Προς το περιεχόμενο

Μετά το update, ήχος γιοκ!

leonidas112

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Χτες έκανα το ... μοιραίο λάθος και είπα "ναι" σε ένα windows update που περιλάμβανε και update της κάρτας ήχου. Μετά το update και restart, δεν έχω ξανακούσει κάτι από τον υπολογιστή μου!

Τι remove driver έκανα, τι απεγκατάσταση της κάρτας ήχου, τι επανεγκατάστασή της, τίποτα....

Μιλάμε για laptop Toshiba, με Vista και κάρτα ήχου Conexant High Definition SmartAudio HD2.

Τι μπορώ να κάνω για να ... κελαϊδήσει ξανά το Pc μου;

Δημοσ.
Καλημέρα παιδιά,

Χτες έκανα το ... μοιραίο λάθος και είπα "ναι" σε ένα windows update που περιλάμβανε και update της κάρτας ήχου. Μετά το update και restart, δεν έχω ξανακούσει κάτι από τον υπολογιστή μου!

Τι remove driver έκανα, τι απεγκατάσταση της κάρτας ήχου, τι επανεγκατάστασή της, τίποτα....

Μιλάμε για laptop Toshiba, με Vista και κάρτα ήχου Conexant High Definition SmartAudio HD2.

Τι μπορώ να κάνω για να ... κελαϊδήσει ξανά το Pc μου;

Ψάξε μήπως υπάρχει νεότερος driver για την κάρτα ήχου.

Δημοσ.

Το έκανα και τίποτα. Έτσι κι αλλιώς νομίζω ότι το update των windows έβαλε τον νέο driver.

Αυτό που σκέφτομαι είναι πως θα μπορούσα να είχα τον προηγούμενο που έκανε τη δουλειά του!

Δημοσ.
Το έκανα και τίποτα. Έτσι κι αλλιώς νομίζω ότι το update των windows έβαλε τον νέο driver.

Αυτό που σκέφτομαι είναι πως θα μπορούσα να είχα τον προηγούμενο που έκανε τη δουλειά του!

Αν εχεις το cd με τους drivers απο την διαχειρηση συσκευων κατηργησε την καρτα ηχου κανε επανεκινηση και μετα περνα τους απο το cd.Νομιζω θα φτιαξει.

Αλοιως απο την προσθαφαιρεση προγραμματαων κατηργησε το τελευταιο update.

Εναλακτικα γυρνα το pc πισω απο σημειο επαναφορας.

Δημοσ.

Δυστυχώς παιδιά, μετά από πολλές προσπάθειες, remove update, κτλ κτλ, δεν έχει γίνει τίποτα.

Δε μου μένει παρά το cd επαναφοράς (format), νόμιζα ότι θα το απέφευγα.

Ευχαριστώ πάντως για τη γρήγορη βοήθεια σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...