω να διαβασω για την πιστοποιηση μου και λυση στο προβλημα δν βρισκω!:confused:

Δημοσ.

Πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα η σελίδα της Cisco με τα Flash/Shockwave plugins. Μήπως αναβαθμίστηκε το Flash plugin σου στην έκδοση 10 και από τότε άρχισαν τα προβλήματα;

Αν γουγλίσεις πάντως την φράση cisco academy flash plugin, θα βρεις ένα σωρό αποτελέσματα που αναφέρουν ίδια προβλήματα με το δικό σου. Και κάποιες προτεινόμενες «λύσεις», όπως χρήση εναλλακτικού URL για το login.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...